Şimdi Ara

Tree Of Savior[Ana Konu-Rehber] İngilizce CBT'de! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
4.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Treth steamden add product yapıyorsun oraya keyi yazıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoman

@Treth steamden add product yapıyorsun oraya keyi yazıyorsun

Sağ ol.
  • Arkadaşlar 1 adet satılık key var elimde. maile key gelmiş ama vaktim olmadığı için satıyorum isteyen olursa 30 tl. önce para sonra key. millet 15-20$ a satıyor bilginize.
  • hayrına key verebilecek varmı ?
  • Beyler Oyun 29 Mart Salı gunu saat 9 da Founder paket sistemi ile açılacak 28 Nisanda herkes bedava olarak girebilecek
    Erken başlangıç paketlerini Steam üzerinden alabilirsiniz 3 Farklı erken başlangıç paketi var 18 TL den 70 Tl ye kadar Hepsi size 1 ay erken baslangıc yapma fırsatı veriyor sadece icerikleri farklı Jostum oyun parası gibi

Ve Avrupa ulkelerine 49.99 $ olan bir paket bizde 70tl gibi yarı yarıya bir fiyata
  • Morttis M kullanıcısına yanıt
    Oyunu alırsak 29 martta baslayabilecezmi 18tl ile 1 ay erken yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Early accessta sadece us server var haberiniz olsun...

• Voidian kullanıcısına yanıt
    aga almayalım o zaman eu yok değilmi ? peki eu oyun acılıncamı gelicek early acceesde gelme ihtimali yokmu ?
  • GrandTurco kullanıcısına yanıt
    öyle bi planları yok,uste oynayabilirsiniz fakat 125-200 arası ping olur.

https://www.reddit.com/r/MMORPG/comments/4blyz3/psa_tree_of_savior_early_access_is_only_on_the/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voidian

öyle bi planları yok,uste oynayabilirsiniz fakat 125-200 arası ping olur.

https://www.reddit.com/r/MMORPG/comments/4blyz3/psa_tree_of_savior_early_access_is_only_on_the/

normal gelince eu olacakmı ?

edit:oyunu aldım arkadaşım en azından eu açılana kadar 1 ay birşeyler çözeriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrandTurco -- 28 Mart 2016; 18:20:39 >
  • GrandTurco kullanıcısına yanıt
    normal gelince eu olacak sadece 1 aylık early accessa özel durum bu

oyunun yapısı gereği o pinglerde de oynanıyo olabilir aslında, umarım sorunsuz oynayabilirsiniz
  • Voidian kullanıcısına yanıt
    Oynarım umarım dostum

• ping ve oynanabilirlik konusunda haber bekliyorum ben de almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ice King

ping ve oynanabilirlik konusunda haber bekliyorum ben de almayı düşünüyorum

oynana birlik güzelde pingi farketmiyorsun bile sıkıntı şu serverler çöküyor ve oyun cok güzel ve zevkli vurul hissi felan bu kadar beklemiyordum ama mükemmel daha pvp felan göremedim item satma felanda göremedim ama oyun zevklimi dersen cok zevkli ben sadece 1 saat oynayarak yapıyorum bu yorumu daha ilerde ne gösterir bilinmez fakat oyun acıldımı yada eu serveri geldimi iyi müptelası olunur bu erken erişimde oynadığımız serverlar kapanmayacak değilmi devam edebilir ? ha bence bekle biraz serverlar çökmese güzel oyun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

quote:

ping ve oynanabilirlik konusunda haber bekliyorum ben de almayı düşünüyorum

oynana birlik güzelde pingi farketmiyorsun bile sıkıntı şu serverler çöküyor ve oyun cok güzel ve zevkli vurul hissi felan bu kadar beklemiyordum ama mükemmel daha pvp felan göremedim item satma felanda göremedim ama oyun zevklimi dersen cok zevkli ben sadece 1 saat oynayarak yapıyorum bu yorumu daha ilerde ne gösterir bilinmez fakat oyun acıldımı yada eu serveri geldimi iyi müptelası olunur bu erken erişimde oynadığımız serverlar kapanmayacak değilmi devam edebilir ? ha bence bekle biraz serverlar çökmese güzel oyun :D

Çok sabırlı bir insan değilim ping yoksa alıyorum oyunu. 1 ay early access için iyi bir fiyatı var. Diğer firmalar 3 gün için 50 tl istiyor

• Ice King kullanıcısına yanıt
    Haklisin fiyat uygun ping nerden bakılıyor bulamadın ama mob keserken herhangibi bir gecikme olmuyordu illaki ping euya göre yüksektir

• Oyunu beğenmedim. Oyunun tek iyi yönü vuruş hissi sanırım. Kontroller zayıf. Karakter özelleştirmesi diye bir şey yok. 100 fps'ye rağmen kasıyor. İlginç.
    Refund yaptım umarım paramı geri alabilirim.
  • quote:

Oyunu beğenmedim. Oyunun tek iyi yönü vuruş hissi sanırım. Kontroller zayıf. Karakter özelleştirmesi diye bir şey yok. 100 fps'ye rağmen kasıyor. İlginç.

bende refund yaptım kardeşim iade aldılar ama karta yatırmadılar parayı daha refund yapılmış gözüküyor para yok onun için ticket attım bende :D yatırırlar umarım parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

quote:

Oyunu beğenmedim. Oyunun tek iyi yönü vuruş hissi sanırım. Kontroller zayıf. Karakter özelleştirmesi diye bir şey yok. 100 fps'ye rağmen kasıyor. İlginç.

bende refund yaptım kardeşim iade aldılar ama karta yatırmadılar parayı daha refund yapılmış gözüküyor para yok onun için ticket attım bende :D yatırırlar umarım parayı

Benim yattı para.
    Beklediğim bir oyundu. Bu tarz bir çıkış yapması yazık oldu. Belki düzelir ama şu ana kadar düzeleni görmedim hiç.
  • Ice King kullanıcısına yanıt
    Herşeyi geçtim eu serverda geldi ama lag if the geyms oldu oyun yoksa azda olsa gider

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.