Şimdi Ara

Trafikte 18 milyon sürücüye işlem yapıldı: Cezaların çoğu hız ihlali (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam iyi güzel yazmışsın ama herkes senin gibi araba kullanmayı bilmiyor. Daha çoğu kişi ülkenin yarısı akıllı kavşak (modern dönel kavşak) kullanmayı bilmiyor. Bir diğer yarısı ayna ısıtıcısı açmayı bile bilmiyor.Bir çoğuda pararel park edemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada hız sınırının düşük olmasından ziyade yeni yollar yapılmalı bence.

Örneğin ben İstanbul'dan Trabzon'a ya da Giresun'a giderken o güzergahta onlarca kez şehir içlerinden geçiyorum. Neden ? İstense gayet güzel çevre yolu yapılır ve bende 130km/h hızla giderim.

Ama beni mecburen özellikle Çorum-Amasya-Samsun-Ordu'da şehrin tam göbeğine sokuyor. Birde koymuş oraya hababam ortalama hız koridoru hababam eds hababam mobil radar. Her yer radar. Başka seçenekte yok.

Yol yapsan da bunu yaşasam amenna ama başka seçeneğim de yok. Gerçekten aşırı sinir bozucu.

• Şaşırtmadı.

• steel0 S kullanıcısına yanıt

hocam ne zaman trafik polisi görsem olduğu yerde daha çok trafik oluyor

her gece farları çalışmayan yada kör eden hatta bu gece plakasız araç gödüm üzerine motorlar desen zaten aynalar kapalı plakasız farsız aralardan geçiyor hiçbirinin cezası yok trafikte birsürü araç var sigortasız bunlar hiç azalmıyor ne zaman özellikle istanbulda trafik polisi görsem belli yerlerde arabada oturup telefonla oynuyorlar yada trafiği berbat edip çevirme yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 20 Aralık 2024; 2:21:3 >
  • Yavaşlıyor sürücüler ondandır.

Telefonla oynamasının sebebi her işimiz kaza/ceza/rapor/bilgi notları wp gruplarından yapılıyor ancak vatandaş sosyal medya'da gezindiğini sanıyor..

• Bakırköy Sahil Yolunda otomobil 80.kamyonet(Doblo vs) 60.
    E5 e çıkıyorsun otomobil 80 kamyonet(Doblo vs) 70.
    Biri çıksın izah etsin bu 10 km fark neden?

• berk70 kullanıcısına yanıt

trafik polislerine çok yüklenmeyin ilgilenmiyor diye. öyle bir devirde yaşıyoruz ki herkesin bir tanıdığı var ve insanlar en basit trafik suçu için bile bu hatırlı tanıdıkları aramaktan çekinmiyor. e polis de durduruyor ankaradan telefon durduruyor telefon en sonunda garibanın ne suçu var diyip durdurmamaya başlıyor. benim tek kızdığım nokta duble yollara radar koymaları. şehiriçinde okullar civarında yapılan 50 km/s benim için şehirdışındaki 150 km/s den daha önemli ve önlenmesi gereken bir şuç.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

Abi tanıdık nedir eğer tehlikeliyse yazsın değilse yazmasın böyle olmaz ana yolda eski adıyla E5 yeni adıyla D100 de 70 hız sınırı var kocaelide bide hız denetleme sistemi kurmuşlar sadece vergi artık bunun tehlike ile trafik güvenliğiyle alakası yok

• berk70 kullanıcısına yanıt

işte kazın ayağı öyle değil, eds gibi direkt yazan sisteme birşey yapamıyorlar ama trafik polisi durdurdu mu illaki tanıdığı olan birisi çıkıyor.

• silistreli kullanıcısına yanıt

almanyada koln den duseldorf a giderken iki kere ceza yemiş biri olarak bu işin Türkiye ile alakalı olmadığını anladım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.