Şimdi Ara

Trafik Sigortası Hakkında Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç sorum olacak, sitede arattım fakat güncel net sonuca ulaşamadım;

kuzenim motosiklet almak istiyor ama yaşı 30'dan küçük olduğu için trafik sigortası primleri çok yüksek çıkıyor, sigortacı "30 yaşından büyük birinin üstüne al" dedi. Kuzenimde bana senin üstüne alayım dedi, bi araştırayım dedim.

Şimdi

1-motor ve sigorta benim üstüme olsa, kuzenin motorla kaza yapsa(A2 ehliyeti var) karşılıyormu, yoksa "senin ne işin var motordamı" diyor
    [çünkü son duyduğuma göre sigorta araca değil şahsa yapılıyormuş, o yüzden satışta yenileniyormuş]

2-benim a2 ehliyetim yok, motoru üstüme yaparlar mı?

birde konuyla alakalı değil ama iem'den hangi başlıktan randevu alıyoruz ruhsat çıkartmak için ?

• üstünüze kayıtlı ruhsatlı silahınızı başkasına vermek gibi bir şey olur. sigorta ilk sene zaten yüksek çıkacak bundan kaçış yok.
  • tavsiyeniz için teşekkürler fakat sorularıma cevap olmadı,
    sigorta karşılarmı yoksa ille araç sahibimi olsun der,
    a sınıfı ehliyet olmadan üzerime motor alıp sigortasını yaptırabilir miyim
  • Kaza anında sigorta karşılar ama ruhsat sahibi sen olduğun için senin başın ağrır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Kaza masrafını sigorta karşılar. (Bir sonraki yıl sigortada yine fazla para çıkar)

2- Ehliyet olmadan da yaptırabilirsiniz.
  • cevaplar için çok teşekkür ederim,

hsn_33 başın ağrırdan kastın nedir ?
    işlemlerle ben ilgilenmem gerektiğimi ?
  • Aynen öyle işlemlerle sen ilgilenirsin sıkıntılı bir durumda muhatap sen olacaksın kazalar senin siciline işleyecek gidip araba almak istesen sigortan yüksek çıkacak vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.