Şimdi Ara

Trafikteki modifiye Tofaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ana konumuz bu olsun arkadaşlar herkes içini boşaltsın :) Sizide rahatsız etmiyormu bu kimseyi iplemeyen, sağa sola çarpan, altındakini 200 beygir üstü canavar sanan, orda burda saçma sapan yan veren, kazaların yüzde 40 lık kısmına sebebiyet veren bu kitle

Edit: şahine laf yok saygımız sonsuz o bizim özümüz :). Ama geneli şahin kullanıyor diye o başlığı attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyinaydn -- 30 Ocak 2017; 22:25:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bmw motorlu şahiin

Hatırlayanlar

• Ben seviyorum onları ya, bazen geçmelerine izin veriyorum arkalarından izliyorum bazende basıyorum gaza madara ediyorum :)))

Asıl facia o kitlelerde 200 beygir üstü araçlar olsa olurdu. Bırakın 60 beygirlik arabalarla eğlensinler. Bence onlar trafiğin rengi. Kısa süreli, sinir, heyecan ve komedi patlaması yaşatıyorlar adama. :)

Ayrıca şu mantığa hastayım, altındaki araba bmw veya başka güçlü araba olsa, vuuu süper yanlama, bravo: şahin olduğunda serseri Bence ikiside aynı klasmanda hatta güçlü araba ile saçma sapan hareket yapan daha tehlikeli.

Neyse şu videoyu izleyelimde azıcık ibret loading yaparken eğlenelim

• Yol veriyorum, kaciyorum.egerki ters ters sana bakiyorsa veya kucuk bi takisma oluyorsa bi benzinlige filan cekip tovbe cekiyorum.gitmesini bekliyorum.ya o beni oldurur ya ben onu.

• Civic parasina al Tofas.%25 vutututu indirimli.

• sahin261 kullanıcısına yanıt
    Genelde boş insanlar kullanıyor onlardan bahsediyorum. Ama eglenceli olan adamlar var normal insanlar onlara bayılıyorum tıpkı iki siyah jeepin arasında tofaşla gezen zaza dayı gibi

• Modifiyeye bişey dediğim yok ama o magandaların Allah belasını versin şahinci diye lanse etmek yanlış aynı tip magandalar cla200 ile de aynı şerefsizliği yapabiliyor. Makas atmalar drift çekmeler yüksek devirli kullanmalar. Genel itibari ile trafik magandaları hepsinin ehliyetine el konulmalı. Araçları çekilmeli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW E39 YAĞ YAKMA YARDIM
    4 hafta önce açıldı
    Şahine multijet motor takmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    Şahinci dememdeki amaç geneli şahin kullanıyor olmaları yoksa şahine saygımız sonsuz

• https://www.youtube.com/watch?v=lK19HeVg5Dc

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyinaydn

Şahinci dememdeki amaç geneli şahin kullanıyor olmaları yoksa şahine saygımız sonsuz

Eyvallah bro

• Experimentation E kullanıcısına yanıt
    Tofaş candır

• Tamam araba eh işte ama.

Modifiyeli anasını ağlatmayın arkadaşım.

Hele bmw 520i ye yapılan modifiyeler insanı çileden çıkarır.

• Onlar eskidendi artık fr görünümlü ibiza ve leonlar, type-r görünümlü civicler ve daha örnek verebileceğimiz bir sürü yeni nesil doğan görünümlü şahin var..

• Trafikteki modifiye Tofaşlar
  • hepsini presletmek lazim.

• sahin261 kullanıcısına yanıt
    Sondaki polo classic sahibi iyi dövmemiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.