Şimdi Ara

Trendyolda e-ticaret yapacaklara altın öğütler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
7
Favori
3.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • malımıza paramıza hayatımıza kötü ortak olan bu trendyolu

trendson yapalım arkadaşlar

yetti bu çinliler

satmayın da almayında: trendson olsun

• üretici değilseniz trendyol/n11/hepsiburada gibi yerlerde tutunmak imkansız.

üreticiler pazaryerlerinde sizlere verdiği fiyatların altında satış yapıyorlar.

bu işlerde büyük oynayıp ya üretici olacaksın ya da çinden getirip satacaksın.

uzaktan tanıdığım biri var bu kişi çinden su arıtma cihazı getiriyor piyasada al/sat yapan firmalara kamyon kamyon satış yapıyor.

perakende satışlara girip insanlarla uğraşmıyor bile.

• Aklım almıyor gerçekten, bazı üreticiler ile de görüştüm ve fiyatlar aldım. Ürünleri satacağım ilanları da belirledim.(değerlendirme, favori sayısı bakımından) Üreticiler ilanlarda geceleri benim buybox almama izin de verdiler. Buna rağmen hala yapılmaz mı bu iş bireysel olarak? Şöyle söyleyeyim, ürünün bana birim maliyeti 96 TL.(KDV Dahil Liste Fiyatı) Trendyolda satacağım fiyat da ortalama 280 TL. Kaba bir hesap yapalım; Komisyon 49 TL, Paketleme maliyetim 5 TL, Hizmet bedeli 8 TL, kargo 50 TL. Maliyetlerim 96 + 49 + 5 + 8 + 50 = 208 TL. Net olmamakla birlikte kar 82 TL yapar.

Yanlış olduğunu düşündüğünüz bir yer var mı ? Yahut eklemek istediğiniz ?

• osmanyldz45 kullanıcısına yanıt

bulaşma dostum yanarsın. Senin satacağın ürünün satış fiyatı ne? Baktın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyolda aylarca para kazanamadım yinede pes etmedim çünkü kazanan kişiler vardı ispat vardı demekki oluyor bu iş ben yapamıyorum diye düşündüm kolay değil epey emek verdim herkesde bana bu işte para yok gibisinden uyardı Vazgeçmedim sonrasında bi çok ürünüm çok satanlar listesine girdi daha sonra Trendyolla sınırlı kalmadım kendi reklam ajansımı kurdum şuan işletmelerin Google Facebook satışlarını arttırmak için çalışan bi ajansım mevcut ve danışmanlık veriyorum benimle çalışanlar benim senelerdir öğrendiklerimi çok kısa sürede öğreniyor ama 2 ay çok kısa bir süre pes etmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreYalnızoğlu 8UEAF -- 7 Aralık 2024; 12:10:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EmreYalnızoğlu 8UEAF kullanıcısına yanıt

Hesap açım tarihi dün, birde siz çıktınız başımıza, yok çok kazandık vs vs. Hikaye. Amaç danışmanlık adına birde size para kaptırmak. Reklam, optimasyon, reklam vs hepsi hakkında bilgim var. Aklı olan e ticaret batağına girer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.