Şimdi Ara

Tree Of Savior[Ana Konu-Rehber] İngilizce CBT'de!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
4.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben çeviriyorum ama resmi olarak daha pek çok şey kesin olmadığından internetteki bilgiler değişiyor böyle olunca da tüm emeklerim boşa çıkıyor.O yüzden çevirmeye aara verdim bi süreliğine.Oyun çıkınca görüşürüz

Oyunun oynanışı ve skill çeşitliliği ile ilgili trailer tarzı bir video.Mutlaka izleyin

Oyunun Resmi Sitesi
    Kore Sitesi

Avrupa İçin Çıkış Tarihi:ŞU AN KAPALI BETADA!!!

Oyun Hakkında Genel Bilgi
    Tree Of Savior Koreli imcGames firması tarafından üretilen bir Hack'n Slash tarzında MMORPG'dir.Baş yapımcı Kim Hakkyu Ragnarok Online'ın da yapımcılarından biriydi.(Grafiklerden anlayabilirsiniz zaten)

Müzikler ve Görseller
    Resimlerden görebileceğiniz gibi oyunun grafikleri biraz çocuksu ama çok hoş.Göz alıcı grafikleri var.Benimkisi gibi ortalama bi sisteme sahip olan oyuncular da rahatlıkla oynayabilecek gibi duruyor.Müziklerine ise hayran kalmamak elde değil.Sanırım bu şarkı oyunun ana teması olacak --->https://www.youtube.com/watch?v=VyhVlpdppfA

Kontroller:Anladığım kadarıyla oyun genel olarak klavye ile oynanacak."Z" tuşu saldırı,"X" tuşu zıplama,yön okları karakterinizi yönlendirmek,F1 ile F12 arasında tuşlar menu için kullanılacak,diğer tuşlar ise yetenek ve iksir gibi şeyleri kullanmak için olacak.f1,f2,p,l,ş gibi klavyede uzak olan tuşlara fare ile basılabilecek.

Bir görevi bitirdiğinizde Backspace tuşuna basarak size görevi veren NPC'nin yanına ışınlanabileceksiniz.

Sınıflar
    Oyunun başında seçebileceğiniz 4 tane sınıf olacak.İlerledikçe dönüşebileceğimiz yeni sınıflar açılacak.Oyun ilk çıktığında 80 tane sınıf olması planlanıyor tabi bu sayı yeni güncellemelerle birlikte artacak.
    Mesela oyuna Wizard olarak başlayan bir oyuncu ilerki seviyelerde Creomancer sınıfına dönüşebilecek eğer oyuna Wizard olarak devam etmek isterse Wizard karakterinin yeni yetenekleri açılacak.
    Bazı Sınıflar

Bosslar(Büyük Yaratıklar)
    Oyun içinde bir çok boss olacak.Bunlardan bazıları;Saha bossları,Kutu bossları ve Görev bossları olacak.Aşağıdaki video stress testten alınmıştır.Stress testin süresi kısa olduğu için yapımcılar oyunu kolaylaştırmışlar,gerçek oyun daha zor olacak.Bosslardan boss kartı da düşürebileceksiniz(Ne işe yaradığı hakkında hiç bir fikrim yok sanırım sadece süs gibi bişey)
    https://www.youtube.com/watch?v=4iVNOqFh_k8#t=18

Dungeon(Zindan)
    Şimdilik dungeonlar hakkında pek bir bilgim yok.Muhtemelen diğer oyunlardakiyle aynı olur.Daha güçlü yaratıklar ve dungeon sonundaki bosslar falan.
    Stress teste katılanlarla ilgili bir röportajda denk geldiğim ilginç bişeyi paylaşmak istiyorum.
    "İlk dungeonda gizli bir harita buldum.Oldukça ilginçti.Yaratıkların hepsi 113. seviyeydi,benim seviyemden çok yüksekti."
    Sanırım oyunun bize bunun gibi güzel sürprizleri olacak

Enchanting Sistemi(Eşyaları Geliştirmek)

Crafting Sistemi(Eşya Üretmek)
    https://www.youtube.com/watch?v=ZBjEvYHPu4g

Rank Sistemi

Pet Sistemi(Evcil Hayvanlar)

