Şimdi Ara

Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
36
Favori
111.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cüzdana yükleme yaparken bonus kart çekim sırasında param postan çekiyor kampanya işlemesin diye dikkat edin arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmettin44

Cüzdana yükleme yaparken bonus kart çekim sırasında param postan çekiyor kampanya işlemesin diye dikkat edin arkadaşlar.

Ne demek bu anlamadım ?

• ben de  sweatshirt aldim. fiyat olarak iyi mi bilmiyorum ama 100/40 değerlendirdim. 

https://www.trendyol.com/levi-s/erkek-hoodie-sporswear-sweatshirt-19622-0039-p-4477716?boutiqueId=534563&merchantId=968

• 1 saat önceki siparişi bile iptal ettiremiyoruz.

• paradise37 P kullanıcısına yanıt
    Benim de sipariş iptal etmedi dedi ama uygulamadan tekrar çıkıp girdiğinde iptal ettiğini gördüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modu Chanyu

Bu mesaj silindi.

Hocam valla tam alıyordum bende aslında deri var bir tane de kaba ama bu da büyükmüş maalesef alacak arkadaşlar dikkat etsin. Keşke daha küçük bir şey olsaydı da alsaydım, fiyat iyi hakikaten.

• LİVERPOOLYWNA kullanıcısına yanıt

Bonus kart elektronik giyim kampanyasına sayılmıyor cüzdan yüklemesini param pos tan cekiyor.

• Trendyol'a bakınırken rengarenk lunaparkta aradığı istasyonu bulamayan çocuk gibi hissettim. Her yer cıvıl cıvıl ama ne lunaparkçı ne de biz eğlenemiyoruz gibi. Bu zamanda yeni normal bu heralde.

• AyazOytun kullanıcısına yanıt
    Mükemmel tespit .

• quote:

Orijinalden alıntı: yokyak

Yeni üyelik açın cüzdan oluştur 10 TL cüzdana 10 TL para yükleyin 10tl de trendyol veriyor ettimi 30tl 25 TL de paylaş kazan dan gelir 55 TL cüzdanda para olmuş olur

Trendyol paylaş kazan cüzdana 25 TL yüklemiyor, 25 TL alt limitsiz kupon veriyor. 1 hafta kullanım süresi var kuponun.

10 TL cüzdan aktif ettiğinde + 10 TL de yükleme ile verdiğinde toplam 20 TL cüzdan bakiyesi vermiş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 9 Kasım 2020; 2:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncrowned king

Trendyol paylaş kazan cüzdana 25 TL yüklemiyor, 25 TL alt limitsiz kupon veriyor. 1 hafta kullanım süresi var kuponun.

10 TL cüzdan aktif ettiğinde + 10 TL de yükleme ile verdiğinde toplam 20 TL cüzdan bakiyesi vermiş oluyor.

Alıntıları Göster

Psylaş kazan kupon gelmesi için kaç kişiye yapcaz

• Mega Therion kullanıcısına yanıt

Güzel cüzdanmış alsak mı ki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: necmettin44

Cüzdana yükleme yaparken bonus kart çekim sırasında param postan çekiyor kampanya işlemesin diye dikkat edin arkadaşlar.

Maximum kart için cüzdan hangi pos dan çekiyor hocam. Bi kampanya var ama kampanya şartı maximum poslardan çekim şartı var. Bunu nasıl öğrenebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 9 Kasım 2020; 2:48:31 >
  • calculus07 kullanıcısına yanıt

25 kaydedilme yapılması gerekli hocam.

Koleksiyon Oluştur Paylaş Kazan!

9-10-11-12 Kasım tarihlerinde Trendyol mobil uygulamasını indir, favorilerim menüsü üzerinden beğendiğin ürünleri seç, koleksiyonunu oluştur ve arkadaşlarınla paylaş! Koleksiyonun 25 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL kazan. Her kullanıcı tek bir koleksiyonundan ödül kazanabilecektir.

Kampanyanın son günü: 12.11.2020 - 23:59

• arifomer kullanıcısına yanıt
    Fiziksel iş bankası posundan çekmeniz lazım hocam. E ticaret olmaz diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hc_tr

Fiziksel iş bankası posundan çekmeniz lazım hocam. E ticaret olmaz diye biliyorum.

Hocam kampanya e-ticaret kampanyası ama kampanya şartında " Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir." Diyor.

• arifomer kullanıcısına yanıt

Onuda cüzdana yükleme yaptıktan sonra kart işlemlerinden param ile başlamıyorsa kampanyaya saymış demektir öyle kontrol edersiniz eğer kampanyaya geçerli olmazsa karta geri yüklersiniz cüzdandaki parayı.

• 10 kuruşluk açık kaldı. ucuz sepet tamamlama ürünü bilen var mı

• uncrowned king kullanıcısına yanıt
    Kupon hemen ekleniyor mu?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.