arkadaşlar yakın zamanda trafik sigortası yaptıran varmı acaba?? Ben 350 ye yaptırdım izmit plaka biraz fazla gibi geldi. zira 1 yıl önce maraş plaka aracımı 120 ye yaptırmıştım bu kadar fark olması normal mi???
buyuksehirlerde risk faktoru cok grekcesiyle bu sekilde farklar var ist izmit gibi iller oldukca yuksek oluyor samsunda 200 tl iken komsu il olan orduda 110-120 arası yapılabilior.
Sigorta şirketleri arasında prim fark olduğu gibi , trafik yoğunluğu sebebi ile indirim oranları illere göre değişmektedir.
Hususi otomobil için ve izmit plaka için 350 tl prim çok yüksek. Sigorta acentenize nedenini sorsanız daha doğru olur.
Burada yapılacak yorumlar boş olur sizin konunuz için
Ergo-Axa-Ak acentelerine sorarsanız daha uygun fiyat bulabilirsiniz, bu aralar YKS de uygun
şuanda en uygun fiyatı veren sbn siğorta....yeni aldığım aracıma 260 liraya yaptırdım...hangi sigorta şirketini aradıysam 310 dan aşağı diyen olmamıştı..
Arkadaşlar , yazdığınız mesajlar arkadaşın işine yaramayacaktır emin olun . Bulunduğunuz şehirde ve imkanlarınız dahilinde( ulaşabildiğiniz şirketler anlamında ) yaptırdığınız trafik sigortası başka kişilere emsal nitelik taşımaz ...
guide, dediğin doğru fakat yine de kendi şehrinde bu fiyattan çok daha az ödeyerek sigorta yaptırabilirdi.. (eğer amaç bir mecburiyeti yerine getirmekse)
Ben istanbulda olduğum halde temmuz ayında aksigortaya yaptırılmış olan poliçem 250 liralık.. tanıdığım bir başak-groupama acentesi de 300 liraya yapacağını ama aksigortanınkinden daha kapsamlı olacağını söylemişti.. "Sigorta" kavramına antipati duyan biri olduğum için bu tür şeylerde kapsamı mapsamı değil cebimden minimum para çıkmasını tercih ederim açıkçası..