Şimdi Ara

TRENDYOL DOLANDIRICILIĞI --- KONUYU ÖNE ÇIKARALIM LÜTFEN!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
8.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
204 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Benim bir arkadaşımın da adres yerine markete bırakılsın adresi girdi satıcıda fırsat bu fırsat diyip galiba notebook yerine bozuk eski ikinciel notebook yollamış ucuzlarindan bizim arkadaşın abiside avukat baya bir uğraştılar kargoyu bile başkasına yollatmislardi sahtecilik dolandırıcılıktan dava açtılar ama ödenen hesap numarası belli olduğundan en son satıcı tüm ilanlarını üyeliğini kapatmıştı.. Peşini bırakmayın o yüzden.. Ben bile bir tane olumsuz bir yorum görsem dahi o satıcıdan ne kadar uygun olursa olsun almıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 5 Aralık 2020; 16:48:51 >
  • trendyol'da manuel kargo numarası girme olayı yok.Trendyol sana kod veriyor o kod ile gidiyor ürün. Varsa da ben bilmiyorum 1 yıldır satış yapıyorum.

n11'de vardı manuel giriş olayı onlar da kaldırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raunk -- 5 Aralık 2020; 16:51:27 >
  • Amazonun gözünü seveyim

• quote:

Orijinalden alıntı: vampire181

Teşekkür ederim hocam. Forumda nihayetinde her çeşit insan var. yadırgamıyorum hiç...

İnşallah banka kartı ile değil kredi kartıyla almışsınızdır. Kredi kartıyla aldıysanız bankanıza kredi kartı harcama itiraz formu doldurun. Gerisini onlar halleder. 1-2 ay içinde iade ederler. İtiraz süresi işlemden sonra 120 gün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende trendyol alışverişinde bunun gibi bir durumla karşılaşmıştım,

aldığım üründen alakasız başka bir ürün gelmişti,iade ettim,hemen RED geldi,

gönderdiğim kargoyu bile geri göndermediler,

hergün canlı yardımda yazışma yaptım,şikayetimi her temsilciye baştan anlatmaktan yorulduğum için bir word dosyasına taslak oluşturup konuşma başladığında konuyu direk copy-paste yapıyordum,

her seferinde bir üst amirime konuya iletiyorum diye konuşma bitiyordu,tabi bende her seferinde döşüyordum.

45 gün sonra iadem gerçekleşti

• Bu tür konular görmekten kargoyla gelen her ürünü açarken video çekiyorum ne olur ne olmaz diye...
  • Bende normalde sipariş verdiğimde firmanın yorumlarına bakarım arkadaşım ile birlikte Xiaomi nin scooterini sipariş verdik firma puanı 9.2 ye aldanarak ve fiyatıda kara Cuma’ya özel baya bi inmişti sepette ek %15 indirim ile yaklaşık 500-700 TL arasında uygun aldık ürünü teslimat aralığı 2-15 Aralık olarak gözüküyor (siparişi 28 kasımda verdik) Google'dan firmanın nerde olduğuna bakayım derken ne göreyim firmanın Google üzerindeki puanı 1 herkes şikayet ediyor inşallah bi sıkıntı çıkmaz siparişimizde genelde şikayetler robot süpürge ile ilgili hakkımızda hayırlısı

• şikayetvar daki sahte krgo numarası ile ilgili şikayetleri nasıl yorumlamamız gerekiyor ?

• Bende trendyoldan masa aldım.

Allah belalarını ersin 41 günde zor iade ettim.

masa 180x65 boyutunda.

Gelen ürün çatlak ve vida yerleri yanlış bir şekilde geldi.

iade talebi açtım. kargo getirdiği gibi almıyormuş vsvs derken

41 gün sonra 1 kamnyon kiralayıp 25 km ötedeki kargoya vermek zorunda kaldım.

batak gibi .

• Defalarca yazildi ty'den alisveris yapmayin dinlemiyorsunuz. Umarim parani geri alirsin

• İlk kez bu hafta ürün aldım ucuz diye. Ethernet kablo. Kargo geldi dendi gelmiyor. Firma 4 güne alınmazsa iade olacak diyor

Bir daha burdan bişey alırsam..

• quote:

Orijinalden alıntı: arayanbulur

şikayetvar daki sahte krgo numarası ile ilgili şikayetleri nasıl yorumlamamız gerekiyor ?

kargo şirketinden kaynaklı şikayet olabilir ama sahta numara verme olayı olamaz

oluyorsa internetten kimse alışveriş yapmaz.

olamaz filan diyorumda bir istanbul bilişim vakası daha yaşanırmı acep...

okadar ısrarla söyledinizki bende bile kuşku oluştu.

• GittiGidiyor harici n11, Trendyol vs kesinlikle almıyorum GittiGidiyor inanılmaz müşteri yanlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoCat

İlk kez bu hafta ürün aldım ucuz diye. Ethernet kablo. Kargo geldi dendi gelmiyor. Firma 4 güne alınmazsa iade olacak diyor

Bir daha burdan bişey alırsam..

kargo şirketlerinde sıkıntı büyük patladı patlayacaklar.

bir sürü mağdur oluşacak gibi gözüküyor.

• vampire181 kullanıcısına yanıt
    Edittede malesef bir çözüm bulamamışlar . Bence en iyi yol trendyolun sahiplerine twitter dan yüklenmek .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BDFFB04D

kargo şirketlerinde sıkıntı büyük patladı patlayacaklar.

bir sürü mağdur oluşacak gibi gözüküyor.

Alıntıları Göster

Filo genişletme eleman alma sonra patladı. Patlar

• şimdi panelden ss atardım ama üşeniyorum.

Kampanya kodu kullanılmadan kargoya verilebilir, kargo takip kodu trendyola iletilir ve trendyol manuel olarak o siparişe girer.

Kargo numarası, kargo şirketinden trendyola eğer kampanya kodu ile kargoya verilmişse otomatik gelir.

Kullanılmış kargo takip numarası destek elemanının dikkatinden kaçarsa sisteme girilebilir manuel durumda.

• çok net bir şekilde DH'de trendyolun parayla çalışan elemanları var. analarını bacılarını bu kadar savumazlar.

• Öne çıkarttım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.