Şimdi Ara

Trident Mağdurları Buluşma Yeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dolandırıcı sözde bir radyonun yaptığı sözde bir kampanya ile Trident marka sözde akıllı bir telefon aldım.

Başta Trident S3 diye kampanya adıyla pazarladıkları telefon Trident E8 diye birşey çıktı. Radyo'da bas bas bağırıyorlardı Android işletim sistemli yok uçuyor yok kaçıyor! Yok piyasada 1500 TL işte bizde sadece sınırlı sayıda veriyoruz falan. Düpedüz hikaye bu! Arayan herkese satıyorlar. Yok bilmem kaç GB hafızası var falan. İnsanları öyle bir dolandırıyorlar ki siz siz olun sakın Trident'in hiçbir telefonuna bulaşmayın. Elime gelen telefon tamamen fiyasko çıktı. Sadece konuşmaya yarıyor. O da kalitesiz bir konuşma deneyimi yaşatıyor.

Yazıklar olsun ki canım Türkiye'mizde böyle tezgahlara izin veriliyor. Android market yok! Uygulama indirmek yok! En yaygın bir İşcep uygulaması bile yükleyemedim. Cihaz tanınmıyor! Sözde Facebook uygulaması geliyor. Onu da indirmek gerekiyor ama gerek WiFi'den gerek gsm operatöründen indiremedim. Hata veriyor ki WiFi ye zaten bağlanamadım bir türlü. Yıllardır Android kullanıcısıyım.

Öyle de güzel bir tezgah kurmuşlarki kampanya adı altında sattıkları için iade de kabul edemiyorlarmış. Sakın bu tezgahın kurbanı olmayın! Ben düştüm bu tuzağa başka dostlarımın düşmemesi için paylaşmak istedim sadece. Bu ülkede kanun var ama kanunları kim takıyor. Mesafeli Satış Yönetmeliği gereğince 7 gün içerisinde sattıkları ürünü iade almaları gerekiyor. Kanuna aykırı, usulsüz iş yapan bu firmadan uzak durun arkadaşlar!!!

Ben ve benim gibi mağdur arkadaşlar, dostlar varsa lütfen paylaşsın. En azından bizler vatandaş olarak diğer vatandaşlarımızı uyararak onların da aynı hataya düşmesini engelleyelim.

Hepinize dürüst, insan haklarına saygılı, temiz alınteri kazançlı, sevgi dolu günler dilerim ...

Siz Trident dolandırıcıları, size de bol kazançsız, mutsuz, huzursuz, kötü günler dilerim ...

!!! İNSANLARI DOLANDIRMAYA SON VERİN ARTIK !!!

• Aklı başında olan Hangi kişi trident alır ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

Aklı başında olan Hangi kişi trident alır ki

Aynen haklısın ama adamın dediği gibi dolandırıcılar öyle deyince bütçesi kısıtlı olanlar ya da telefona çok para vermek istemeyenler mecbur alıyolar.

tunjaii Geçmiş olsun.Buda bir ders olmuştur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

Aklı başında olan Hangi kişi trident alır ki

Evet haklısın o an aklım başımda değilmiş.
    Ben ömürlük bu telefonu kullanırım diye almadım neticede.
    Android kullanıcısıyım. Yedek bir telefona ihtiyacım vardı uygun fiyatlı ama iş gören.
    Android işletim sistemi var diye aldım özellikle.
    Ama insanımız yalan dolan haksız kazanç peşine düşmüş anlayacağınız şekilde. Tabi bu varlıklara insan denilebilir mi, soru işareti ...

Neyse, ben diğer arkadaşlarımın bu şekilde mağdur olmasını istemediğim için paylaştım ...
  • gecen benim eniste aradi radyoda kampanya var 1600 tl olan telefonun biz 219 tl bizde diye siparis vercek bana sordu yasimiz ayni yuru git lan dedim enisteye ofiyata s4 olurmu sakin alma dedim trident degil radyo ve tv satilan markasi taninmamis birsey almayin aldirmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet 0534 -- 17 Eylül 2013; 17:33:51 >
  • Bu tür markalara uzaktan yakından bulaşmamak lazım geçmiş olsun yazınızıda okuyanlar bilinçlenirler umarım
  • Şu anda samanyolu tv de aynı reklam dönüyor ve bağıra bağıra anlatıyorlar. Hemde galaxy s3 iki yıl garantili 219 tlye. Yoğunluktan yetişemiyoruz diyor birde. Kim bu ile dur diyecek acaba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kere kafası az çalışan adam der ulan 1500 tl lik telefona neden 219 tl desinler diye.. ben her zaman dedim ve yinede derim bizim milletimiz de araştırma gibi bir huy yok bir kere mantık denilen bişey yok ki insanlarda. ben bu tür olaylarda 10 veya 20 tane sipariş veriyorum farklı isimle ev adresimi veriyorum kapıya kargo geliyor böyle biri yok burda diyorum çok komik oluyor.. sonra beni arıyorlar adres yanlış diye bende saydırıyorum tabiki :)
  • Turkiyede o kadar teknoloji ozurlu insan varki. Nokiadan baska omrunde marka duymamis, oda alo diyo buda alo diyo diyen bi ton insan taniyorum. Sadece onlarin parasi yeter bu tur dolandiricilara.

