Bu konuda en iyisi kesinlikle GİTTİGİDİYOR.COM ... Kesinlikle müşteriyi mağdur etmiyorlar. Memnuniyet konusunda Amazondan sonra 2.sıradadır.. Yeter ki derdinizi anlatın. 3 kez başıma geldi. Satıcı ürünün üstüne yatmaya çalıştığı halde sağolsunlar kanıtlarımı kabul ettiler ve ücretimi yatırdılar.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 5 Aralık 2020; 20:43:17 > |
TRENDYOL DOLANDIRICILIĞI --- KONUYU ÖNE ÇIKARALIM LÜTFEN!! (3. sayfa)

-
-
Bu satıcıyı da kara listeye alayım. Hırsızlık yapmak bu kadar basit mi oldu arkadaş. -
kargo şirketlerinde hırsızlık yapılıyor olabilir. boş kargo iade edilmiş olması buna işaret ediyor.
trendyolun satıcıyla iletişim kurmayı engellemesi çok saçma. ben gittigidiyorda açıklama kısmında eksik bilgi varsa ürün hakkında satıcıya soru sorabiliyorum.
trendyol Türk şirketi değil Çinli alibaba com a satıldı bilginize.
-
Trendyol gercekten sahtekardir!! -
quote:
Orijinalden alıntı: 4007Bu konuda en iyisi kesinlikle GİTTİGİDİYOR.COM ...
Kesinlikle müşteriyi mağdur etmiyorlar. Memnuniyet konusunda Amazondan sonra 2.sıradadır.. Yeter ki derdinizi anlatın. 3 kez başıma geldi. Satıcı ürünün üstüne yatmaya çalıştığı halde sağolsunlar kanıtlarımı kabul ettiler ve ücretimi yatırdılar..
gittigidiyor Amerikalı ebay.com a satıldı.
trendyol ise Çinli alibaba.com a satıldı
işte farkın nedeni bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 5 Aralık 2020; 20:52:29 > -
internetten hepsiburada ve amazon dan alışveriş yapıyorum ve bu firmaların kendi sattığı ürünlerden alıyorum kesinlikle pazaryeri gibi başka satıcıların sattığı ürünleri almıyorum bir ürün alıp bozuk çıksa götürür iade edersin birisi türkiyenin en büyük holdinglerinden doğuş holding diğeri zaten gezegenin en büyük firması ama kritik nokta fiyatı 3 5 tl daha ucuz diye amazonda veya hb de bile olsa şahsa ait satıcıların sattığı ürünleri almayın üzülürsünüz. Ben zamanında ty den bir saat aldım ilk açıldığı zamanlar tabi alıyoruz direk 2 gün sonra gelecek sanıyorum baktım 1,5 ay sonra kargoya verilecek yazıyor aradım siparişimi iptal edin dedim neymiş firma fatura kesmiş iptal edemezlermiş ya kardeşim siz şakamısınız benim paramı 1,5 ay kullandıktan sonra ne anladım o işten o gün bu gün ty den daha çöp almadım almam ama bunda diğer firmalarda aynı şekilde
forumda çok amazon güzellemesi yapan var ama dünyanın en büyük şirketi olmak kolay değil bende blackfriday de malum para olmadığından tuvalet kağıdı deterjan aldım 2 şer adet ama paketlerken 1 er adet paketlemişler bildirdim direk parasını iade ettiler yani anlayacağınız karşınızda muhatap bulabileceğiniz yerlerden alışveriş yapın yoksa arkadaşın yazdığı gibi sayfayı kapar yandı gülüm keten helva
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archeuscaine -- 5 Aralık 2020; 20:52:23 >
-
Daha önceden bana da takip yaptırmayan bir Kargo koduyla ürün kwrgodaymis gibi yapılmıştı. Sonradan düzelttiler orası ayrı yani olmayan bir takip numarası girilebiliyor -
Trendyol çalışanıyım.Trendyol asla kendisinden kaynaklı bir şekilde müşterilerini mağdur etmez satıcıda sorun varsa muhakkak yaptırım uygulanır.Sipariş numarası verebilirseniz pazartesi günü mesai gününde kargonuzun durumunu sistemden bakabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hernos2 -- 5 Aralık 2020; 21:40:51 > -
Kesinlikle Trendyol reklamdan gösterişten başka birşey değil, sorun olduğunda başınıza bela alırsınız, günlerce aylarca oyalarlar -
Trendyol...
26 kasımda ---------DaphneStore-------( Gamze Kucuk) isimli saticidan
cocuklara ty pelus oyuncak siparis ettim.bugun mail geldi urunler tedarik edilemedigi icin iptal edilmis. bana bilgi verdin mi trendyol ? urunlere bakiyorum stokta mevcut. trendsatici bunlar trend...
Trendyol musteriyi magdur etmezciler geldi. yahu gormuyor musunuz etrafinizdaki sikayetleri? neyin gormezden gelinmesi bu tavir. saticiya yaptirim uygulaniyormus....once saticiya yaptigim olumsuz yorumlari yayinla el insaf...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpedo -- 5 Aralık 2020; 21:52:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satıcıya tabiki yaptırım uygulansın ( ki uygulandıgından son derece şüpheliyim) ama müşteriye sinir harbi yaşatmaları bambaşka bir problem..
Ayrıca sürecin ne durumda oldugu hakkında bilgi bile alamıyoruz... Müşteri temsilcilerinin hiç birşeye yetkileri yok...
anca kayıt açtık, mail attık filan diyorlar... Bu kadar yetkisiz bir müşteri temsilcisi süreci var ise hiç destek hattı açmasınlar daha iyi...
Keske doğubank'a gidip çakal esnaftan alsaydım ürünü en azından karşımda bir muhatap olurdu....
-
Ürün linkini atarsaniz satici firmayi bulmaya calisayim size.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 5 Aralık 2020; 21:56:1 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hernos2Trendyol çalışanıyım.Trendyol asla kendisinden kaynaklı bir şekilde müşterilerini mağdur etmez satıcıda sorun varsa muhakkak yaptırım uygulanır.Sipariş numarası verebilirseniz pazartesi günü mesai gününde kargonuzun durumunu sistemden bakabilirim.
bende bu şirketlerin tedarikçileri özenerek seçtiklerine inanıyorum fakat arkadaşlar o kadar iddalı yazdıki şüphe duymamak elde değil.
yalnız en iyi pazaryeri lojistiği en iyi olandır bence.
-
Trendyol 2 adet olarak satılan dekoratif tel duvar panosu sipariş verdim 8 günde geldi kutuyu bir tane tel pano koymuşlar adı üstünde 2 li tel duvar panosu diye satıyorsun 1 adet kargoluyorsun bakalım diğer teki gelecekmi
Aynı olay Amazon’da başıma geldi. Ürün kargoya verildi diye mail gelince takip numarasında sorguladım. Ben Kayseri’deyim kargo Ankara’ya gitmiş, alıcı ismi de farklı hatta teslim alınmış görünüyor. Amazon’la İletişime geçince satıcıyı sistemden sildiler paramı da hemen iade ettiler. -
-
Pahalı da olsa Amazondan almak lazım. Paran anında iade. Asla uğraşmasın.
ürün linki malesef artık mevcut degil. Satıcı (Birevim) sayfasını kapttıgı için ona da ulaşamıyorum..
işinize yarar ise satıcının genel sayfasını buldum. ama hiç ürün yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampire181 -- 5 Aralık 2020; 22:8:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X