Şimdi Ara

TRİDENT E711 ÇİFT HAT VE TV Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Düzce
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefoncudan 2.el olarak aldım, Garantili cihaz ama belge fatura vs. yok,

şarj aleti ve telefon olarak gönderilecek, sıkıntısı kapanma derdi yok,

şarjı uzun gidiyor (3-4 gün) öteki çin malları gibi donma kilitlenme olayı yok.

FİYAT 120 TL. takas olur.

hepsiburada yorumları ;

bu ürünü 10 aydır kullanıyorum çift sim kart özelliği sayesinde iki telefon taşımaktan kurtuldum üstelik pili 4 - 5 gün gidiyor kutusundan yedek bataryasıda çıktı onu daha hiç kullanma gereği duymadım istanbuldayken tv özelliğini rahatça kullanabiliyordum fakat şuan sarıkamıştayım yerel tv yayını zayıf olduğu için bazı kanallar çıkmıyor fiyatına göre mükemmel bi telefon

Görünüşüyle TVsiyle çift simiyle ve özellikleriye bu fiyata çok güzel bir telefon.aylardır telefonu ve TVsini kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok. Çok kullanışlı. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim

ben almadan önce arkadaşım tavsiye etti güzel dedi ama tvli teller hoşuma gitmiyodu şarjları fazla gitmiyodu ama bi denemek istedim ve aldım gerçekten güzelmiş şarjıda öyle hemen bitmiyo herkeze tavsiye ederim teşekkürler hepsiburada.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu satıcı dolandırıcı ve durust degil..sakın alışveriş yapmayın...ben o hatayı yaptım..285 liramı cope attım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.