Şimdi Ara

Trendyolda Kiğılı Parfüm 249TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• deneyen var mı önceden

• Denemelik bir tane aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aldım iki tane umarım iyidir, başka satıcılarda yorumlar var kalıcı değil diyorlar, fiyatı uygun en kötü deodorant niyetine sıkarız.

• Ofiste dursun aldım bi tane bu fiyata dp parfüm bile kalmadı artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 tane alınca tanesi 213'e geliyor, şahane fiyat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 tane alınca fiyat 193 liraya geliyor. 5 tane alınca 172.5 liraya geliyor. İyi çıkacağını bilsem alırım fresh kokusumu var yoksa şu zincir marketler de satılanlar gibi mi acaba. Kullanan da yok hiç sıfır yorum var. Suya sabuna da bu parayı vermeyelim. :)

Edit : Taze narenciye ve sıcak baharat notalarının kontrastıyla eşsiz bir ferahlık deneyimi yaşarken, parfümün kalbini oluşturan transparan, akuatik ve çiçeksi nüanslar sofistike odunsu tonlarla birleşip zengin bir derinlik katıyor. Balzamik noktalar ise hoş ve sıcak bir iz bırakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.sins -- 27 Kasım 2024; 20:53:14 >
  • İki adet aldım umarım iyidir. teşekürler

• Başka satıcı da olan yorumları okudum. Sport olan çeşidini herkes beğenmiş ama bunu kimse beğenmemiş belki bu yüzden stok eritiyor olabilirler. Bir iki tane olumlu yorum var bu çeşidi için hep olumsuz. Deodorant alacaktım bundan 5 tane alıp atayım kenara diye düşündüm de kolonya gibiyse paraya yazık.

• nasıl birşey bu?

• Trendyolda Kiğılı Parfüm 249TL

5 tane alacaklar için fiyat Trendyolda Kiğılı Parfüm 249TL 

• J.sins kullanıcısına yanıt
    Sport olan da 249 gözüküyor ama o EDCymiş yani buna göre daha az kalıcı olması lazım ilginç aslında

• muskes1903 M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam öyle aslın da daha kalıcı olması gerekiyor. En son yorum da 2022 tarihin de var o yorum da kolonya alsanız daha çok kokar demiş. N11 de yeni tarihli 4 yorum var onlar da beğenmiş ama yorumlar da çok güvenlir olmuyor bazen çünkü fake yorumlar olabiliyor.

• anaksimenes35 kullanıcısına yanıt
    Alasım var aslın da ama kolonya da tadında olursa üzer 😃

• Artık her marka her şeyi üretiyor herhangi bir giyim markası bir milyoncu gibi olmuş ama bu fason yaptırılan şeylerin %95'i kötü oluyor, günün sonunda kapitalin cepler dolsunda önemli değil. Eskiden böyle miydi her marka gerçekten iyi yaptığı işle ünlenirdi ve ürünleri güzel olurdu. Tam anlamıyla vasat bir zamana denk geldik, çok paran yoksa her şeyin kötüsüne mahkumsun.

Not: Uzak durun boşa zaman kaybı ayrıca hassas kişilere dokunuyor bu ucuz parfümler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 27 Kasım 2024; 21:23:44 >
  • Kiğılı diye mi alıyorsunuz ? bimilyoncularda satılan parfümden farkı yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Haklısın hiç unutmuyorum 98 yılları gibiydi bildiğin köşe bakkaldan snop deodorant alırdık gün boyu kokardı. Şimdi Axe falan alıyorum iki saat anca kalıyor kalmıyor üstün de. Fiyat artıyor ama kalite düşüyor.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Kığılı artı fiyat avantajından dolayı. Açık parfüm aldım yeni 50ml 300 lira verdim. Henüz almadım düşünme aşamasındayım. Alan arkadaşlar yorum yapınca onların fikrine göre alabilirim.

• 1 adet sport, 1 adet el havlusu 280TL sipariş verdim. Teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.