Şimdi Ara

Tren hariç Sakaryadan İstanbul a en ucuz gitmenin yolu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Saü'de okuyorum. İkinci öğretim olduğum için cuma akşamı treni kaçıracağım. Metro turizm falan bilet fiyatları çok uçuk. Şöyle aktarmalı veya aktarmasız olarak 15 16 TL civarında nasıl İstanbul Anadolu yakasına gidebilirim?
    Arifiye - İzmit - Gebze - İstanbul (and.)
    Bu işin Piri arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    Kalın saglicakla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okulun camii taraflarinda uçar seyehatin minibüsleri pendiğe kalkıyor olmasi lazım,yalnız saat kaçta kalkıyor falan onu bilmiyorum kaça kadar var oralar karışık.

• Aradım terminalden kalktıklarını söylediler. 20 tlymis. Ucuz yolli gitmenin başka yolu yok mu?

• Sakarya İzmit arası kaç lira bilmiyorum 5 6 lira olması lazım.

Kocaeliden 1 tane öğrenci kartı alıyorsun. Sakaryadan gelirken İzmit otogar ya da halkevinde inip Kartal metroya kadar 4.5 liraya gidiyorsun
  • bla bla
  • Otobüs biletleri ne kadar oldu? Ben 14-15 liraya esenlere gidiyordum o zamanlar. 5-6 sene öncesi.

Cengiz Topel havaalanından Tuzla veya Pendiğe giden İzmit belediye otobüsü var. Otogardan izmite giden arabalara binip ister cengiz topelde in ordan boş arabaya bin, istersende izmitte in bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKILIC

bla bla

bunu yazmak için geldim

edit = baktım şimdi, 12 liraya var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 21 Eylül 2017; 15:39:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Otobüs biletleri ne kadar oldu? Ben 14-15 liraya esenlere gidiyordum o zamanlar. 5-6 sene öncesi.

Cengiz Topel havaalanından Tuzla veya Pendiğe giden İzmit belediye otobüsü var. Otogardan izmite giden arabalara binip ister cengiz topelde in ordan boş arabaya bin, istersende izmitte in bekle.

Esenler İzmit 27 lira şuan ve 3. köprüden dolayı süre de daha uzun.
    Belediye otobüsü ile İzmit Otogardan Başakşehire 6.5 liraya gidiyorum
  • bla bla car
  • İzmit'e dolmuşla gel, sonra Kartal'a giden 200 numaraya bin.

• Dedikleri gibi İzmit’e dolmuş falan be varsa geçip sonra belediye otobüsleriyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srenkenstein

quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Otobüs biletleri ne kadar oldu? Ben 14-15 liraya esenlere gidiyordum o zamanlar. 5-6 sene öncesi.

Esenler İzmit 27 lira şuan ve 3. köprüden dolayı süre de daha uzun.
    Belediye otobüsü ile İzmit Otogardan Başakşehire 6.5 liraya gidiyorum

Kaç vesait? Ve güzergah ne?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.