Şimdi Ara

...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
2.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick1525 -- 29 Mayıs 2022; 15:33:17 >

• Test tamamlandı ancak Resmi olarak görüşme halindeyiz.

1-2 gün sürecek bu anlaşma sağlanırsa Resmi olarak paylaşılacak ve ilaçlı sürüm için yaptığımız çalışmayıda burada yayınlayacağız.

Bu aksaklık için sizlerden özür diliyorum ancak kesinlikle buradan da paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz.

• Kolaylıklar diliyorum tahmini olarak ne zaman çıkar hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • en geç 10 gün içinde bitirebileceğim bir iş ancak FONT Problemini çözmeden yamayı yayınlamak istemiyorum.

Oyun gerçekten harika ve Türkçe karakterlerin bu oyunda sorunsuz görünmesinden yanayım.

Umarım yakında biri Fontları düzeltebileceğini belirtir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick1525 -- 6 Mayıs 2022; 15:13:15 >
  • Kolay gelsin hocam.

• Öncelikle elinize sağlık.

Lakin font problemini çözmüş olarak @sinnerclown yamayı kendi sitesinde yayınlamış.

Mottoları; Türkçe olmayan oyun kalmayacak. Hızla (Makine çeviri olsada) her şeyi çeviriyorlar, buda biz oyuncular için iyi oluyor :)

Makine çevirisi olan yerler için belki kendisi ile görüşüp yamayı iyileştirebilirsiniz.

Kendiniz çevirip yayınlamak istiyorsanız ayrı tabi. Kolay gelsin.

• alperci kullanıcısına yanıt

Tabiki bizle iletişime geçen herkese yardımcı olduk olacağız.Türkçe olmayan oyun kalmayacak.👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 6 Mayıs 2022; 23:36:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sinnerclown

yardıma gel kardeşiiiiiiim. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herdaim.😉

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Kısa sürede bitecek gibi, baya hızlandık yeni arkadaşlar katıldı.

• Bekliyoruz emeğinize sağlık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elinize sağlık krallar

• Kolaylıklar diliyorum. Emeğinize sağlık.

• Beklemedeyiz, teşekkürler.

• Harika ilerliyor diyaloglar tamamlandı notlar ayarlar vs yapılıyor.

yakında test etmeye başlarız.

• Bu arada oyunun sanat tasarımına diyaloglarına falan bayıldım harika bir oyun.

Samuraylara bayılıyorum.

Çekik gözlüyse yollayın gelsn. bayılıyorum bu adamlara :D

• Test aşamasına geçtik...

• Elinize sağlık el çevirisine tam destek.

• Oyun harika ama şöyle bir şey var oyunun zorluk dereceleri biraz abartılmış gibi geldi bana Ronin zorluk seviyesinde bitirdim oyunu kafayı yiyecektim az kalsın. Şu yaratık gibi olan adamları öldürmek çile o yetmezmiş gibi onların zırhlı versiyonlarını öldürmek daha da çile haline getiriyor zorluk. Yamanız sayesinde bir kez daha oynayıp Türkçe ve normal zorluk seviyesinde rahat rahat oynayıp bitirmek istiyorum. Tekrardan ellerinize sağlık çeviri için teşekkür ediyorum. Bu arada Kensei zorluk seviyesi adama neler yapar neler düşünemiyorum.  

• quote:

Orijinalden alıntı: Maverick1525

Test aşamasına geçtik...

Test bitti mi hocam son durum ne

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Test tamamlandı ancak Resmi olarak görüşme halindeyiz.

1-2 gün sürecek bu anlaşma sağlanırsa Resmi olarak paylaşılacak ve ilaçlı sürüm için yaptığımız çalışmayıda burada yayınlayacağız.

Bu aksaklık için sizlerden özür diliyorum ancak kesinlikle buradan da paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.