< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TRENDYOL GİYİM 200/140 KUPON (YANIYOR)
-
-
Doğru yanıyor ateş pahası bu kalitesiz ve bedensiz ürünlere Trendyol 100/90 vermesi gerekirdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kuponlar güzelde, fiyatlar acayip şişirilmiş..alacak bisey bulamadım
Teşekkurler yine de..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hafta 40tl olan kazan 129tl. Gerisini siz düşünün.
2 tane alsan 120x2= 240-140= 100 tl.
1 tane alsan 120-70= 50 tl :D
lan adamlar 50 lira fiyatlı şeye yok indirim kuponu yok bilmem ne yaparak beyinsiz kitleyi emiklemeye çalışıyor.
edit: milla ya da manin ne kalitesi var da 50 liradan fazla para çekebilir zaten? :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jizzy Quuatily -- 18 Aralık 2021; 7:43:58 > -
Yalnız bu kupon sadece bu üründe geçerli değil. Ancak yine de fiyatlar 2 katına çıkmış.
Url bulunamadı diyor. Kupon nerede bi bakaydık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ooh tokatcılık cok güzel sende gelsene (trndyl)
-
-
%100 polyester. Ondan sonra sperm kalitesi testi fırsat konusu tabi açılır. Ne yediğinize, ne giydiğinize dikkat edin aman
100/70 olmuş kuponlar kargoda var çöp
Kuponunuz YokHesabınıza ait bir kupon bulunamadı
-
Kupon kazanma ve kullanamama keyfisi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüzde yüz pamuk 12 tane baxer 90 liraya geldi.
Geçmişte ben x fiyata aldım diyebilirsiniz ama şuan daha sıcağı yok
Hangi beden seçmek lazım hocam? Tutkuda xl alıyorum. Burda hangi beden olur acaba
200/140 olsa affetmezdim ama 100/70zayıf. bu ay kredi kartına fazla yüklenmemiş olsam kaçırmazdım. çokta ihtiyacım yok diyelim
-
Trendyol MAN'in uzun zamandır 44 TL'ye satılan jean pantolonu, bu kuponun geçerli ürünler listesinde 110 liraya çıkmış. Zaten biraz mantıklı olun, kim kime 200/140 kupon verir? Oldu olacak üstüne para versinler. Tabii ki fiyatları önce 2.5 katına çıkarır, sonra sözde kupon verirler. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kupon bi bana çıkmıyor sanırım ya
-
Bu listede 79.99 TL ye aldığım elbise 199.99 şuan indirim yersen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2 tane alsan 120x2= 240-140= 100 tl. 1 tane alsan 120-70= 50 tl :D lan adamlar 50 lira fiyatlı şeye yok indirim kuponu yok bilmem ne yaparak beyinsiz kitleyi emiklemeye çalışıyor. edit: milla ya da manin ne kalitesi var da 50 liradan fazla para çekebilir zaten? :S |
%100 polyester. Ondan sonra sperm kalitesi testi fırsat konusu tabi açılır. Ne yediğinize, ne giydiğinize dikkat edin aman
|
Doğru yanıyor ateş pahası bu kalitesiz ve bedensiz ürünlere Trendyol 100/90 vermesi gerekirdi
|
Benzer içerikler
- bim parfüm erkek
- beşler nostalji sucuk
- metro market columbia orjinal mı
- bim soğuk baklava
- bim kokoreç
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- telegram indirim kanalları
- n11 çabuk
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X