Şimdi Ara

Uzun Yolda Gece Yolculuğu mu Gündüz Yolculuğu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
8.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun yolda tek şerit ve virajı bol yollarda farketmek ve farkedilmek açısından gece yolculuğunu tercih ediyorum sizcede gece yolculuğu daha iyi değil mi ?

• Eğer karadeniz ya da akdeniz kıyıları gibi bol manzaralı yerlerde kullanacaksam gündüz yolculuğunu tercih ediyorum. Haricinde gece yolculuğunu tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gündüzün şerri gecenin hayrından iyidir derler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece 3.5 gibi çık hava yavaş yavaş aydınlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral_Jumong -- 20 Ağustos 2017; 19:40:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah 4 de çıkarım 10 da memleketteyim. Bana göre en mantıklı saat araligi.

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    "uzunlar açık giderim karşı taraf rahatsız olsa da önce güvenlik"

Karşıdan gelen aracın güvenliği ?

• kontrol gündüz daha çok sizdedir, ben genelde hava aydınlanmaya başladığında çıkarım, ne tam güneş beklerim ne karanlıkta çıkarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özellikle güneşli günlerde gece yolculuğunu tercih ederim. Gözlerim gün ışığına karşı hassasiyet gösteriyor her ne kadar güneş gözlüğü kullansamda bir süre sonra güneş gözlüğü de fayda etmiyor ve gözlerim çok çabuk yoruluyor 3 saatten fazla süren yolculukları gündüz gitmem zorlaşıyor ama gece karanlıkta gözlerim çok yorulmadan 8-9 saat yol alabiliyorum yorulmadan.

• Gece yola cikarim.Ilk once Uykumu ceker oyle giderim.Yol bombostur.Acemiler yatiyordur zaten(Sabah ta daha coktur)

Genel olarak otobusler yolda olur zaten.Dinlenme Tesisleride genel olarak bos oluyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Gece yola cikarim.Ilk once Uykumu ceker oyle giderim.Yol bombostur.Acemiler yatiyordur zaten(Sabah ta daha coktur)

Genel olarak otobusler yolda olur zaten.Dinlenme Tesisleride genel olarak bos oluyor zaten.

Vay! Naruto, n'aber?

Sabah uzun yola çıkacağım. Bana şans dile :) Sabah 4 gibi uyanır, 5 gibi çıkarız diye düşünüyorum.

• Zaman sıkıntım yoksa gündüz yolculuğunu tercih ederim.

Yolu görebilmeliyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

quote:

Gece yola cikarim.Ilk once Uykumu ceker oyle giderim.Yol bombostur.Acemiler yatiyordur zaten(Sabah ta daha coktur)

Vay! Naruto, n'aber?

Sabah uzun yola çıkacağım. Bana şans dile :) Sabah 4 gibi uyanır, 5 gibi çıkarız diye düşünüyorum.

Yolculuk nereye Serdar?

Kazasız Belasız Allah'ın izniyle...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

quote:

Vay! Naruto, n'aber?

Yolculuk nereye Serdar?

Kazasız Belasız Allah'ın izniyle...

Amin. İnş. Cümlemize. Sağ Salim varmak dileğiyle.

Şu anda Muğla'dayım. Memlekete döneceğim inş. Sabah erkenden yola çıkacağız.

• Amaç farkedilmek ise açık renkli, hatta mümkünse beyaz bir arabayla gündüz vakti farlar açık seyahat etmek en mantıklı olanı olur. Kazaya en az karışan araçlar beyaz renkli araçlardır.

Kendi zevkime göre yanıt verecek olursam. Manzaralı ve daha önce hiç geçmediğim bir yol ise gündoğumu yada günbatımı saatleri, eğer sık sık geçtiğim bir yol ise yani amacım sadece seyahat ise gece yolculuğu. Ama gece yolculuğuna çıkmadan önce muhakkak hiçbir yorgunluk belirtisi olmamalı ve yanınızda biri bulunmalı. Gece yolculuğu karşıdan gelen araçların farları, dinleme tesisleri, tüneller gibi birden ışığın patladığı bölgeler yüzünden gözler ve beden üzerinde ciddi yorgunluk oluşturuyor. Yorgunsanız ve yola çıkmak zorundaysanız gündüz vakti ve yanınızda uyumayacak birini bularak çıkın...

Amacım erken ulaşmak için hızlı gitmek olacaksa, radarları farkedebilmem için gündüz vakti çıkarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 20 Ağustos 2017; 21:11:53 >

• 6-7 saatlik bir yolculuk varsa en mantiklii sabah 5-6 gibi cikmaktir.Vallaha hem serin hem de rahat.Öğlen vakti de varmis olursunuz.

• Radar riski nedeniyle gece yolculuğu tercihimdir...

Öyle çok yüksek hızlarda seyahat eden biri değilim zaten çocuk olduktan sonra arka koltuktaki Bebek koltuğu -50bg tesiri gösteriyor olsa da saçma sapan hız sınırları yüzünden birilerini zengin etmek zoruma gidiyor...

O yüzden gece yolculuğu tercih sebebim ...

• Gece gitmeyi seviyorum,gün bana kalıyor ve karanlık ortam sevdiğimden uzun yola gece giderim.Ama geceleyin gündüze göre ne olursa olsun daha tehlikelidir.

• Antalya mersin virajlı yolda akşam ışık görüp daha kolay sollarım diye düşündüm farları zayıf tır çıktı kılpayı kurtardım.

Mümkünse gündüz yolculuk tercih ederim.

• Senin kullanımına bağlı gece yolculuğunda gitmekte sorun yaşamazsan gece git ben akşam 8-9 gibi çıkarım sabah 8 gibi memleketteyim gece yolculuğunu sevdiğim için yollar kalabalık olmaz gündüz acemide çıkıyor sıkıntı yaşamasan gidiyorum şükür gece yolculuğunda

• Yarisi gece yarisi sabah öglen. Ornegin 900km uzakta memlekete gidicem, 3de cikarim. :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.