Şimdi Ara

trafikte sürekli sellektör yapanlar ve makas atanlar hakkında görüşleriniz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sağınız dolu önünüzdede arablar varken yapabileceğiniz bişey yok zaten,

ama sol şeritten 120 km ile giderim!
    asla 121 yapma !
    hız kurallarını ihlal etmem !
    benim umrumda değil beklesin arakdaki !
    sağ şerit boşalırsa ozaman yol veririm istivimi bozamam !

diyen arkadaşlara, hayatındda başarılar diliyorum umarım kazasız belasız yolculuklar yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoppix -- 7 Nisan 2008; 0:54:53 >
  • Kuralları hiçe sayan apaçi doluymuş meğer bu forum
    Kırmızı ışıkta geçenler, Sol şeridin en hızlı aracın tapulu malı olduğunu sananlar..İnsanın bu tipleri gördükçe en ağır küfürleri edesi geliyor. Bu tiplerden bazılarına sorsan "yollar boşsa yarış dahi edilebilir aksini düşünen salaktır" önermesini yapacak kadara şuur kaybına uğramış pervasızca cevaplar verebilen insan görünümlü zerzavat beyinli dahi vardır. Neyse layıklarını bulurlar bir gün
    Bu zerzevatları, muhtemel geleceklerini görmek adına İstanbul Adli Tıpa trafik kazası sonucu ölen insanlarımızın otopsisine davet ediyorum, (pek umut etmesemde) akıllanırlar diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuKe -- 7 Nisan 2008; 21:30:37 >
  • çok söyleniyor diyebilirsiniz ama bu iş adet haline getirenler var,
    bugün akşam iş dönüşü eve giderken bölünmüş 2 şeritli yolda sağ şeritteki yavaş giden kamyonu başka kamyon solluyordu bende sollayan kamyonun arkasından gidiyordum niyetim tekrar sağ şeride geçmek, arkadan bir tane audi genç bir çocuk 17-18 19 olsa dişimi kırarım yanında arkadaşı sellektör yapıyor sürekli, sağıma geçti olmadı tekrar arkama geçti hala sellektör yapıyor neyse öndeki kamyon diğerini geçti bende önümdeki kamyonu geçtim va sağa geçtim benim sol şeritte kalma hevesim yok onun altındaki aracı geçme şansım yok nasıl sinir olmayım bu durumlarda,
    insanı sıkboğaz eden bu tiplere ne dersiniz şimdi bu kişler yeri geldiğinde bizim oğullarımız, kardeşlerimiz, babalarımız atsan atılmaz satsan satılmaz
    öncelikle insanları eğitmek, mütevaziliği, sabırı, hoşgörüyü, düşünceli olmayı onlara öğretmemiz gerekir.
    herkese iyi forumlar

• quote:

Orjinalden alıntı: yuci

çok söyleniyor diyebilirsiniz ama bu iş adet haline getirenler var,
    bugün akşam iş dönüşü eve giderken bölünmüş 2 şeritli yolda sağ şeritteki yavaş giden kamyonu başka kamyon solluyordu bende sollayan kamyonun arkasından gidiyordum niyetim tekrar sağ şeride geçmek, arkadan bir tane audi genç bir çocuk 17-18 19 olsa dişimi kırarım yanında arkadaşı sellektör yapıyor sürekli, sağıma geçti olmadı tekrar arkama geçti hala sellektör yapıyor neyse öndeki kamyon diğerini geçti bende önümdeki kamyonu geçtim va sağa geçtim benim sol şeritte kalma hevesim yok onun altındaki aracı geçme şansım yok nasıl sinir olmayım bu durumlarda,
    insanı sıkboğaz eden bu tiplere ne dersiniz şimdi bu kişler yeri geldiğinde bizim oğullarımız, kardeşlerimiz, babalarımız atsan atılmaz satsan satılmaz
    öncelikle insanları eğitmek, mütevaziliği, sabırı, hoşgörüyü, düşünceli olmayı onlara öğretmemiz gerekir.
    herkese iyi forumlar

tebrik ederim nekadar sinirlendiğinizi tahmin edebiliyorum ama yinede büyük bir olgunlukla yazmışsınız.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.