Şimdi Ara

Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
36
Favori
111.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kargo gelir bundan dönüş yok artık. Kargocudan teslim almazsanız istemiyorum derseniz zorla elinize tutuşturmazlar. Ama sizin adınıza da iade işlemini başlatmazlar. İlla da gitmem ben şubeye derseniz kargocu gelince evde yokmuş gibi yapın bir daha gelmezler zaten. 15 gün kargoda kalır sonra firmaya geri döner. Süreci uzatmayın boşuna. Ve alınmayan kargo şirkete geri dönüyor ama o süreçte sıkıntı yaşayabilirsiniz iade konusunda. Elbette hallolur ama gereksiz uzar. Verin siparişinizi boşuna 30 TL fazla vermeyin. Bir ara götürürsünüz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni üyelik açın cüzdan oluştur 10 TL cüzdana 10 TL para yükleyin 10tl de trendyol veriyor ettimi 30tl 25 TL de paylaş kazan dan gelir 55 TL cüzdanda para olmuş olur

• Saksılık aldım 102TL tuttu. Geçen hafta 125 TL idi. Trendyol cüzdan ile 20 lira daha düştü 80e geldi. Çok açılmaya gerek yok iş güç ne olacak belli değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

trendyol çöktü galiba? ödeme yaparak alışverişi tamamlayamıyorum.

hocam nasıl bir fırsatla ne aldıgını öğrensek önce ? özel değilse

• ZaPT!Y3 kullanıcısına yanıt
    Kargoya gitmen lazim hocam, kodla yolliycaksin. Gelen kargocu sanmıyorum onu alsin cunku bilgisayardan koda bakip öyle alıyorlar iadeyi😊

• Mobilyalarda iyi bir indirim yok sanki.

• Oha
    Bunlar ne biçim fiyat.. Kapattım sayfayı..
    İyi geceler

• Şu trendyolun 100/40 kupon olayından nefret ediyorum. Kuponu aktif etmeden önce bedava olan kargo kuponu aktif edince saçma sapan miktarlar çıkarıp kargo ekliyor. 40 Tl indirim falan olmuyor.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    beyaz renk fotoğraf çerçevesi aldım. normal zamanda tanesini 30₺ altında bulamıyordum. özellikle 15x21 boyutlusunu. boy boy üçlü ama fiyat 16.60₺ iyi geldi ve kargo free.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 9 Kasım 2020; 1:30:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Paylaş kazan konusu yokmu hala😄

• sipariş veremiyorum Sepet içeriği değiştirildi diyor

• Leş indirimler.

• 40 TL indirim uygulayınca sepet indirimleri düşüyor dikkat edin. 148TL sepet indirim uygulayınca 115TL e indi. + kargo

125TL oldu sepet. Total de 23TL indirim oluyor yani

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

beyaz renk fotoğraf çerçevesi aldım. normal zamanda tanesini 30₺ altında bulamıyordum. özellikle 15x21 boyutlusunu. boy boy üçlü ama fiyat 16.60₺ iyi geldi ve kargo free.

https://m.trendyol.com/seniste/parma-dekoratif-resim-cercevesi-3-lu-beyaz-ayarlanabilir-ayakli-duvara-asilabilir-pm009-p-50887425?searchV2Enabled=false&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_campaign=product_free&link_contentid=50887425&link_userID=14521398&utm_campaign=50887425&utm_medium=product_free&utm_source=share&utm_term=14521398

Hocam webte açılmıyor ürün ismini yazabilirmisiniz veya ss atabilirmisiniz rica etsem.

• Brotha B kullanıcısına yanıt
    uygulamadan kopyalamıştım. şimdi safariden açıp kopyaladım. olması lazım. üçlü 49.90₺ tanesi 16.60₺

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• paylaş kazanda kaydedilme sayısı gözükmüyor mu artık?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.