Sıkça Sorulan Sorular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cinéma -- 8 Ağustos 2015; 16:16:27 >

• Bu alan konuyu güncellemek için kullanılacak

Sınıflar Hakkında Ayrıntılı Bilgi
    http://www.tosbase.com/game/classes/
    Çeviri eklenecek

Archer(Okçu)

Rank1 (Seviye 1-15 arası) ~ Okçu
    Okların saldırı gücü karakterle düşman arasındaki mesafeye göre değişiklik gösterecek(Sanırım ne kadar yakın o kadar güçlü olacak).Eğer karakterinizin duruşunu değiştirirseniz(Ayakta-Oturarak gibi) menziliniz artacak ama hareket edemeyeceksiniz.Eğer canavarlar güçlü bir ok tarafından vurulurlarsa birbirlerine doğru çekilecekler böylece bir kaç canavara tek bir vuruşla vurabileceksiniz.Okçu sınıfı saldırırken yürüyebildiği için büyük canavarlar ve bosslarla savaşırken avantajlıdır.

Rank2 (Seviye 16-30 arası)
    Ranger:Ranger birden fazla düşmana karşı savaşmak için dizayn edilmiş bir sınıftır.Ok ve yay kullanır.
    Quarrel Shooter:Crossbow(Yaylı tüfek) kullanır.Tek elli crossbow kullanırken diğer eline kalkan alabilir bu sayede archerın zayıf noktası olan savunmayı artırır.Kalkanını yere koyarak düşmanın mesafeli saldırılarından korunup daha stratejik savaşlar verilmesini sağlar.(Oldukça ilginç bir sınıf)

Rank3 (Seviye 31-45 arası)
    Sapper:Tuzak koyma konusunda ustalaşmış bir sınıftır.Kalabalık canavarlara karşı savaşırken avantajlıdır.
    Hunter

Rank4 (Seviye 46-60 arası)
    Wugushi:Bu sınıf zehirli oklar kullanan bir kabileden ilham alınarak yaratılmıştır.(Sanırım boss kesmede ve pvpde etkili bir sınıf olacak)
    Scout

Rank6 (Seviye 76-90 arası)
    Hackapell
    Schwarzer Reiter

Bilinmeyen Ranklar(Daha açıklanmamış)
    Fletcher
    Rouge
    Falconer (Şahinci) (Bu sınıf apaçi olup şahinle gezcek heralde)
    Pied Piper(Fareli Köyün Kavalcısı)

Cleric(Can Basan Sınıf)

Rank1 (Seviye 1-15 arası) ~Cleric

Rank2 (Seviye 16-30 arası)
    Krivis
    Priest

Rank3 (Seviye 31-45 arası)
    Bokor:Voodo (Kontrol) konusunda uzmanlaşmış bir sınıftır.Canavarlara uzaktan vurabilir veya onları zombilere çevirebilir.Zombi canavarların saldırdığı diğer canavarlar da zombiye dönüşür.Zombiler yavaştırlar ve onları kontrol etmek çok zordur.Zombilere farklı yeteneklerle emir verebilirsiniz.(Sırdan MMORPG'lerde görmeye alışık olmadığımız bir sınıf daha)
    Dievdirbys:Farklı çeşitlerde tahta heykeller yapma konusunda uzmanlaşmış bir sınıftır.Farklı tanrıçaların heykellerini yaparak belli bir bölgeye buff veya debuff verebilir.Vakarine heykelini kullanarak teleport açabilir.(Partilerin en çok aranan sınıflarından biri olacak gibi)

Rank4 (Seviye 46-60 arası)
    Sadhu:Bu sınıf vücut dışı yeteneklerini kullanır.(Sanırım zihinsel yetenekler demek istiyor).Vücudundan çıkan ruh çok uzaklara gidemese de belli bir alan içinde çok hızlı hareket edebilir.Ruhu vücudunda olmayınca vücut saldırılara karşı savunmasız kalır ve normalden fazla hasar alır.Ruhunu patlatarak çok fazla hasar verebilir.
    Paladin

