Şimdi Ara

TREO 650 HAKKINDA HERŞEY :şiddetle tavsiye: aldım rahat ediyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
1
Favori
18.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

linkstart,

bdicty (sözlük)

blocks (tetris oyunu)

call rec ( ses kaydedici)

document to go nun eklentisi, document to go nun karttan çalışmasını sağlıyor

file prog dosya yöneticisi

freejong ( aynısını bulma oyunu)

open chess (satranç)

rescoview ( resim izleme programı)

resco back up ( yedek programı)

solitaire ( fal)

space trade ( uzay ticareti oyunu)

TCPMP ( hayranı olduğum multimedia player)

zap 2016 ( uzay shhot em up)

linkstart (programları karttan çalıştıran program)

phone technician ( telefon ayar programı)

ve diğer standart 650 programları.

ve hiç bir şekilde bir resetleme baştan başlama vb yok.

1 gb sd kartın içinde tüm uygulamalar 22 mb kullnılabilir hafızanın 16 mb si boş. linkstarttan allah razı olsun.

yani sizde sorun çıkarıyor dediğiniz tüm programlar aynı makine olan bende sorunsuz çalışıyor.

acaba hepsini cihazın hafızasınamı kuruyorsunuz hafızası azaldığı içinmi kitleniyor?

bir de ben zaman kaybını göze alıp her programı tek tek kurdum.

yani bir programı palm quick installa koyup ondan sonra hotsync yapıyorum. her seferinde tek program.

kısaca toparlarsam; ben bu kadar program kurmama ( kaldırdığımda bi bu kadar vardır beğenmeyip) hala herhangi bir sorun yok.

size tavsiyem programları tek tek kurmaya başlayın. ilk kuracağınız programda linkstart olsun.

link startı yanlız telefonun kendi hafızasına kurmanız gerekiyor.

linkstartı kurduktan sonra telefondaki uygulamaları karta geçirin. böylece telefonun kendi hafızası rahatlasın.

ayrıca document to go firmasının sayfasında bir eklenti var. linkstart gibi ama sadece document to go programlarını karta taşıyor. o da baya yer boşaltıyor.

ben gayet memnunum daha 10 gün oldu toplasanız 3-4 kere resetlemiştir. divx lerle uğraştım biraz o da ondan oldu herhalde.

hayırlı günler.

• dreamdealer backup preogramı kur bence bende ucretsiz program war
    http://rapid share.com/files/21041866/NVBackup.prc.html buraya ekledim
  • Bluetouth

ARKADAŞLAR BENDE Kİ BLUETOUTH KULAKLIĞI CİHAZLA KULLANAMIYORUM

İLK TANITMAYA ÇALIŞTIĞIMDA ŞİFRE GİBİ BİR ŞEY İSTEMİŞTİ BOŞ GEÇMİŞTİM SONRA KULAKLIGI TREO KULAKLIK DİYE GÖRDÜ AMA BAĞLANTI KURMADI
    ŞİMDİ İSE BLUETOOTH KULAKLIĞI YAKINDAKİ CİHAZLAR, UYUMLU CİHAZLAR, MENÜSÜNDE HİÇ GÖRMÜYOR
    AMA TÜM CİHAZLAR MENÜSÜNDE KULAKLIK KAPALI OLDUĞU HALDE BİLE TREO HEADSET KULAKLIK DİYE KULAKLIĞI GÖRÜYOR ORADAN BAĞLANTI KUR YAPIYORUM

AMA BİR TÜRLÜ KULAKLIKLA BAĞLANMIYOR

AYRICA TÜM CİHAZLAR MENÜSÜNDEN KULAKLIĞI SİLİP TEKRARDAN TANITMAK MÜMKÜN OLUR MU

BİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

AYRICA HERKESE VE PALM'INA SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLERİM :)
  • sorgun
    arkadasım kulaklığı tanıtmamışsın makinaya tanıtmak için şifresi sanırım 0000 olcak kulaklıkta 2 tusa birlikte basınca aratır kulaklıkar için farklıdır kullanma kılavuzunda yazar. tanıttıktan sonra her kulaklığı açtığında bağlanır
  • İŞTE BEN İLK TANITIMI YAPARKEN 0000 OLAYINI BİLMİYORDUM BOŞ GEÇTİM

