Şimdi Ara

Trafikte en çok bulunan modeller: Doğan/Şahin ve Toros zirveyi paylaşıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
11.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1991 model şahine biniyorum, çürüyen yerlerini onarım yaptırıp binmekten çok üzülüyorum. Bizi bu hayata layık gördükleri için green card başvurusu yaptım. Türkiyeyi seviyorum ve Türk olmaktan gurur duyuyorum ancak bu duygular başka insana yaraşır şartlarda yaşamayı istemek başkadır. Bu yüzden fırsat bulursam daha iyi hayat şartları için ayrılacağım buralardan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alayını görmek istemiyorum kaldırsınlar şu külüstürleri artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iceman_54 kullanıcısına yanıt

Dünya Türkiyeden ibaret değil çok haklısınız. Nerede iyi şartlarda yaşıyor nerede size değer veriliyorsa orası sizin vatanınızdır.

• şahin / doğan = egea

toros = clio benim gözümde.

yani bu ülkenin layığı tenekelerdir.

• Küba modeli bildiğin  

• O ucuz arabalar da gayet güzel. Bizdeki gibi lpgyle filan eskitilmemiş çünkü. Mis gibi camryler accordlar var uygun fiyatlara. Motorları da 1.6 değil.

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    O zaman parasını verip o külüstür araç sahiplerine yeni araba alacaksın kardeş. Öyle demekle olmuyor bu işler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende de 1992 Fiat Tempra SXA var. Babam 92 yılında sıfır almıştı bayi faturası duruyor halen. Kısaca aracın ilk sahibiyim.

Araç şuan ortalama 600 bin km de ve 2 yıl önce silindir kapak contası değişimi yapıldı ilk defa motoruna usta eli değdi.

Şimdi ki araçlar 100 bini geçsin bir tarafları ayrı oynuyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_34 -- 10 Kasım 2021; 14:2:48 >
  • Kayınpederim emekli ve 5 yıldır toros almak için para biriktiriyor.

• Memleketim Ağrı'da, şuan yaşadığım şehir olan Sakarya'dan kat kat fazla pahalı araç mevcut. Buna yeni model minibüsler ve ticari araçlar da dahil.

Anadolu almış başını gitmiş ne hikmetse.

• Şahlanacağız, uçacağız, coşacağız derken pakistan olduk

Hakettik mi? Köküne kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpc1907 -- 10 Kasım 2021; 19:18:39 >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Memleketim o dediğiniz Ege sahillerinden uzak bir Ege kasabası. Ve bitki örtüsü Toros + r9 broadway. Fakat halk o kadar yobaz ve cahil ki 80-90 lı yıllarda bunlar da yoktu diyor o zamanlarda bu arabalar sıfırdı zaten şuan sanki sıfır arabaya biniyormuş gibi konuşuyor. Değişen hiçbir şey yok araba fiyatları 2 kat artsa benim arabam çok para ediyor diye sevinir alım gücünün düştüğünü anlayamaz. Maalesef şehirde yaşayanlar Anadolu’daki var olan cahilliği göremiyor ve ak partinin kaybedeceğini düşünüyor. İşleri zor evet ama bu dediğim insanları kandırmak o kadar kolay ki anlatamam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sabah 8’de sandığa gidip mührü vuran seçmen, akşamına koyduk mu diye korna çala çala konvoya katılan seçmen. İyi bakın altınızdaki tenekelere. Seçim akşamı konvoya çıkarsınız belki bir daha.

• Tofaş alamaaaadıııhh

• Aslında sıkıntı bizim memleketimizde de olduğu üzere Tofaş benzeri araçlar hem yüksek taşıma kapasitesine sahip olması hem de arazi araçlarına benzer bir yüksekliği olması sebebiyle halen popüler.

Alternatif arazi araçları gerçekten çok pahalı.

Yani Türk lirası kurundan ayrı olarak en iyi dönemimizde bile zirvemiz Doblo olmuştu.

Sadece bu döneme ait değil, genel ülke fakirliğimiz. Muhtemelen 20 bin dolara kişi başına ulaşana kadar da bu durum devam edecek...

• Büyük şehirlerde pek denk gelemezsiniz zirvedekilere. Herkes gücünün yettiğine biniyor işte.

• Juanexe kullanıcısına yanıt
    Keşke görmesem günde en az 10 tane tofaş görüyorum İzmirin merkezinde.
    Merkeze girmeleri yasaklanmalı bence.

• Küçük ilçelerde ve köylerde toros ve doğan dan başka araba kullanmanız isteseniz de mümkün değil. Station wagon torosun arkasına bozulan çamaşır makinesini at götür tamirciye, masa sandalye her türlü eşya yükle taşı, tarlada sebze meyveyi yükle götür, kurban bayramında koyun at götür.  Altları yüksek olduğu için sürtmez sürtse de çokta tın 

Araçlarda arıza çıkınca en yakın ilçe sanayisinde tamamen soköp takabilirler. Ama diğer araçları yapamazlar.

Yani kırsalda ve küçük ilçelerde ne kadar paran da olsa toros,şahin,doğan,kartal en iyi arabalardır.

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Kpss bilgisi için teşekkürler hocam kahramanmaraşın büyükşehir olduğunu unutmuşum

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    Ticariler sayılmadı sanırım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.