Şimdi Ara

Trafikte en çok bulunan modeller: Doğan/Şahin ve Toros zirveyi paylaşıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
11.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar tofaş nerede diyenler…sizleri bir büyükşehir olan Kahramanmaras’da pazar sabahları kurulan açık oto pazarına bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RockConn kullanıcısına yanıt

bu arabanın aynısı vardı bizde. ben doğmadan 1 ay önce sıfır almış rahmetli babam. ben 7 yaşına kadar da durmuştu bizde. vay be hayal meyal de olsa hatırlıyorum.

• Gelişmiş ülkelerde 5 yıldan eski arabaya kimse binmezken, gelişememiş fakir ülkelerde ise eski model araç kullanımı yüksek olur. Bilin bakalım biz hangisi çıktık.

• çoğu ara yol çukur ve engebeli anca tofaş ve renault serisi üstesinden gelir o çukurların :D

• Anlmadığım konu, çoğu kaza yaptığında ikiye ayrılan bu kuş serisi hafif kusur ile muayene tamamlıyor…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • doğrudur. istanbul'da bulunduğum ilçe lüks arabalarla dolu ama tekirdağ'da bulunduğum yer tam tersine tofaş kuş serisi ve renault 9/12'lerle dolu. istanbul demek türkiye demek değildir.

• bu sayılar zenginlik göstergesi.

• Kendilerine trafikte göremeyeceğimiz kadar lüks araçlardan binlercesini layık görüp halkını bu araçlara mahkum edenler de rahat can veremesinler... Bu arada bu araçları hakir de göremiyorum, asgari ücretin çok üstünde kazanmama rağmen maçam yemiyor araba almaya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yazan vatandaş senin ülkende periyodik olarak askeri darbe oluyor demokrasi laiklik vs adına hos sizinkilerin basindan beri tuzu kuru ama sen gayrı düşmüşsun anlaşılan.

• onbirelliiki O kullanıcısına yanıt

Mesela hangi periyotlarla darbe oluyor?

• Babana sor o sana söyler galiba senin yaşın ufak

• İş icabı Anadolunun ve Trakyanın bir çok şehrine gidiyorum.

Neredeyse bütün şehir,köy ve bucaklar Toros,şahin ve Broadwayler ile dolu.

Belki de bu tablodan daha fazla araba var ama azı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22mert -- 9 Kasım 2021; 22:44:45 >
  • günde ortalama 2 saatim trafikte geçiyor (kartal-ataşehir arası), toros gördüğümü hiç hatırlamıyorum. tek tük tofaş görüyorum, keşke insanların alım gücü artsa hepsi hurdaya ayrılsa.

"biyasada tofaş yok artık herkeşin aldında 200 milyarlık araba var teşekkürler reyiz" diyen tipler burada pek yok sanırım ben mi denk gelmedim yoksa? :)

• Boşverin binsinler. O binenler gidip akpye oy veriyor. İyi oluyor. Sefalet içinde yaşayıp hiçbir şey görmeden geberip gitsinler. Hiçbirine acımıyorum. Avrupa'daki yaşıtları son model arabalara binerken bunlar kliması bile olmayan arabalara biniyor ve diyor ki tayyipten başkası olmaz.

• Kaporracıya gittim bugün. 4 tane dağılmış doğan Şahin var toplamaya çalışıyor. Toplanma mış arabaya 25 istiyor adam.

• fakirliğin özeti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Böyük Yeni Türküye, yeğen. Hedef 2023.

• Anadolu'da çok olması daha iyi Anadoludan çok oy çıkıyor zaten beter olsunlar şasesi olmayan yürüyen tabut şahin doğan nedir Afrika'da bile binmiyor kimse bunlara

• 2015 yılında inşaat sektörü zirve yapınca yoğurtçu, ayakkabı boyacısı, parkeci, pompacı herkes inşaat yapmaya başlamıştı.

2018 de sistem çöküp altında kalınca gördüler eşeğin büllüğünü.

Şimdi de yine aynı kişiler araba işi kazançlı diye araba alıp stoklamaya başladı. Videolarla ifşa oluyorlar. Herkes 3 er 5 er arabaları toplayıp üzerini örtmüş bekliyor.

Yani stok iyice tabana yani vatandaşa yayılmış durumda.

Geçen gün bir videoda 3-4 galerici ellerindeki arabaları birbirine satmak için küfür, bağırış, çağırış konuşurken biri videoya alıp yayınlamış.

Bu saatten küfür keramet anca birbirinize satıp, birbirinize kazık atmaya kalkarsınız, yazdım.

Sanayi sitelerinde çoğu kaportacı eski araçları toplama işine girdi. Çünkü kişi başına düşen araç sayısında AB sonuncusuyuz ve araba az olunca değerli oluyor. Özellikle yeni arabalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 10 Kasım 2021; 8:41:28 >

• Yazık yeminle yazık,
    Aklı Fikri yerinde olan herhangi bir insan trafikte 2013 model üzeri araç görmenin bayağı bayağı zor olduğunu anlar zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.