Şimdi Ara

Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
36
Favori
111.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bu_rock01

490na satildigind yetisemedik takip ettgim bi urundu ama alana kadar bitmisti bile 490 na varsa hatta550 ye bile hemen bitane daha alayim yani bazen oyle konusmalar oluyorki gecmis indirim isime yaramiyor benim suanki indirim varsa atin link alayim

Merhaba trendyol ceosu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu_rock01 kullanıcısına yanıt

yani çok matah indirimler yapmıyorlar onu demek istedim. 4909 tüm gece indirimdeydi sabaha kadar. ben 4905 aldım 440 liraya hatta. yine amazonu bekleseydin keşke

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    Gercekten bos adamsin senin bekledigin urune indirim gelmedi diye hic biseye gelmedigi anlamina gelmiyor.Benim isimi gordu senin oluculuk beklentini karsilqmamasi bizim sorunumuzmu begenmiyosan indirimde yoksa aglama almazsin olur biter trendyol musterisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stereo Palma

Tuğrul fiyatlara bindirim yaptı az önce.
    yüzde 1 indirim yaptılar. tuğrul yüzde 2 arttırdı. senden satın almayacağım tuğrul. gerekirse 1 tl bile harcamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi s5 max i takip ediyordum 4070 liraya sattilar yani benim takip ettgim urunlerde benim icin yeterli indirimler vardi

• polo bir kere düzgün indirim yapsa şaşarım, %60 + % bilmem ne indirim yazmış ama ben indirim felan göremedim, bildim bileli satış taktiği hiç değişmedi

• Gerçek86 G kullanıcısına yanıt

Bidaha artırdı hocam yüzde 1 in üstüne. Aynı şekilde Maygoldda bindirdi. Şuan almanızı tavsiye etmem. Piyasalar bu hafta kaynar. Kargo size ulaşana kadar çok şey değişebilir. Bence 12 kasımı bekleyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 8 Kasım 2020; 23:41:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LacWer

1 hafta önce 39₺ aldığım kazak süper hüpper büpper indirim ile 52₺ olmuş.
    Tşk Trendyol

İyi hadi kar ettin xD

• Iyi aksamlar herkese. Alışveriş yapacak birisi özelden yazabilirmi bana. Vodafone 15 gb için. Bir hayir duamı alır

• quote:

Orijinalden alıntı: Stereo Palma

Bidaha artırdı hocam yüzde 1 in üstüne. Aynı şekilde Maygoldda bindirdi. Şuan almanızı tavsiye etmem. Piyasalar bu hafta kaynar. Kargo size ulaşana kadar çok şey değişebilir. Bence 12 kasımı bekleyiniz.

inşşallah ellerinde kalır . satın alan matematik bilmezler olacak herhalde. artırmaya devam edin tuğrul , mygold ve diğerleri devam edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek86 -- 8 Kasım 2020; 22:46:25 >
  • Cepteteb giyim kampanyası %10 bonusa sayıyor mu Trendyol bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: keylogger38

Kupon olarak dağıtması gereken meblayı reklamdaki trreklere dağıtmış.

cemal can ve danla biliç denilen iki kekocan toplamış paraları Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) 

• Gerçek86 G kullanıcısına yanıt
    Sırf meraktan soruyorum neden fiziki tercih ediyorsunuz?
    Makasın her zaman yüksek olduğu ve saklama koşullarının riskli olduğu bir yatırımı neden tercih ediyorsunuz?

• En soldakinde herhangi bir etiket yok ve daha uygun :))

Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-X -- 9 Kasım 2020; 0:6:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtual

Sırf meraktan soruyorum neden fiziki tercih ediyorsunuz?
    Makasın her zaman yüksek olduğu ve saklama koşullarının riskli olduğu bir yatırımı neden tercih ediyorsunuz?
    banka kampanyaları ile daha uyguna GELİYOR_DU ama satıcılar ona göz koymuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

cemal can ve danla biliç denilen iki kekocan toplamış paraları  

Alıntıları Göster

Zaten bişey almazdım bide bu tiplere reklam yapılması tüy dikti üstüne :)

• Ünlülere yedirdikleri paraları aklı sıra bize iteleyecekler her üründe önce bindir sonra indir var resmen sazan.avi yersen çek mek de yok dağılabiliriz bu sene patlak

• Geçen yıl hiç reklam yapmayan trendyol indirimin kralını yapmıştı. En çok curoyuda toplamıştı. Arkadaşların belirttiği gibi bize yapacağı indirimi ünlü denilen kişilere yedirmişler. Bu yıl hedef kitlede biz yokuz hesap kitap bilmeyip reklamların peşinden gidenler var. Belki ilerleyen günlerde bişiyler olur.

• indirim mindirim yok yalan ya.

• Sabah baktığım bir ürün 600 TL idi şimdi 675 TL şaka gibi 😀

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.