Ön far Kawasaki Versys'e benzemiş ama bence çok güzel olmuş. Daha modern bir çizgi yakalanmış.
hondayada bu yakışır
fiyatı 19 civarı olacaktır tahminimce.
ön farları beyenmedim ama yinede güzel
oo güzelmiş
Çok güzel olmuş. Teşekkürler paylaşım için.
Yine mükemmel bir motosiklet olmuş, bir de şu amortisörleri bisiklet çatalı gibi incecik yapmaktan vazgeçseler...
quote:
Orjinalden alıntı: SERCAN_MTB
Yine mükemmel bir motosiklet olmuş, bir de şu amortisörleri bisiklet çatalı gibi incecik yapmaktan vazgeçseler...
Sen dedikten sonra fark ettim ince olduğunu. Şimdi sevmemeye başladım o bölümü.
19 ? €$
suzuki dl 650 vstorm a yeni bir rakip geliyor anlaşılan.fiyatı uygun olursa neden olmasın.şunun fiyatını ucuz verinde sürümden kazanın sayın hondacılar.benzin tüketimi ne oldu acaba fazla yakıyordu eskisi.
quote:
Orjinalden alıntı: PLASTICBOOK
suzuki dl 650 vstorm a yeni bir rakip geliyor anlaşılan.fiyatı uygun olursa neden olmasın.şunun fiyatını ucuz verinde sürümden kazanın sayın hondacılar.benzin tüketimi ne oldu acaba fazla yakıyordu eskisi.
%10-15 daha az yakcakmış denildi.Fiyat olarak tam bi bilgi yok ama 18-19 civarı olur gibi.DL ye tam rakip değil aslında.DL daha touring bir makina.TA nın rakibi 2008 de Tenere olacak bence
ön far çok değişik bir hava katmış gerçekten güzel bir motosiklet fiyatıda aynı oranda güzel olur gibi anlaşılan resimlere bakmaya devam edicez
lastikleri daha iri gövdeye uygun yapsalar bence daha hoş görünürdü böyle çok cılız görünüyor
quote:
Orjinalden alıntı: Se®can
lastikleri daha iri gövdeye uygun yapsalar bence daha hoş görünürdü böyle çok cılız görünüyor
Enduro motora SS lastiği takacak değiller ya,eskisi bundan daha küçüktü.Lastik büyüdükçe motor touringleşir
pek estetik durmuyor ön tekeri biraz daha içeri yapsalar aslında..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme