Şimdi Ara

Trafikte 18 milyon sürücüye işlem yapıldı: Cezaların çoğu hız ihlali (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AZ BİLE!!! herkesin ne bitmez acelesi ne bitmez işi var!!

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

Kesinlikle böyle yolun en düzgün en güvenli yerinde hız sınırı biraz aşılır diye tuzak kuruyorlar güvenlikle alakalı değil kesinlikle sadece vergi biçimi

güvenlik bahane sadece

Amerikada polisin gizli saklanıp sadece ceza yazması entrapment bazı yerlerde yasak çünkü o zaman polis görevini yapmamış oluyor araç gözükecek ki onu gören daha güvenli sürecek bizde sadece saklanıp yolun en güzel en düzgün yerlere pusu kurup ceza yazılıyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 16 Aralık 2024; 21:10:9 >
  • 8 aydır garajda yatan motora bile Park cezası yazmışlar yurtdışındayım motor garajda üstü örtülü akü çökük çalışmıyor bile 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • berk70 kullanıcısına yanıt

burada yasal ve resmen yolun kenarında duran araçlar konusunda paranoyak olmuş durumdayım..

çok üzüyor insanı.

• Fatih kullanıcısına yanıt

sınır kaçmş

• Cem kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki hocam. Bölünmüş şehirlerarası yolda 110 normalde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

devlet bu sorunu çözmek istemiyorsa ne yapacağız? adamlar nerden vergi alalım da devletin bütçesini denkleyelim derdindeler sizin bu çözüm önerinizi bilmiyorlar mı sanıyorsunuz? isteseler bir gecede kanun çıkarıyorlar bunu mu yapamayacaklar!

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Çözüm önerileri sunup bu konuda toplumsal farkındalık oluşturmak sorunun çözümü yönünde atılmış önemli bir adımdır. Sorunlar, toplumun geniş kesimlerinden gelen ortak sesle hükümetin gündemine taşınabilir. Haberde 18 milyon kişiden bahsediliyor. 18 milyon kişi bu sorundan muzdarip. Çözümü ise çok kolay. Veritabanı ve navigasyon uygulamalarına getirilecek yeni zorunluluklar. Hatta gsr’li arabaların okuduğu hız sınırı tabelalarına göre otomatik hız limiti ayarlama özelliği de zorunlu yapılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agustos ayında,
    yarim saat arayla konya afyon arasi ceza yedim,
    90km ve 132 km hizla.

• Eds için ; Mesai saatlerinde ve afyon gibi yollarin kesistiği yerlerde iyi çalışıyorlar.

** gece vakti eds cezası paylasan görmedim pek.

• ben bile zamanında scooter motosikletimle 70 sınırlı yolda 74 (o dönemde %10 diye birşey yok) hızla ceza aldıysam. Bu trafik polisleri genel müdür için gelir kaynağı hikaye demektir.

Diğer yandan deli hızlarda araba kullanan, makas makas süren toplumun üstünde egosu olanlar var. Onlara birşey olursa ancak şikayet edenin ağzına burnuna sıçıldı ise görebiliyoruz televizyonlarda..

• listede direksiyon başında mesajlaşan kimse yok.

• dsoto kullanıcısına yanıt

çünkü telefonda tartışan yada mesajlaşanlar ışıkları gördüklerinde yada yol ayrımlarında muazzam yavaşlayıp herşeyi tıkıyorlar. Peşinden gelen herkes trafik sıkışıp sanıyor ve yanından geçerken ellerinde telefonu görünce onlara küfürü sesli basıyor. Konuştukları kişi "ne oluyor birileri küfür ediyor" dese bile kızarmadan trafik işte diyor.

Bunlar genelde kibar giyimli fakat mantelitesi bu araba benim, benim arabam değerli, yol benim herkes bana diggat(!) etmek zorunda algısında olup dünyanın hiç bir ülkesinde benzeri olmayan bir kültürde toplum dışı canlılar..

