Şimdi Ara

TRAKYA TIP mı? ADNAN MENDERES TIP mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi arasındayım.Bursada oturuyorum.Sıralamam aşağıda yorum yazan arkadaşlar sebepleriyle yazarlarsa daha memnun olurum.
     TRAKYA TIP mı? ADNAN MENDERES TIP mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaplan90 -- 10 Temmuz 2015; 8:20:26 >

• Ben de ikisi arasındayım.Sıralamam 11400.Tam sınırdayım yani.Gelme ihtimali nedir beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakaplan90 kullanıcısına yanıt
    İkisi de benzer okullar sana hangisi yakınsa onu yaz derim ikisinden de pişman olmazsın
    11.4 k lı arkadaşa cevabımsa zor gelme olasılığı kont azalması var tıplarda bu yıl onun etkisiyle ben 300-400 kişi yükselme bekliyorum( yönelim trendi de tıp a döndü son 2 yılda bu da etken) alternatif bir üniversiteyi de araştır hayal kırıklığı yaşama ben geçen sene kocaeli tıp potasındaydım önceki seneye göre ama okul kont artmamasına rağmen tıplarda 300 kişi yükselmişti yani benden uyarması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • eğitim konusunda çok bir şey söylemem mümkün değil, keşke tıpçı olaydım ben edirneliyim ve şehrimiz bi öğrenci için güzel bence, ben de "keşke dışarda otursaydım da burada öğrenci olarak yaşasaydım" diye düşünmüyo değilim. . yerleşkesi de güzel bence, canın sıkılınca da manzara görmek istersen meriç nehri yanında takılırsın şehir güzel, rahat, uygun. karar senin

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.