Ben sadece moderatörüm ve görevimi yaptım. Konuyu doğru kategoriye taşıdım. Öne çıkartmanın nasıl çalıştığını öğrenelim, sonra insanları zan altında bırakalım. Orada 3 gün yazan bir madde var onu bir okumanızı öneririm. https://forum.donanimhaber.com/yeni-one-cikarma-ozelligi-ve-geri-bildirimleriniz--127014587 |
TRENDYOL DOLANDIRICILIĞI --- KONUYU ÖNE ÇIKARALIM LÜTFEN!! (5. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.Ben şahsen seviyorum savcılığa şikayet ve mahkeme süreçlerini. Bana çok zevkli ve heyecanlı geliyor. Ben böyle durumlar yaşayınca halı saha maçına çıkmak üzere gibi mutlu oluyorum.
Ben direk ilgili savcılığa giderdim. Tabi ki korona pandemi süreci şanssızlık. Zaman kaybı da sıkıntı. Ben zevk alıyorum başka.
Ben hem trendyola hem satıcıya hem kargoya iyi çakardım hukuki süreci başlatarak. Yalnız şuan yaptığınız gibi önce Trendyol'a başvurunuzu yapın ve Trendyol size yardımcı olmasın. Bu aşamayı geçin Trendyol'u dava sürecine öyle sokun. Trendyol ile gerekli iletişimi tam olarak sağlamadan Trendyol'u da davaya yada şikayete dahil etmek takipsizlik ile sonuçlanmasına sebep olabilir. Trendyol başvurularınıza rağmen dolandırıcılığa destek oluyorsa ki öyle sanırım sonraki aşamalarda eğer çıkacak karar ile işin peşini bırakmazsanız Sanayi Ticaret Bakanlığı yada ilgili devlet kurumu vasıtasıyla 500 bin tl civarı para cezası almasını sağlarsınız. Örnekleri var,araştırırsanız bulursunuz. Öyle mahkeme sonuçlandı,sizin paranızı faiziyle verdiler bitti yok.
Zaten başka şikayetler de söz konusuysa hukuki süreç olarak direk,çok kolay dolandırıcılık davası oluşur. Savcı süreci hızlandırır.
Eğer tek amacınız paranızı bir an önce almaksa Trendyol'a ister email ile ister noter ile uyarı çekip dava süreci başlatacağınızı söyleyin. Bu başvurunuzu ve gelen cevabı video ve ss görüntüsü alın.
Pandemi süreci olması şanssızlık ama benim başıma gelse satıcıyı da trendyolu da kat kat zarar ettirirdim.
Şuan paranızı alan kişi aynı şekilde parasını alıp ürün göndermediği kişilerden aldığı paralarls altın almış olsa,paranızı ödediği tarihte altın yükselmiş olsa,bu bilinçli şekilde sizin paranızı kullanıp kazanç sağlamaktır. Bu yöntemler çok kullanılır. Mesela ben altın yatırımcısıyım,birinden 100 bin tl alsam da altın alsam dedim geçen hafta. Çünkü altın bana göre en düşük seviyeyi gördü ve artık yükselecek. Aşı muhabbetinden dolayı ve Biden rüzgarından dolayı düşüş bitti.
Sadece bir örnek verdim ve mahkeme sürecinde böyle detayları kullanıp kat kat alırdım. Dolandırıcıların ve sahtekarların yaptığı yanın kâr kalmamalı. Yok öyle davayı kaybetti,paranı ödedi,mahkeme masraflarını ödedi kurtuldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sizin konuyu taşımanızla ilgilimi değilmi bunu ben bilemem.. ayrıca bu konuda sizde net bir açıklama yapamadınız ...
Ama bu kodu güncel konulardan silindiğinde 3 günlük süre dolmamıştı...
Bu yüzden yazıklar olsun...
-
Aynı sorunu bende yaşadım 13 11 2020 trendyoldan şipariş verdim bir ay oldu hiç bir şekilde çözemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorunu bende yaşadım 13 11 2020 tarihinde şipariş verdim ama kargom gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
trendyolda yaşadığım durumun çözümü için hakem heyetine başvursak sonuç alır mıyız?
n11, hepsiburada'da yaşanan rezaletlerden sonraki durak trendyol oldu. 27 kasımda kredi kartından cüzdana 80 tl aktardık sonra vazgeçip geri kredi kartına yolladık ama akü yok şarjı falan mı bitmiş dedik ama yok işte para. ziraat bize gelen yok diyor. daha önceki iadeler gelmişti ziraate ondan şüphem yok. ama trendyol inatla biz gönderdik ne bok yersen ye diyorlar resmen. paraya çökmüşler. kendi hesabımdaki iadeler jet hızıyla yapılırken eşimin hesabındaki iadeler gelmiyor. nasılsa kadınlar takip etmez diyip resmen paraya el koyulmuş. paraya çökmüşler demiş miydim? üç ayrı hesaptan onlarca sipariş olmuş ama tesadüfe bak ki rezalet olan eşimin hesabı. ha bundan sonra trendyolla işimiz olmaz inşallah. amazonla gittigidiyor kaldı rezalet yaşamadığımız yerler. sorunun çözümü için 5 kere ziraat, 6 kere trendyol asistanla görüştük ama sonuç sen o parayı unut diyorlar. kısaca cüzdanı kaptırmayın dikkatli olun derim.
-
Siparis verdigim bir urun pazar gunu bana teslim edilmis olarak gorunuyor ama ben birsey teslim almadim. Bu nasil is? Aras kargo bunu hep yapiyor bulundugum bolgede. Bu sefer cidden teslim etmedi belliydi zaten. Siparisi vermeden teslim ettik yapiyor sikayetci olacagim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 14 Aralık 2020; 16:57:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X