Şimdi Ara

Tree Of Savior[Ana Konu-Rehber] İngilizce CBT'de! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
2
Favori
4.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam üzerindeki olayı anlamadım, indirme seçeneği mevcut fakat sunucuların ücretsiz olarak bir ay sonra açılacağı söyleniyor. Oynayan arkadaşlar satın mı aldılar oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durruk

28 inde felan açılmıyor arkadaşlar. 1 ay ertelendi.

• Mayis ayinda yaziyor ama tam tarih yok sanirim acilsada baksak soyle oyuna :D
  • Sanirim oyun free to play oldu acildi
  • Konuyu açan arkadaş güncellerse iyi olacak.Oyun açıldı
  • Cidden oynuyan arkadas hic yokmu eu serverinda giris yaptim incedne takiliyorum kendimce acemi sekil 26lvlim simdiik :D
    Nickim PisiPisi
  • Aslında oyun oynanabilir çok zevkli ve eğlenceli bir oyun gibi duruyor. Benide çekmiştir hep bu tarz oyunlar ama bir türlü fırsat bulamadım açıkçası oynamaya. Misal bunun pvpsi de çok zevkli olur çünkü skil tutturması, kaçması vs. Gerçi bilmiyorum pvpsi varmıdır ama yoksada olmalı =)
  • Oyuna baslangic yapmak isteyen arkadaslar yeni basliyan ufak bir grubumuz var sizinle beraber grup olacak gelenler arkadaslarla toplaniriz...
    Sevgili TOS oyuncuları, F2P Sistemine geçmiş bulunuyoruz, bundan sonra oyuna başlamak isteyenler lütfen EU(avrupa) serverinde karakter açsınlar.

Server : EU (Fedimian)

Team Speak : 52.28.233.178

Steam :http://steamcommunity.com/groups/treeofsaviorturkiye

Forum :http://tosturkiye.com/forum/

Facebook :https://www.facebook.com/Treeofsavioroyunu/

Oyunda görüşmek dileğiyle

• varmı oynayan ?
  • OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    cevabi buradan mi bekliyeceksin yoksa verdigim teamspeak veya forum adreslerinden mi ?
  • TOS Türkiye forumunda 1-200 Lvl rehberini Türkçeleştirdik oynayan arkadaşlar oradan yardım alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 20 Mayıs 2016; 16:58:15 >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Oynamadigim halde seni dragon prophet konularında görüyordum eline sağlık çok emek veriyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

Oynamadigim halde seni dragon prophet konularında görüyordum eline sağlık çok emek veriyorsun

Oyun oynarken ne kadar keyif alabilirsek o kadar almak için ne gerekiyorsa.

Oyun keyif almak için sonuçta
  • skill reset'in cash shop olması acayip kötü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

skill reset'in cash shop olması acayip kötü olmuş.

Oyunda her şey paraya bağlı aslına bakarsan.

Eğer token yoksa markete en fazla 1 item koyabilirsin. Satılan üründen token yoksa %30 komisyon kesilir.

Silver transferi yapamazsın karakterden karaktere , Pasif skillerin öönemli olanları token varsa anında token yoksa bekleme süreli olarak öğrenebiliyor.

Token varsa exp %30 daha falza token varsa daha fazla dungeon girme hakkı vs. vs. oyunda herşey token'e bağlı
  • Nereyse bütün oyunlarda bir Token sistemi yada Premium üyelik gibi bir durum var Ayrıca oyunda kastığınız oyun parasi ile token almanız mümkün
    Oyundaki Para transferi Tokenli yada tokensiz butun oyuncular için yasak bunun sebebide oyunda gold sellerların onune geçebilmek
    Tokensiz kullanıcıların markete koyduklarından %30 Token sahibi oyuncuların markete koydugu itemlerden %10 para kesilir
    IMC Games ozellikle Gold sellerların onune geçebilmek için market politikasında bundan fazla taviz vermiyor Erken erişim döneminde tokensiz oyuuncular marketi acıp bakamıyordu bile yada tokenli biri'de olsa tokensiz oyuncuyla hic bir sekilde trade yapılamıyordu gold sellerların önüne geçebilmek adına
    Pasif skiller konusuna gelirsek Tokensiz oyuncular bekleme suresi olan 1 pasif skill ogrenip diger herhangi bir beklemem suresi olan skili almak icin beklemesi gerekirken Token sahibi oyuncular aynı anda 2 farklı bekleme suresi olan pasif skill ögrenip beklıyor yani dediginiz gibi anında öğrenme olayı yok sadece tokensizler 1 skill ögrenip beklıyor tokenli kullanıcılar 2 skill alıp beklıyor
    Yine tokenli kullanıcılar ile tokensiz kullanıcılar arasında fazladan dungeona girme farkı sadece "1" dir Tokensizlar gunde 2 kez girebilirken token sahibi oyuncular 3 kez girme hakkına sahip olur