Bunlar sadece trafiği aksatırlar ve diğer sürücüleri öfkelendirirler. Bunlarda hız sınırı olayı ayrı bir başlık altında değerlendirilmeli.

Ne desem boş. Bunlar çok farklı çok ayrık bir kitle.

• Karayolları Trafik Yönetmeliği'ne göre şehirlerarası hız sınırı bölünmüş yollarda Hız Sınırı 110 Km/h. Ama her yerde 82 şehiriçi tabelası var. Anadolu'da her ilçe geçerken polis radar kontrolü yapıyor. 110 olması gereken yerlerde 90 Km/h ceza yazılıyor.

Anadolu'da şehirçi 100 olmalı 110 Km/h ceza yazılmalı. Hiç değilse 92 olsa 100 Km/h ceza olmalı.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

hocam aynı şeyi konuşuyoruz ama bir birimize anlatamıyoruz, kısacası bilerek yapmıyorlar...

• Başka ceza yok zaten; belediye iki şeritli şehiriçi yolun bir şeridini ücretli parka ayırmış. Bir de ne göreyim, bitiş noktası kavşak ağzı. Sağa serbest çıkış olan yol park etmiş araç ile kapanmış, yazık arkadaki sol sinyali ile öncekileri bekliyor. İşin ucunda para olunca işe gelen ceza yazılıyor, işe gelmeyen ceza yazılmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 17 Aralık 2024; 03:16:29 >
  • 68 le giderken bile hız cezası kesip göndermeyi marifet sanan günümüzde nefes alan canlılar sadece! Yıl olmuş 2025 uğraştığımız durumlara bak, vergi affı yapılan şirketlerden önce tahsil etmeyi öğrenebilirsiniz! Avrupa otoyoluna girdiğinizde limitsiz araç kullanabiliyorken biz burada ooooo hız limiti cezasını üstün başarı görüyoruz…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Trafik polisleri genel itibariyle hiç bir şekilde iş yapmıyor. İşini layıkıyla yapanları tenzih ediyorum ama İstanbul'da büyük oranda gözlemlediğim en azından bu şekilde.

Ya kavşakta duran trafik polisine uymanız gerekir değil mi? Işığı bırakıp adama bakıyorum, ışıkla beraber hareket ediyor, ışık yeşile dönüyor, bekliyoruz, ışığa bakıyor, "geçsenize" diyor. Yahu sen o zaman yolda niye bekliyorsun, geç kenara?

Durmadan böyle "mış gibi" istatistikleri yayımlanıyor.

Şu kadar araca hız cezası, bu kadarına egzoz, bu kadarına bilmemne.

Ya arkadaş, trafiği düzenlediniz mi? Yok.

Taksiler Eminönü iskelesi önünü durak yapıyor, ta arkadaki diğer kavşağa kadar trafik oluşturuyorlar, 2 şerit yolu 1 şerit yaptıkları için. Yıllardır gözlemleyebiliyorum bunu. Trafik hiç bir şekilde buna önlem almıyor.

Benzer şekilde emniyet şeridi, bağlantı yolları, çıkış-ayrılış şeritlerinin ihlalleri de bu şekilde.

Ne EDS var, ne polis var, millet babasının tarlasında gibi davranıyor, bir sürü kural ihlali, bir sürü şerefsizlik. Bunlara engel olsana kardeşim?

Tabi o saçma salak hız cezaları gibi düşmüyor millet orada 2 polis bekletince. Millet kurala uyuyor, trafik düzene giriyor polisi görünce. Ama işlerine gelmiyor ceza kesilmiyor diye.

Anca böyle boş istatistik kassınlar.

Çalıştığım yer de aynısını yapıyor, şu kadar toplantı yaptık, bu kadar bilmemne oldu. Peki sonuç? Ne elde ettiniz kardeşim? Yok... Ama 1000 toplantı yaptık. Aferin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 17 Aralık 2024; 9:49:39 >

• çok da yerinde olmuş ne kadar ceza o kadar az ölüm....

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.