ŞU AN KULAKLIĞI TÜM BİLİNEN CİHAZLAR MENÜSÜNDE GÖRÜYOR AMA ONAY VERİPTE BAĞLANTIYA GEÇ DEDİGİMDE CİHAZI GÖRMÜYOR

AYRICA KULAKLIĞIN BÜTÜN TUŞLARINADA BASTIM KULAKLIKTAKİ MAVİ IŞIKTA SÜREKLİ YANDIĞINDA DA YANIP SÖNDÜĞÜNDEDE DURUM AYNI?
  • tasshelhoff linkstart mı powerrun mı daha iyi ben powerrun kullanıyorum
    şimdiye kadar bir sorun çıkmadı. linkstart la farkını biliyormusun.

sorgun, bluetooth kulaklığı cihaza tanıtmak için kulaklığın tuşuna uzun süre elini basılı tutacaksın
    sürekli mavi ışık yanınca palminde blu. açık olacak tabiki tekrar yakınındaki cihazlardan arat
    bulunca şifre soracak 0000 yaz olay bu kadar.
  • bende powerrun kullanıyorum netfornt instali yukjledim acılmamaya basladı palm os ekranı geliyo sonra yeniden soft reset atıyo makina kendiliğinden bende hard reset atmka zorunda kaldım herşeyi en baştan yapcaz şimdi netfront u kullanan var mı?
  • bluetooth kulaklığı müzik dinlemek için kullanmayı sağlayan bir program var mı ?
  • selam dostum kullandığın programları zip layıp e-mail atarmısın?
    Birde nasıl yüklüyorsun? mesela media programını (TCMP) bende indirdim içerisinde birsürü dosya vardı
    Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitalx -- 16 Mart 2007; 9:35:30 >
  • tcmp için ilk önce prc dosyasını yukleyip sonra diğerlerini yuklüyoruz benim bildiğim. hepsini bir sefer atında da olabilir :) ama asıl dosya prc.
  • Bu aletlerden teknosada halen yok nereden buluruz 499 ytl'ye bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kado06

tasshelhoff linkstart mı powerrun mı daha iyi ben powerrun kullanıyorum
    şimdiye kadar bir sorun çıkmadı. linkstart la farkını biliyormusun.

sorgun, bluetooth kulaklığı cihaza tanıtmak için kulaklığın tuşuna uzun süre elini basılı tutacaksın
    sürekli mavi ışık yanınca palminde blu. açık olacak tabiki tekrar yakınındaki cihazlardan arat
    bulunca şifre soracak 0000 yaz olay bu kadar.

açıkçası be fark var bilmiyorum.

ben mytreo .net sitesinden kullnıcı yorumlarını okuyarak linkstartı tercih ettim. diğer programdan haberim bile yoktu. linkstart işini yapıyor başkasına ihtiyaç duymadım. powerrun da iyi çalışıyorsa linkstartı düşünmü. bir şey çalışıyorsa kurcalama derim hep.

hayırlı günler.

• bugün treo 650 im için bir çok şey yaptım sizlerinde işine yarayabilir yaptığım/aldığım şeyler.

1- karaköy alt geçitte treo nun 2.5 mm kulaklık girişine uygun coby marka ipod lar için üretilmiş olan kulaklık aldım. sesi gayet güzel soketi altın kaplama imiş. şekli felanda fena değil fiyatı 9 dolardı pazarlıkla 11 ytl ye aldım. tavsiye ederim. treonun kendi kulaklığı stereo değil zira siz de biliyorsunuz.