Skill reset'in belli bir levele kadar Free olması taraftarıyım yenı oyuncuların skilleri test edip kullanabilmesi icin bu konuyada IMC el atıcaktır diye dusunuyorum

• Token sisteminin yol açacağı sorunlardan söz etmeden önce oyunda çok ciddi anlamda optimizasyon sıkıntıları var. Hangi sistemde denerseniz deneyin, FPS düşüşlerinden kurtulmak mümkün değil. Özellikle şehir içinde attığınız her adımda 50-60 civarı FPS düşüşü yaşıyorsunuz. Steam'de yer alan tüm şikayetlerin oyunun optimizasyonu hakkında olmasına rağmen bu konuda halen bir düzeltme ya da çalışma yapılmamakta.
  • Kalabalik yerde fps sıkıntısı cogu oyunda var Bir onceki oynadigim oyundada oyun motorunun eski olmasindan dolayi clan pvp leri veya grup pvpleri sıkıntı olurdu..
    Ama normalin ustunde olmasi acikcasi baya sorun olur...
    Bence zamanla duzelecek seyler daha yeni baslangic yapildi... Bu kavram oyuncular icinde gecerli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Eğer token yoksa markete en fazla 1 item koyabilirsin. Satılan üründen token yoksa %30 komisyon kesilir.

Silver transferi yapamazsın karakterden karaktere , Pasif skillerin öönemli olanları token varsa anında token yoksa bekleme süreli olarak öğrenebiliyor.

Token varsa exp %30 daha falza token varsa daha fazla dungeon girme hakkı vs. vs. oyunda herşey token'e bağlı

Sanırım tokenler trade yapılabiliyor oyun içinde. Peki , oyun parasıyla başka oyunculardan alırsak bu kısıtlamalar sonsuza kadar açılıyor mu? Token muhabbetini çözemedim. Açılmıyorsa , oynamanın mantığı yok. DLC'ler acaip pahalı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Sanırım tokenler trade yapılabiliyor oyun içinde. Peki , oyun parasıyla başka oyunculardan alırsak bu kısıtlamalar sonsuza kadar açılıyor mu? Token muhabbetini çözemedim. Açılmıyorsa , oynamanın mantığı yok. DLC'ler acaip pahalı.

Token alıp kullanırsan bu sınırlamalar 1 aylığına kalkar.

Yalnız bu çok sevdiğimin oyunu dün Steam de paket fiyatlarını açıkladı Beginner 88 TL Advanturer 109 TL Paket içeriklerine bakıp bir hesap yaptık mümkün değil bu para verilmez tamamen saçmalık ötesi bir fiyat.

Markette söz konusu tokenlerin fiyati bu paket fiyatları açıklandıktan sonra 500 600 k civarından 2,5 milyon civarına çıktı. Sonra yavas yavas 1 milyona kadar indi.

88 tl eğilip Beginner pack alacağıma ki bu paket 1 aylık oyun içindeki gold seller firmalarından ortalama 3 dolara 1 milyon silver çekerim 6 dolara elime 1,400,000 silver geçer 1 aylık tokeni almış olurum ama banlanma riskim olur böylede.( Token kullanıp premium olmamışsan 1 aylığına market satışlarında %30 komisyon var. 1:1 trade yapamadığın için mecbur market üzerinde item satarak silver satan adamdan parayı alabiliyorsun oda %30 kesintiye uğruyor )

Şu anda açıkladığı paketler resmen gold seller firmalara biz para kazanmaya niyetli değiliz buyrun siz kazanın demek gibi bir şey oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 25 Mayıs 2016; 13:47:08 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.