Şimdi Ara

Tren Yolculuğu Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Doğu Ekspresi veya Van Gölü Ekspresi gibi bir yolculuk gerçekleştirmek istiyorum. Fakat Van Gölü Ekspresi(Ankara-Tatvan) biletlerine baktığımda, örtülü kuşetli ve yataklı vagonların hepsinin tamamının satılmış olduğunu gördüm. Sanırım biletler 7 Şubat gibi bir tarihe kadar açık durumda şuan.
    Merak ettiğim ise bu biletler çıkar çıkmaz yataklı veya örtülü kuşetli vagon biletini nasıl alabilirim? Bu konuda deneyimi veya bilgisi olan varsa, saat kaçta bilet almam gerektiği gibi paylaşabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bilgisi olan yok mu acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • o biletler sistematik karaborsadaydı. yani biletler neredeyse hiç alınamıyordu. tüm biletleri otomatik olarak özel acentalara satıyolar. %99.9 devletin çalışanları rüçvet alıyo. çünkü acenta o bileti sana kat kat pahalı fiyattan kaktırıyo.

Türkiye'de her yerde sistem bu. buna "aracı" sistemi diyom ben. hiçbir zaman bi hizmeti doğrudan devlet eliyle halka sunmak istemiyolar. her zaman bi aracı olacak, toprak ağası gibi, o aracı olan şirket o hizmeti alıp halka kat kat pahalıdan kaktıracak. fazldan elde edilen geliri de devlette kendisine aracılık sağlayan kişilerle paylaşıyo rüşvet olacak.

doğu ekspresi biletleri hâlâ böyle midir bilmiyorum ama önceden böyleydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı bulup bot yazdır hızlı alırsa alır. Ya da daha garantisi torpilin varsa ekspreste çalışan rahat bulursun yer yoksa zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uzun otobüs yolculuğu(24saat)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.