Şimdi Ara

TRAKYA ÜNİVERSİTESİNİ NASIL BİLİRSİNİZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE İİBF OKUMAYI DÜSÜNÜYORUM...NASIL HOCALARI FALAN BÖLGE OLARAK FALAN Bİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ

• iyi diyolar bea :D bende merak ediyorum uppppp
  • TAKİP
  • Ben yazdım Trakyayı. Muhtemelen orada okuyacağım.

Araştırdığım kadarıyla çoğu kişi memnun. Okulu çok bilmem de özellikle şehir konusunda çok memnunlar.
  • cegaunist C kullanıcısına yanıt
    hadiya eğitimi nasıl acaba şehir küçük ormanlı galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

hadiya eğitimi nasıl acaba şehir küçük ormanlı galiba :D

Oo gene karşılaştık waleur5.

Edirne'yi çok övüyorlar. 160bin nüfus var, 40bin üniversite öğrencisi var. Haliyle tam bir öğrenci şehri. Bütün şehir üniversiteye endeksli. İstanbul'a yakın. İnsanları öğrencileri seviyormuş. Türkiye'nin en batı şehri olmasıyla da biraz daha rahat insanlarmış. Takılmalık yerler, sosyal mekanlar yeterliymiş.

Trakya hakkında çok şey bilmiyorum ama köklü üniversite. 82'de kurulmuş.
  • cegaunist C kullanıcısına yanıt
    kampüsler arası uzaklık nekadar acaba sonuçda hep mühendis görmekde iyi değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kampüsler arası uzaklık nekadar acaba sonuçda hep mühendis görmekde iyi değil

Edirne küçük zaten hep minibüslerle 10'ar dakika falan diye okudum ki zaten mesela mühendislikte ilk yıl 3 farklı yerleşkede ders varmış.
  • Trakya Mütercim Tercümanlık almanca için ne düşünüyorsunuz ??
  • quote:

TAKİP

bilmiyorum olumlu yazanlar vardı seveni falan ama bilgim yok
  • Cingeneler disinda iyidir ozellikle ciğeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. senem iyi ki yazmışım kütüphanesi olsun yemekhanesi şehri takılma yerleri falan inanılmaz rahat ve güzel edebiyat f. için hocalar inanılmaz iyidir onuda belirteyim bu arada kazananları zübeyde hanım parkına bekleriz
  • Trakya iyidir. Edirnede güzel bir şehir. Ben sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum. Şimdiden başarılar.
  • herkeze teşekkürler trakya üni iibf de okuyan varsa ekleyebılır facebook.com/10sametb twitter.com/_sametbulut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.