< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) (16. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: necmettin44
Cüzdana yükleme yaparken bonus kart çekim sırasında param postan çekiyor kampanya işlemesin diye dikkat edin arkadaşlar.Ne demek bu anlamadım ?
-
ben de sweatshirt aldim. fiyat olarak iyi mi bilmiyorum ama 100/40 değerlendirdim.
-
1 saat önceki siparişi bile iptal ettiremiyoruz.
-
Benim de sipariş iptal etmedi dedi ama uygulamadan tekrar çıkıp girdiğinde iptal ettiğini gördüm
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Modu Chanyu
Bu mesaj silindi.Hocam valla tam alıyordum bende aslında deri var bir tane de kaba ama bu da büyükmüş maalesef alacak arkadaşlar dikkat etsin. Keşke daha küçük bir şey olsaydı da alsaydım, fiyat iyi hakikaten.
-
Bonus kart elektronik giyim kampanyasına sayılmıyor cüzdan yüklemesini param pos tan cekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol'a bakınırken rengarenk lunaparkta aradığı istasyonu bulamayan çocuk gibi hissettim. Her yer cıvıl cıvıl ama ne lunaparkçı ne de biz eğlenemiyoruz gibi. Bu zamanda yeni normal bu heralde.
Mükemmel tespit .
quote:
Orijinalden alıntı: yokyak
Yeni üyelik açın cüzdan oluştur 10 TL cüzdana 10 TL para yükleyin 10tl de trendyol veriyor ettimi 30tl 25 TL de paylaş kazan dan gelir 55 TL cüzdanda para olmuş olurTrendyol paylaş kazan cüzdana 25 TL yüklemiyor, 25 TL alt limitsiz kupon veriyor. 1 hafta kullanım süresi var kuponun.
10 TL cüzdan aktif ettiğinde + 10 TL de yükleme ile verdiğinde toplam 20 TL cüzdan bakiyesi vermiş oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 9 Kasım 2020; 2:39:20 >
quote:
Orijinalden alıntı: uncrowned kingTrendyol paylaş kazan cüzdana 25 TL yüklemiyor, 25 TL alt limitsiz kupon veriyor. 1 hafta kullanım süresi var kuponun.
10 TL cüzdan aktif ettiğinde + 10 TL de yükleme ile verdiğinde toplam 20 TL cüzdan bakiyesi vermiş oluyor.
Alıntıları GösterPsylaş kazan kupon gelmesi için kaç kişiye yapcaz
Güzel cüzdanmış alsak mı ki :)
quote:
Orijinalden alıntı: necmettin44
Cüzdana yükleme yaparken bonus kart çekim sırasında param postan çekiyor kampanya işlemesin diye dikkat edin arkadaşlar.Maximum kart için cüzdan hangi pos dan çekiyor hocam. Bi kampanya var ama kampanya şartı maximum poslardan çekim şartı var. Bunu nasıl öğrenebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 9 Kasım 2020; 2:48:31 >
25 kaydedilme yapılması gerekli hocam.
Koleksiyon Oluştur Paylaş Kazan!
9-10-11-12 Kasım tarihlerinde Trendyol mobil uygulamasını indir, favorilerim menüsü üzerinden beğendiğin ürünleri seç, koleksiyonunu oluştur ve arkadaşlarınla paylaş! Koleksiyonun 25 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL kazan. Her kullanıcı tek bir koleksiyonundan ödül kazanabilecektir.
Kampanyanın son günü: 12.11.2020 - 23:59
Fiziksel iş bankası posundan çekmeniz lazım hocam. E ticaret olmaz diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: hc_tr
Fiziksel iş bankası posundan çekmeniz lazım hocam. E ticaret olmaz diye biliyorum.Hocam kampanya e-ticaret kampanyası ama kampanya şartında " Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir." Diyor.
Onuda cüzdana yükleme yaptıktan sonra kart işlemlerinden param ile başlamıyorsa kampanyaya saymış demektir öyle kontrol edersiniz eğer kampanyaya geçerli olmazsa karta geri yüklersiniz cüzdandaki parayı.
10 kuruşluk açık kaldı. ucuz sepet tamamlama ürünü bilen var mı
-
Kupon hemen ekleniyor mu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X