1 temmuz tarihinde hızlı market üzerinden, gri marketten alışveriş yaptım ve fişimi yollamadılar, gün içinde hızlı market canlı desteğe fişimi gelmediğini belirttim ve talep açtılar. 1 gün oldu yok, iki, üç derken 6 gün sonra şaka gibi bir fiş fotoğrafı gönderdiler. Talep açtırırken özellikle belirttim, tamamı görünen net bir fotoğraf istiyorum dedim(çok mu zor?) ama fotoğrafta gördüğünüz gibi fiş üzerinde market ismi dâhi görünmüyor. Bunun üzerinde 7 temmuz yani yine gün içinde tekrar canlı desteğe bağlanıp, biraz isyan etmem sonucu(biz gönderdik daha gönderemeyiz diyorlardı şaka gibi!) tekrardan talep açtılar ve yine bekleme maceram başladı. O gün üzerinden tam 8 gün sonra yani bugün maili kontrol ettim ve fiş gelmemişti. Tekrar canlı desteğe bağlanıp neden gelmediğini sordum, ilk başta yine size fişi gönderdik saçmalığını söylediler(müşteri hizmetleri). Dedim bana kayıt açıldı dendi yoksa açmadılar mı diye sordum 2 defa, ilkine başka cevap verme gereği duydular. Sonrası ise 2. Defa fiş çıkartılamadı, size fiş gönderdik(hâlâ onu fiş sayıyor deliricem) diyor. Kendi fişimi istiyorum ve bir yığın uğraştım almakla ama yine de alamadım. Böyle bir hizmet olur mu? ![]() ![]() Not:Btk'ya sikayet edilmiyormuş(bilmiyordum), Şikayetvar'a şikayet ettim ama takan olmadı. Başka nereye şikayet edebilirim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blayki -- 15 Temmuz 2021; 18:29:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim