İndirim mindiirm yok 100 tane ürüne kalp attım bi tanesi düşmemiş |
Trendyol Süper İndirim Günleri Geliyor! (9-12 Kasım) (14. sayfa)
-
-
Arkadaşlar trendyol garanti üye işyerimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kredi kartında sorun yok. paracard sorunluquote:
Orijinalden alıntı: calculus07
Arkadaşlar trendyol garanti üye işyerimi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kupon kullandırtmıyor sepet içeriği değişti diyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gerçek86
kredi kartında sorun yok. paracard sorunlu
Alıntıları GösterKredi kartından alacam hocam üye işyeri geçiyor değilmi
Bizim indirimleri Kamelcan ile Damacana Biliç e yedirmişler.
-
bende de aynı
-
Sepete 224 tlye eklediğim bot 259 tlye inmis ;))
ekmek makinesi alacak arkadaşlar tefalim makineleri 1400 liraya düşmüş piyasadan 150 lira uygun
-
Alanın tercihine saygı duyarım ama ekmek makineleri bir hevesle alınan zamanla bir köşeye atılacak cihazlar olarak görüyorum fiyatları da az değil.
-
yüzde 99 öyle ama istersen önce cüzdana at. sayaç çalışmışsa sorun yoktur. olmamışsa 1 iptal edersein 1 dakika içinde para geri gelirquote:
Orijinalden alıntı: calculus07Kredi kartından alacam hocam üye işyeri geçiyor değilmi
Alıntıları Göster
Fiyatlar bırakın indirime girmeyi daha da artmış özellikle satıcısı trendyoldan olanlar
Herhalde bahsettikleri indirimleri fiyatlara daha uygulamadılar. Çünkü bakıyorum da ben indirim filan göremedim. Sadece siteyi pavyon gibi rengarenk yapmışlar fark o yani
Ha bir de uygulamanın logosunu değiştirmişler. Başka fark yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 9 Kasım 2020; 0:55:47 >
trendyol çöktü galiba? ödeme yaparak alışverişi tamamlayamıyorum.
Uygulamada sepete bile ürün eklenmiyor. Hem indirim yok hem çöküyor beceriksiz herifler.
-
Arkadaşlar trendyol'dan ayakkabı aldım henüz kargoda görünüyor. Şuan fiyatı 30 tl daha düşmüş. Bu durumda kolay iade yapsam kargo evime gelir mi yine de ? Eğer gelirse kargocu ile geri gönderebilir miyim ?
-
Takip
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Indirimli olanı al geleni yollarsin hocam, kargoda olan iade olmaz zaten sana gelmesi lazım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FunnyxD
Indirimli olanı al geleni yollarsin hocam, kargoda olan iade olmaz zaten sana gelmesi lazımPeki kargoya gidip mi iade yapabilirim, yoksa getiren kargocu geri alıp gider mi ? :) Kargoya gidip gelene kadar yakacağım yakıta yazık olacak da :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X