Şimdi Ara

Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
599
Cevap
36
Favori
111.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelen kargoyu kabuk etmezsen, 3 gun şubede bekler, ürün geldiği yere geri gider ve otomatik olarak iade olur.

Ama kargocunun kapıya bırakıp gitmemesi konusunda dikkatli ol.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Modu Chanyu kullanıcısına yanıt

Alinir mi görüntüsü hoşuma gitti fiyatta iyi sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirim sanırım sadece reklamlarında oynattıkları influcer'a vardı.Biz sıradan ölümlülere indirim mindirim yok.Teşekküler Trendyol 👍

• Karşılıklı kaydetmek isteyenler pm atsın

• Haftalardır bangır bangır bağar kampanya yap ama kampanyada kargo ücreti al bu nasıl bir tezattır. Bari kargoyu ücretsiz yapsaydınız. Kendi kargo şirketin var teslimat bölgelerin var ama kargo 9.90 resmen kargodan para kazanıyorlar.

• Kaydet kazan konusu yokmu daha😄

• Altın fiyatları düştü ama Tuğrul ve diğerleri hala yükseltiyor. Sizden ürün satın alana helal olsun

• Arkadaşlar trendyolda kuponla bir ürün aldım rengini değiştirmek istiyorum iptal edip alsam kupon gider diye düşünüyorum daha kargoya verilmeyen sipariş siparişlerim sayfasından renk değişmez mi yada satıcıya sordan yazsam bu rengi almışım şu rengi gönderebilir misiniz desem yardımcı oluyor mu satıcılar?

• 2 gün önce çocuğa 3 parça giysi aldım, şimdi hepsi daha parça başı 5-8-TL daha pahalı. Resmen salaksınız siz diyorlar.

Bir de burada "trendyol ortalığı yıkacak" vs. diyen tipler vardı neredeymiş o indirimler göstersin bakalım.

• kaydedeğer hiç bir indirim yok hatta oppo alacakdım hb den 2099 du bekleyip belki düşer dedim trendyolda hem düşmedi hem de hb da fiyat arttı

resmen fiyasko

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

siparişi iptal edebilirsin. Anında kupon geri yükleniyor. Daha geçen hafta aynı durum başıma geldi. Zaten açıklamalarda net bir şekilde yazıyor, ama kimse açıklamaları okumuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wings35 -- 9 Kasım 2020; 9:15:44 >
  • Tüm bedenler var 15 TL
    trendyol.com
    TRENDYOL MAN Sarı Sloganlı Örme Şort & Bermuda THMAW21SR0074 | Trendyol
    https://trendyol.com/trendyol-man/sari-sloganli-orme-sort-bermuda-thmaw21sr0074-p-47484250?boutiqueId=534419&merchantId=968

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pore -- 9 Kasım 2020; 9:18:17 >
  • Kupon aynen yükleniyor biraz hatalı olmuş. Parçalı ürün aldınız iptal durumunda 40 TL’lik kupon diyelim parçalayarak veriyor kuponu 20-20 gibi. 40 tl’lik kupon oluyor sana 20.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 9 Kasım 2020; 9:24:30 >
  • 100e 40 indirim kuponu verdi

Cüzdana tosla kart ile 100 tl yükledim oradan 30 TL gelecek

Ayrıca 10 TL de Cüzdana para yükleme hediyesi geldi.

100/80 indirim güzel comboladik.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.