< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) (12. sayfa)
-
-
Trendyol siyasetçiler gibi laf var icraat yok. Herifler indirim paralarını reklama dökmüş indirim yok ortada.
Ama bizim halk araştırmadan etmeden döker bütün cüzdanı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 8 Kasım 2020; 23:12:9 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kupon olarak dağıtması gereken meblayı reklamdaki trreklere dağıtmış.
Örnek olarak?
Airpods pro 1900 tlydi 1897 TL olmuş mesela. Bu mudur yani
https://www.trendyol.com/inci-aku/inci-aku-12v-72ah-700-cca-formul-a-oto-akusu-6-ay-yol-yardim-hediyeli-p-38156462?boutiqueId=534860&merchantId=148916
12v 72 ah inci akü piyasadan 70-80 TL daha ucuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEG Official -- 8 Kasım 2020; 23:27:37 >
Tefal cayci bakiyordum 479 du 425 e aldim suan n11 bakin en ucuz 11 kampanyasinda kuponla 430 a geliyor philips utu 740 liraydi 675 e aldim phlips gc4909/60 modeli senin alacagin urunlerde indirim yok diye hic bir urunde indirim yok anlamina gelmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu_rock01 -- 8 Kasım 2020; 23:16:51 >
1 hafta önce 39₺ aldığım kazak süper hüpper büpper indirim ile 52₺ olmuş.
Tşk Trendyol
Şu an indirim başladı mı?
-
indirim başladı ama sorunlar var.
cüzdandan ödemeye onay sms i gelmiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HEG Official
https://www.trendyol.com/inci-aku/inci-aku-12v-72ah-700-cca-formul-a-oto-akusu-6-ay-yol-yardim-hediyeli-p-38156462?boutiqueId=534860&merchantId=148916
12v 72 ah inci akü piyasadan 70-80 TL daha ucuzlink açılmıyor fiyat ne
-
-
Hb indirimi yeni yapmis ben aldigim zaman bu fiyat degildi piyasanin en ucuzuydu yani ben aldigim urunleri alirken aldigim indirimli fiyata bakarim sonucta hb bu indirimi ben alirken yapmamisti
Ben anlamadım 9 Kasıma yarım saat var ama hangi ürüne ne kadar indirim olacağı şuan yazıyor mu halihazırda ürünlerde? Eğer öyleyse indirim falan yok. Yoksa yarım saat sonra mı indirimler görünecek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicolai Tesla -- 8 Kasım 2020; 23:27:10 > -
Akıllı telefonlarda kayda değer hiçbir şey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı ütü prime day de 490 liraya satıldı
-
Tuğrul fiyatlara bindirim yaptı az önce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
490na satildigind yetisemedik takip ettgim bi urundu ama alana kadar bitmisti bile 490 na varsa hatta550 ye bile hemen bitane daha alayim yani bazen oyle konusmalar oluyorki gecmis indirim isime yaramiyor benim suanki indirim varsa atin link alayim
quote:
Orijinalden alıntı: yavuzkarlink açılmıyor fiyat ne
Alıntıları Göster504 tl eski aküyü de sanayide 85 tl ye alıyorlar piyasa fiyatından 150 tl daha ucuza geliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nicolai TeslaBen anlamadım 9 Kasıma yarım saat var ama hangi ürüne ne kadar indirim olacağı şuan yazıyor mu halihazırda ürünlerde? Eğer öyleyse indirim falan yok. Yoksa yarım saat sonra mı indirimler görünecek?
Hocam Favorilere eklediğim bir ürünün hatta paylaşayım belki ilgilenen olur, Fiyat Düştü işareti çıktı.
429 TL civarındaydı heryerde...
https://www.trendyol.com/asics/erkek-siyah-gri-kosu-ayakkabisi-p-4836636
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X