Şimdi Ara

Trakya ve canakkale tip karsilastirmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neredeyse her tip fakultesinin ismini duydum ama canakkale 18 mart universitesinden kimse bahsetmiyor sebebi nedir bunun ? Mesela 12k bandinda trakya ve canakkale universitesinin kiyasla artilari eksileri nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trakya Tıp, Trakya Üni’den daha eski o dönem Cerrahpaşa Tıp’ın bir koluydu.

İstanbul’a çok yakın ve çok saygın hocaları var.

Bence lab ve kadavra imkanları da çok iyi.

Tek sıkıntısı zorluğu.

Öğrenci kitlesinin çok büyük çoğunluğu İstanbul’dan.

Şehirde havaalanı olmaması diğer illerdeki öğrencilerin talebini azaltıyor.

Edirne bizim dışımızdaki her yer için uzak geliyor.
  • Zerre kadar farkı olduğunu sanmıyorum bence şehire bak hangisi hoşuna giderse yaz git .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cerrahpaşa hacettepe ege çapa ankara vb tutmuyorsa geri kalanlar arasında farklar çok az. Şehre bakarak tercih yapın bence hangi şehirde okumak isterdiniz
  • Trakya daha iyi
    Duyduguma gore istanbula gidemeyen hocalar oralara gidiyor hatta bir donem cerrahpasada egitim gorduler
    Ben olsam yasadigim yere yakin olanini secerdim

• CN III Oculomotor kullanıcısına yanıt
    hocam diğerlerinin sınav sistemlerini yani kaç kişi sınıf geçmiş vs araştırıp ona göre tercih yapmak mı gerekir sizce? yoksa direkt şehir mi
  • Trakya Tıp, Trakya Üni’den daha eski o dönem Cerrahpaşa Tıp’ın bir koluydu.

İstanbul’a çok yakın ve çok saygın hocaları var.

Bence lab ve kadavra imkanları da çok iyi.

Tek sıkıntısı zorluğu.

Öğrenci kitlesinin çok büyük çoğunluğu İstanbul’dan.

Şehirde havaalanı olmaması diğer illerdeki öğrencilerin talebini azaltıyor.

Edirne bizim dışımızdaki her yer için uzak geliyor.

• Çkkale tıp hakkında sormak istediklerinizi pmden yöneltebilirsiniz

• Hocam cevaplarınız için çok teşekkürler öncelikle.Yukarıdaki arkadaşlar Trakya'yı daha uygun bulmuşlar gerek eğitim gerek imkanlarıyla.Siz sanırım Çanakkale'de okuyorsunuz.Sizin bu konu hakkında görüşleriniz neler ? Eğitim kalitesi olsun hastane imkanları olsun.Özelden yazmak yerine buraya yazarsanız yukarıdaki arkadaş gibi, herkes faydalanır.
  • https://forum.donanimhaber.com/canakkale-tip-fakultesi-2020--144464479
    Okumak istersen buyur. Bu arada kafa unilerde okuyamiyorsan şehri seçiyorsun imkanlae arasında fark yok. Erzurum gibi iyi olup da yerinden dolayi puani aşağılarda kalan üni çok az

• 7 sene edirnede yaşamış biri olarak trakya tıp'ı da edirneyi de öneririm. arkadaşların dediği gibi top sıralamadaki tıplar hariç çoğunun eğitimi benzerdir. trakya tıp'ın hocaları da kaliteli ve akreditasyonu var. edirne de güzel bir şehir. düşünmeden yazılabilir.
  • Şahsi fikrim tıp vs hiçbir ilgil yok, Çanakkale Edirne’den çok daha güzel bir şehir. Edirne büyük ölçekli bir köy benim gözümde. Okullar nasıldır bir fikrim yok.

• Çanakkale çok daha güzel bir şehir ben de Çanakkale'de yaşıyorum tutmazsa 1 yıl sonra yatayla gelmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29A2A4441 -- 21 Temmuz 2020; 18:40:26 >
  • ben de burayı merak ediyorum bilgili bir abi buraya da el atabilir.Forumda gördüğüm kadarıyla top okullardan ankara ,hacettepe ve diğerlerine nazaran daha altlarda olan omü de geçmek sıkıntılıymış sanırım.
  • Hocam aslına kabaca bakarsanız Çanakkale daha bir sempatik geliyor lakin benim için köy gibi olmasının falan pek bir önemi yok her gün kafe bar gezen tiplerden değilim aksine asosyalim denebilir.Trakya'da okuyan arkadaşlarım da tam öğrenci şehri olduğunu söylüyor üstelik.Muhtemelen Çanakkale'ye göre daha uygundur.Benim için sosyal imkanlardan ziyade okulun kütüphane olanakları vs daha önemli.Çanakkale Üniversitesi'nin şehitler kütüphanesi varmış çok hoşuma gitti ama sanırım Trakya'nın eğitim kadrosundan dolayı daha mantıklı duruyor.Trakya'da kütühane olanakları ve yurt durumları ile ile bilginiz var mı acaba
  • Hocam üninin kampüs ortamına ve çevresindeki imkanlara falan da bak

• futuretense F kullanıcısına yanıt
    o kada haklısın ki. iyi bir eğitimimiz var ama çok soğuk olduğu için düşük puanlı. Malum çok kişi tercih etmiyor. Benim de puanım yettiği için buraya geldim. Ama iyi ki van kars değilde burası olmuş.

Atatürk Tıp İngilizce okuyorum. Oldukça memlunum. Küçük illerde türkçe okumaktansa büyük bir şehirde ingilizce okumayı tervih ettim. ( Tabi batıya göre oldukça küçük kalıyor orası ayrı ) KAMPÜSÜMÜZ ÇOK GÜZEL. Aşırı soğuk ama ona yapabilecek bir şey yok. Eğitim güzel. İnilizce 100-100 ama pek de 100-100 anlatılmıyor. az çok ing var ise kolaylıklaaa halledersin.
    Maketlerimiz bence yeterli ya lablarımız iyi bence. ZAten çok kişi katılmıyor.. Atatürk üni'yi merak edenler için bu sene GÜNCEl bilgilerle video hazırladım.
    Atatürk Üni İngilizce Tıp :
    Gezgin Tıbbiyeliyoutube
    Atatürk Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi - Türkçe Tıp Fakültesi ile Farkları
    https://www.youtube.com/watch?v=BygoO_sgugA&feature=youtu.be

Atatürk Üni Türkçe-genel tıp- ulaşım-konaklama-akreditasyon-eğitim :
    Gezgin Tıbbiyeliyoutube
    Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hakkında Her Şey - Eğitim, Akreditasyon, Yurt ve Diğer İmkanlar
    https://www.youtube.com/watch?v=dCXGdHLpJXo&feature=youtu.be

Atatürk Üni Kampüs Turu :https://www.youtube.com/watch?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.