Şimdi Ara

Tree Of Savior[Ana Konu-Rehber] İngilizce CBT'de! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
4.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir aralar lunia diye bir oyun vardı onu anımsattı bana belki daha başarılı bir versiyonu olmuş olmuş. Ama luniadaki combo keyfini başka hiç bir oyun vermedi bana.Lunianın kontrollerı falan da daha iyiydi. Keza dungeon sistemi de öyle. Gerçi bu oyununun dungeon sistemi nasıldır bilmiyorum ama open world olması luniaya göre bir artı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ice King

quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

quote:

Oyunu beğenmedim. Oyunun tek iyi yönü vuruş hissi sanırım. Kontroller zayıf. Karakter özelleştirmesi diye bir şey yok. 100 fps'ye rağmen kasıyor. İlginç.
    Refund yaptım umarım paramı geri alabilirim.

bende refund yaptım kardeşim iade aldılar ama karta yatırmadılar parayı daha refund yapılmış gözüküyor para yok onun için ticket attım bende :D yatırırlar umarım parayı

Benim yattı para.
    Beklediğim bir oyundu. Bu tarz bir çıkış yapması yazık oldu. Belki düzelir ama şu ana kadar düzeleni görmedim hiç.

Ben kleipedia mı ne o serverda oynuyorum,35 levelım,boş chanellarda oynarsanız lagın l si bile olmuyor,karakter özelleştirme yok diyen arkadaşta oyuna bakıp çıkmış heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iconic

quote:

quote:

quote:

Oyunu beğenmedim. Oyunun tek iyi yönü vuruş hissi sanırım. Kontroller zayıf. Karakter özelleştirmesi diye bir şey yok. 100 fps'ye rağmen kasıyor. İlginç.

bende refund yaptım kardeşim iade aldılar ama karta yatırmadılar parayı daha refund yapılmış gözüküyor para yok onun için ticket attım bende :D yatırırlar umarım parayı

Benim yattı para.
    Beklediğim bir oyundu. Bu tarz bir çıkış yapması yazık oldu. Belki düzelir ama şu ana kadar düzeleni görmedim hiç.

Ben kleipedia mı ne o serverda oynuyorum,35 levelım,boş chanellarda oynarsanız lagın l si bile olmuyor,karakter özelleştirme yok diyen arkadaşta oyuna bakıp çıkmış heralde.

Bir tek saç şeklini değiştirebiliyorsun onun da çeşidi çok az.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Iconic

quote:

quote:

quote:

Benim yattı para.

Bir tek saç şeklini değiştirebiliyorsun onun da çeşidi çok az.

Sen dış görünüşten bahsediyorsan premium kostümler var onlardan alabilirsin,onun dışında her classın kendine has kostümü var zaten,istersen onları çıkarıp normal kıyafetini de gösterebilirsin.
    Karakter özelleştirme denilen olay sadece dış görünüş için geçerli değil o yüzden atladım,oyun karakterini özelleştirme açısından çok geniş bir yelpaze sunuyor zaten,mesela her 15 class levelda 1 üst classa geçiyorsun,her türlü kombinasyonu yapmakta serbestsin;
    http://www.tosbase.com/game/classes/ << mesela şurda archer buildine bakarsan diğer oyunlarda archer>ranger>sapper şeklinde giderek diğer ağacı devredışı bırakırsın,fakat burda sana iki ağaç arasında git gel yapma imkanı veriyor,üstüne tek bir classda yükselmene imkan da tanıyor oyun,2. seviye archer 1. seviye ranger 3. seviye hunter şeklinde gibi,ve bu seni oyunda ayıran en büyük ''özelleştirme'' sayılır bence.
    Şu an 50 levelım,klaipeda da başlayıp görevlerin yetersiz kaldığı noktada orsha bölgesini de keşfetmeye çıktım oranın görevleriyle baya ilerledim,dış görünüş açısından upgrade sistemi +7 veya 8 gibi derecelerde parlama tarzı şeyler getirseydi güzel bi görüntü olabilirdi,tabi varsa bilmiyorum görmedim daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 6 Nisan 2016; 15:43:47 >

• aslında oyun güzele benziyor ama benim bu rts moba veya rts mmo ön yargım nasıl kırılacak bilmiyorum. oynayamıyorum click point oyunları.
  • Önyargılı aldım açıkcası ama beklediğimden çok daha iyi çıktı özellikle de class olayı harika tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

aslında oyun güzele benziyor ama benim bu rts moba veya rts mmo ön yargım nasıl kırılacak bilmiyorum. oynayamıyorum click point oyunları.

oyun rts moba değil. Hack n slash action. Ok tuşları ile oynanıyor.
  • quote:

quote:

aslında oyun güzele benziyor ama benim bu rts moba veya rts mmo ön yargım nasıl kırılacak bilmiyorum. oynayamıyorum click point oyunları.