2- sirkecide; doğubankın hemen karşısında yanlış olmasın algül ticaretmi güllü ticaretmi öyle bir şey sırf pda ile uğraşan bir dükkan var. orada envai çeşit pda kılıf pil vb var. dükkana gittim daha önce başka bir web sitesinde gördüğüm crytsal case den görüdüm.

crystal case dediğimiz treonun dışına adeta 2. bir kasa olarak kaplayan ve treo için kalıbı yapılmış bir plastik kutu. treoyu bu plastik kutunun içine koyuyoruz. 2 parça biri alt taraf bir üsr taraf kenarlarında tırnakları var onları ittirdikmi treomuz bir kasaya daha sahip oluyor. güzel tarafı ekran korumasıda var. ekranın önünde açılıp kapanabilen plastik şeffaf bir kapak var artık. ben şahsen stylusa hiç ihtiyaç duymuyorum desem yeridir . bu chrystal case hem ekranı koruyor ( gerek çizilmelerden gereksede telefonla konuşurken yüzümüzün yağı ile kirlenmesinden, hemde cihaz kazara bi yere düşrse ekstra koruma sağlayacak. ayrıca şayet cebinize vb koyuyorsanızda asıl kasanın çizilmesini engelleyecek.

crytal case de , tylsun olduğu yer, sd cadr slotunun oduğu yer, bütün tuşlar ( yandakilerde dahil) ve alt bölüm açıkta bırakılmış. yani cihazı bir kere chrystal case ye koyduktan sonra ancak pili değiştirmek yada hard reset için tekrar çıkarmanız gerekecek ki çıkarmaıda çok kolay.

şekli herkese hoş gelmeyebilir ama ben işlevselliği için aldım zaten. amaç cihazı korusun.

3- bir de chrsyal caseile biraz daha büyüyen treom için yan taşıma kılıfı aldım. tam oldu.

chrystal case 25 ytl, deri yan kılıf 35 ytl.

toplamda 71 ytl harcadım ama artık eksiksiz oldu.

treo sahiplerine tavsiye ederim.

• metal kılıf daha koruyucudur şüphesiz ama crystal case kadar işlevsel değil. mesela gördüğüm kadarı ile dokunmatik ekrana ihtiyaç duyduğunda erişmek için kılıfı çıkarman gerekiyor crytal case de ekranın kapağını açman yeterli.

sitede crytal case gene 24.90 ytl. bende 25 e aldım zaten.

deri kılıfta kalite farkı olabilir ona bir şey diyemem görmeden.

kulaklıkları test ettim bence harika ses veriyorlar tavsiye ederim.

hayırlı günler.
  • tesekkurler jeton ama bu program bana en basında lazımdı acemılıgın gözu kör olsun :)
  • Arkadaşlar bir kaç faydalı bilgi de benden. Bende nokia 6600 yatay taşıma kılıfı vardı, bir de kulaklığı ikisi de treo 650 ile tam uyumlu. Kılıfa telefonu koydum tam oturdu ne sıkma var ne de gevşeklik. piyasa da bulabilirseniz deneyin göreceksiniz. 6600 ün kulaklığı da 2.5 mm idi o da tam oldu yanlız stereo değil ama şimdilik idare ediyor. tasshelhoff'un bahsettiği kulaklığı Ankara da bulabilirsem alacağım. ya da 2.5-3.5 bir dönüştürücü alıp mevcut kulaklıkları değerlendiririm.
  • daha önce yazdığım üzere;

kulaklığın markası coby.

yardımcı olur belki üzerinde for ipod yazıyor.

beyaz renkli.

ben adaptörde aldım selanik pasajından 1 ytl. 3 cm kadar bi uzunluğu var

ama adaptör hem zamanla temazsızlık yapacaktır hemde baya uzun bir parça taşıması saklaması zor.

o bakımdan kendinden 2,5mm girişli kulaklık almanızı tavsiye ederim.tavsiye ederim

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 15 Mart 2007; 23:04:16 >
  • bu alettin kullanımı nasıl.nokia 6630 kullanıcısıym..buna geçersem pişman olurmuyum sizce
  • yüklenen programları nasıl kaldırıyorsunuz? ben linkstarla TCMPMyi taşıdım (move). program kartta olunca açılma süresi uzadı. Daha sonra kaldırmayı denedim (ekranın üstünde bulunan toolbarda sil seçeneği ile) daha sonra tekrar TCMPM' yi kurdum şu anda 2 adet gözüküyor. hem kartta çalışan hemde palmda çalışan.

Mpx200' ün 2,5 kulaklığı var denedim mono çalışıyor. kulaklıklardan birinden ses gelmiyor. Her 2.5 luk kulaklık uygun değil. bilginize.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.