daha önce parmak uçlarında değiştirdiğim vitesler şuanda geçmemek için benimle savaşıyor resmen. Araç 2000 model renaultmegane sedan 60.000 bakımında triger değişmişti, 90.000 bakımında motoru elime aldım. triger kayışı 2. viteste koptu, ışıkta kalkarken. servis motorla ilgili gereken parçaları değiştirdi. motor eskisinden daha iyi çalışıyor; ancak bu sefer de vites geçişlerinde hissedilen bir kötülük var. araç 3. vitesden 2. ye geçerken sanki kavrama ayırmıyormuş gibi, diğer viteslere de geçerken çok uğraşıyorum. bunun nedeni ne olabilir? çözümü ne olabilir?
hocam triger kayışıyla viteslerin geçmemesinin alaksı olmaması lazım yani vites kutusundaki dişliler aşınmış yada yağıyla ilgili bi problem olabilir kanımca
araç stop ettikten sonra viteste çalıştırmayı denemiştim, belki bu hasar vermiş olabilir
debriyaj balatası bitiyor sinyali olabilir şanzıman yağı bitmiş olabilir sekromeç ve dişliler başka bişey olmaz
zorlamadan dolayı şanzumanda ki senkromenc'lerde sorun olmuştu detaylı bilgi almak isterseniz umser oto no:(212) 592 16 84