• Hep merak ederdim bu radyoda televizyonda gösterilen işe yaramaz telefonlardan alan var mı diye varmış

• eskiden reklamları çıkardı müziği hala aklımda

"yeni trend tirrrideeent"
  • mesafeli satış sözleşmesine göre 7 gün içersinde iade hakkın var. onlar iade almıyoruz der tabi dolandırıcılıkta sınır tanımazlar ama bre adam hadi düştün bu tuzağa ne diye hakkını aramazsın. 2. büyük hatan burada ne olursa olsun iade hakkın var sen tüketici mahkemesine gideceksin. bana yalan bilgi verdiler iade almıyoruz dediler yasal hakkımı engellediler diyeceksin.

3. durum . eğer ürün arızalı ise 30 gün içersinde iade hakkın var. ürün arızalı de tüketici mahkemesinde bu kararı aldır ve ücret iadesini al. hala vaktin var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 3 Ekim 2013; 23:00:18 >
  • Hadi tamam insanların ekonomik durumlarini somurerek onlari kullanıyorlar. İnsanlardada bu bilince sahip olmadığından bunlara kanıyor. Peki devlete ne demeli, devlet nasıl olurda bu şarlatanlara göz yumabiliyor. Nasıl olurda evde bu insanlar 24 saat reklam yapabiliyor. Nasıl olurdal samanyolu gibi türkiyenin en yüksek reytingli kanallarindan sözde müslümanların olan bir kanal böyle bir reklami yayinlamayi etik bulabiliyor. Bunları aklim almiyor. Sozun ozu balık baştan kokmuş. En başta halk sonrada devlet şerefsiz.

• trident mi alınır bırak trident hiç bir replikanın üstüne para verseler almam !!
  • ÇİN MALI TELEFONLAR ( TRİDENT , IXPERİA , ANNYCOL GİBİ TELEFONLAR )
    hiçkimse kusura bakmasın ama alanlarda da suçlu

değerli malı olanlar bağıra bağıra malını satmaya uğraşmaz değerli malın kalitesi her zaman bellidir
    siz hiç bağırarak altın satan kuyumcu gördünüzmü görmedinniz tabiki
    yada
    samsung,lg,motorola,nokia,sony,apple gibi markaların hiç tv de trident reklamlarındaki gibi reklam yaptıklarını gördünümüzmü şahsen bende görmedim...

babam 1 yıl önce trident dt39 almış tabi benimde haberim yoktu telefon geldi (tv de öle bir anlatıyorlarki telden anlamayan sanıyorki ben kÂrlıyım bunu alınca
    seyyardaki 1 tllik hesap makinesi bile daha kaliteli o tellerden
    bunun sar değeri sorunu da var
    ablamda dün almış ıxperia k5 neymiş efendim sony xperia z ile aynıymış
    ailen ve ya sevdiğin biri değilki sevdiği için ucuza versin)

bende zamanında çin telefon kullandım ama benimki kaliteliydi biraz çin telefonlar ilk olarak 2006 da 2007 de yayılmaya başladı
    konyada olduğum için söylüyorum konyada böyleydi
    ilk olarak n99 çin aldım telefonun tv si ile sesi gerçekten çok iyiydi hakkını vermek lazım üzerinde marka olarak sadece nokia yazıyordu
    sonra tv mobile markalı çin telefon aldım onunda tv ve sesi iyiydi 3 ay sonra çalındı
    sonra 2009 da wentto dg870 aldım hayatımda aldığım en iyi çin telefon kamerası gerçekten 2 megapixel çekiyordu ve sesi mükemmel iyiydi
    bataryasıda 5 gün rahat gidiyordu oda 3 yıl sorunsuz kullandım şarj soketi bozuldu tuşları bozuldu telefon halen duruyor ve çalışıyor bozuk haliyle saklıyorum

trident , ıxperia gibi başka dolandırıcı marka telefon alacağına git nokia yada başka orjinal telefon al rahat 5 sene götürür dikkatli kullan (tuşlu olanlar için söylüyorum)

en kızdığım şey tridentte var ya kuran okuyor namaz saatlerini söylüyor falan filan
    o telefondan kuranı kerim okumak bile kuranı kerime hakaret bence

orjinal telefonlar alasını yapıyor bi kere kimse aksini düşünmez zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.