3000 TL ye yaptırdığım sigorta+kasko fiyatları 12 bin TLye çıkmış
-
-
Sigorta için sbm sitesinden kasko için de groupama sitesinden bir teklif al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen yıl 1400'e yaptırdığım sigorta bu yıl 2841tl çıkıyor. 10 gün sonra bitiyor sigortam.
gerçekten çok fazla ya
-
Benim de ayni hocam, en uygun teklifler mevcut sigortalarimin sirketlerin sizin gibi toplamda 3 kat artis. Tek basina ise kasko 4 kat artış
400 TL sigorta =>> 1500 TL :) ne diyeceğini bilemiyor insan sbm den baktım hepsi anlaşmış gibi aynı fiyat 1-2 TL oynuyor aralarında 😀
sbm den çıkan teklifleri sigortacılar birebir veriyor mu?
sbm 2600 çıktı dün sigortacım 2840tl dedi.
-
Bu ekonomiye göre normal adamlar önünü göremiyor.
Deneyeceğim hocam.
Günaydın
Sadece sigorta fiyatı.
Kaskoda yaptıracağım, Quick ya da Corpustan yaptırsam ne olur ki?
Groupama da model 2018 yılı seçiliyor ve aracımı oluşan listede bulamıyorum.
Aracım opel corsa f 1.2t elegance, listede yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 19 Ağustos 2022; 10:11:55 >
-
2022 itibariyle zorunlu trafik sigortasında İMM limiti 50000 liraya çıktı. Fakat bugün C-D segmenti bir aracın far-tampon hasarına yetkili servis 50000 lira hasar yazıyor. Size tavsiyem aradaki farkı verip İMM'yi sınırsız veya en azından 1 Milyona çıkartın.
-
Ama döviz ve parça fiyatları arttı
Kasko yapacaksınız imm mümkün olan en yüksek tutar olsun. Araç fiyatları anormal yüksek, imm kara gün dostu. Kasko yapmayacaksanız bile sadece imm kaskosu yapın.
Bu arada bu fiyatlar sebebiyle sigortasız araç sayısı artacak, kasko yapmak daha önemli olacak.
-
2 yıllık aracımın sıfır liste fiyatı tam 5 kat yükseldi. Kasko fiyatı da 5 kat yükseldiyse 12.500TL maliyet çıkar. Önümüzdeki ay öğreneceğiz bakalım.
sbm'yi bilmem de, sigortam.net 2200 civarı gösterdi, sigorta acentesi 1900e yaptı
-
Sigortmnet, sigortacini, sigortaladim hepsiiyisigorta, pttsigorta her seyi deneyin arkadaslar
Benim de sigorta 2200, kasko 11-12 bin civarı çıktı ve bunlar sınırsız imm değil.
Araç: 2014 Ibiza Cupra
-
bunlara beddua farz oldu artık. Allah nasıl biliyosa öyle yapsın.
-
Arabanın fiyatı 2.5 kat kadar artmadı ama sigorta kasko fiyatları en az 4 kat artmış.
aradaki farkı milletin cebinden alıp ucuz kredi hesabı millete dağıttılar işte hocam. resmi enflasyon %80 yersen. enflasyon en az %230-300 arası ürüne göre. arabayı satsan bi dert satmasan bi dert. satsan yarın yerine koyamayacaksın. Allahtan almışım 250 binden poloyu şimdi onu da almazdım. enflasyonadan koruyan doğru düzgün ürün de kalmadı.
Benzer içerikler
- yağ pompası ömrü
- vites değiştirirken gaza basılır mı
- en iyi port bagaj markaları
- peugeot 207 paket sıralaması
- gtı ne demek
- byd seal u dm-i türkiye fiyatı
- bugatti tourbillon
- telegram indirim kanalları
- bmw fiyat listesi
- byd dolphin menzil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X