yok bu oyun için moba demedim, genel olarak üstten görünüşlü oyunları kast ettim rts şekline oynanan oyunları veya tıkla yürüt şeklinde.

wasd ile oynandığını bilmiyordum.
  • EU serverı var ama serverların hepsi şuanda amerikada sadfece oyun 28 nisandan sonra herkese açldığında Eu serverı avrupad bir servera aktarılcak evet oyunda ping bastan yuksekti ama patchlerden sonra oyun rahatlıkla oynanabilecek hale geldi bir tavsiyemde RAZER CORTEX adındaki programı indirmeniz performansı çok etkiliyor

Şuana kadar gördüklerim bir çok oyunun early access inde bulundum Soyleyebilecegim tek şey gerçekten adamlar başarılı sorun tabiiki sorunlar çıkıyor Pİng yuksek oluyor adamlar bakım yapıp sorunu hallediyorlar oyuncuları magdur etmemmek adına 5 adet exo arttırma parsomenı verıyorlar Normalde her oyuncunun gunluk zindana giriş hakkı 3 tür yeni zindanda çıkan bir problemden dolayı herkese sindan sıfırlama parşomeni verildi 5 adet

Bu arada sizin ping yuksek dediginiz serverlarda 140.000 kullanıcı var yani 3 bin 5 binlik server degil elbette biraz yuksek olucak sonucta amerika serverında oynuyorsun ama dedigim gibi son patchlerden sonra oyun çok iyi stabilize edildi gold botları onlemek icin tradeden para aktaramıyorsun Megafon 40 lvl sınırlaması geldi Dunya chatinde altın satışı goremezsin

Bu arada Oyuna 28 nisanda başlıyacak olanlar oldukça sıkıntılı bir surec sizi bekliyor cunku 28 nisandan sonra oyuncu sayısı yukselecegi gibi piyasada oldukça yukselecek

Oyundaki Nick'im JhinBlack Orsha serverında yaklasık 10-15 kişi oynuyorz 28 nisandan sonra EU serrverına geçiş yapıcaz ıyun hakkında sorusu olan arkadaşlar ekleyebilir elimdenm geldigi kadar yardımcı olmaya calısırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morttis -- 8 Nisan 2016; 10:02:03 >

• 2 gündür EU server giremiyorum. Aynı sorunu yaşayan başkaları var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

yok bu oyun için moba demedim, genel olarak üstten görünüşlü oyunları kast ettim rts şekline oynanan oyunları veya tıkla yürüt şeklinde.

wasd ile oynandığını bilmiyordum.

Gamepad desteği bile var

• oyun şuan açıkmı açıksa cbtdemi obt mi ? sitesinde sadece steam linki var ayın 28inde herkese açılacak gibi bişeyler yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enthris

oyun şuan açıkmı açıksa cbtdemi obt mi ? sitesinde sadece steam linki var ayın 28inde herkese açılacak gibi bişeyler yazıyor

Oyun şuan erken erişimde, bu ayın sonunda bedava olarak herkese açılacak. Oyun steam üzerinden zaten.
  • Beyler başlıyorum şimdi. Herhangi bir Türk oluşumu varsa gelmek isterim
  • Bu ne oldu ya ben bir ara steam üzerinde oynuyordum bunu ama sonra kapandı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bu ne oldu ya ben bir ara steam üzerinde oynuyordum bunu ama sonra kapandı galiba.

ayın 28inde herkese bedava olarak açılacakmış uzun zaman sonra çıkacak bir oyun beni umutlandırdı bakalım diğer çöpler gibi olmaz inşallah
  • Başlayacaklar var mı? Herkes epey umutlu 28'inde açılıyor galiba ücretsiz olarak. İndirdim bekliyorum.
  • Oyunu uzun süre ben ve arkadaslarım bekledik. Ancak yönetimi ve politikası işin cılkını çıkardı. Yani kötü olan oyun değil. Chat penceresi reklamlardan geçilmiyor sürekli bir gold satışı site anonsları. Etrafta ücretli bot kullanan oyuncular %60 - 70 civarı .Ticaret pazar oldu allak bullak. Daha founder süresi bile dolmamış free oyuncular oyuna dahil olmamışken , bekleyen arkadasların keyfini kaçırmam istemem ama durum bu. Oyun şuan dolu mu dolu. Onlar öyle seviyosa demekki.
  • Oyun sitesinde gordugum kadariyla ama baya bir ban söz konusu onlari eliyorlar en azindan calismalari var bu yonde.... 5 gün boyunca hesap banlamislar...
  • 28 inde felan açılmıyor arkadaşlar. 1 ay ertelendi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.