Rank5 (Seviye 61-75 arası)
    Monk:Bir çok skili strength(güç) üzerine kuruludur bu yüzden monku geliştirmesi biraz sabır isteyebilir.Iron Shirt yeteneği hiç hasar almamasını sağlarken düşmanın normalde monkun alcağı hasar kadar hasar almasını sağlar.(Biliyorum beyniniz yandı,tam çeviremedim.Orjinal metin:Iron Shirt reflects enemies' attacks without receiving any damages so it will be useful when Monk acts as a tanker in team plays)

Rank6 (Seviye 76-90 arası)

Bosslar Hakkında Ayrıntılı Bilgi
    http://www.tosbase.com/game/boss-monsters/
    Çeviri eklenecek

Harita

Exp Sistemi Hakkında Ayrıntılı Bilgi
    http://www.reddit.com/r/treeofsavior/comments/2v695c/details_on_exp_mechanics/
    Çeviri eklenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cinéma -- 26 Şubat 2015; 16:29:02 >

• Bu alan konuyu güncellemek için kullanılacak
  • esas ro 2 budur, son yıllarda çıkacak olan bana göre üzerine çok şey konularak yapılmış devam oyunlarından biri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

esas ro 2 budur, son yıllarda çıkacak olan bana göre üzerine çok şey konularak yapılmış devam oyunlarından biri...

Gerek oyunun benzerliği gerek yapımcının aynı olması dolayısıyla yabancı forumlarda RO2 diyen çok var.Hatta bir sürü de karşılaştırma mevcut.Yapımcının da amacı muhtemelen eski RO oyuncularını kendine çekip sağlam bi oyuncu kitlesi oluşturmak, böylece popülerliğini artırıp yeni oyuncular da kazanmayı hedefliyorlar.
    Eğer EU'ya sağlam bir firma tarafından getirilirse 10 numara oyun olur.
  • Gelirse. Kore son zamanlarda EU yayıncılarına oyun vermiyor.
  • Oyunun İngilizce versiyonu Beta Testte.Bir sürü yenilik gelmiş hepsini çevirmemi beklemeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Guild 3 - Türkçe Yama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Efsane bir oyun yayınları izliyorum. Gerçekten oynanır yani, böyle oyunları seviyorum ben. Key kazanırsam acımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Efsane bir oyun yayınları izliyorum. Gerçekten oynanır yani, böyle oyunları seviyorum ben. Key kazanırsam acımam

Giveaway bulursanız beni de etiketleyip linki buraya atar mısınız? Ben bu oyunu 2016'nın sonuna kadar beklemiyodum, geçenlerde bir bakayım dedim English CBT'ye girmiş.Şok oldum.Bilsem bu kadar erken çıkcağını key ayarlamaya çalışırdım.
  • Nezaman çıkıyordu bu ?
  • oyunun her türlü gideri var

oynanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoş oyun , beta key bulabilirsek iyi olur . Giveaway olduğunda konuya yazalım haberdar edelim birbirimizi
  • Bu oyun ne zaman tamamen açılacak ?
  • 1 hafta öncesine kadar çatır çatır key dağıtmışlar yine geç kaldık tüh.

Edit: Gören duyan eline fazladan geçenlerden ricam olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 29 Ekim 2015; 16:00:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

1 hafta öncesine kadar çatır çatır key dağıtmışlar yine geç kaldık tüh.

Edit: Gören duyan eline fazladan geçenlerden ricam olsun.

Yok ya ortalıkta hiç key yok 2-3 gündür arıyorum .
  • Key dağıtımı başlamış sanırım treeofsavior.com'dan bir şansınızı deneyin.
  • Fazladan keyi olan var mı arkadaşlar ?
  • keyler dağıtılmaya başlamış kontrol edin maillerinizi.
  • Key gelmiş mailin birine hırs yapıp 4 5 mailden kayıt olmustum. Yalnız her 10 kişiden 10 kişinin yakalandıgı ipf dosyalarının broken olma sorunu banada oldu . artık oyuna giremiyorum yeniden indiricekmişim 5.5 gb oyunu. indirmiyorum .

edit : çok sacma bir şekildehttps://www.youtube.com/watch?v=cY64EgpXxzY şurdaki yöntem ile giriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 7 Kasım 2015; 20:52:13 >
  • Bana da geldi key. Bu CBT ne kadar sürecek. Ona göre yükleyeyim.

Gerçi keyi nerede kullanacağım bulamadım bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 8 Kasım 2015; 2:23:06 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.