Şimdi Ara

TRİGER ZİNCİRLİ CORSA C HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı.
    öncelikle aracım 2004 1.4 90hp corsa c enjoy 97 000 km de.

benim triger zinciri ses yapmakta. özellikle ilk çalıştırmada cırr diye ses gelmekte. aracı kaza sonrası boyatmaya verdiğimde motoru kontrol etmelerini istedim ve bana zincirde açılma olduğunu söylediler. araştırmamda triger zinciri ses yapmaya başladığında değişmesi gerektiğiydi.
    değişimde yağ triger seti işçilik pazarlık sonucu 690 tl dediler.

triger zincir seti piyasada 150 tl işçilik için 300 tl istiyorlar. vede zinciri dışardan alırsam garanti vermem sorun çıkarsa tekrar işçilik alırım diye korkutuyorlar. tabi üstüne yağ değişimi masrafı falanda var.

bu zincir değişim konusunda ne yapmalıyım. 690 tl fiyat veren yer bosch servis vede bana aynı fiyata taksit şansı veriyor.

ayrıca benim araç dizele yakın ses çıkarıyor rolantide bunun sebebi zincirli araçlarda böylemi yoksa benim zincirin değişim zamanı geldiği içinmi böyle.

bu konuda bana yardımcı olurmusunuz

• soruyu soralı epey olmuş ama kimse cevap yazmadığından belki hala ihtiyacınız vardır diye ben kendi tecrübemi yazayım dedim
    benim de zincir trigerli corsa'm var ve evet duyduğunuz sesin kaynağı da bu zincir.
    genellikle zincirlerin ömrü zaten 100.000 km olarak kabul ediliyor.
    birkaç yerden fiyat alırsanız karşılaştırma ve yerler hakkında araştırma yaparak değiştirebilirsiniz
    benim yaptığım fiyat araştırmasında çok farklı fiyatlarla karşılaşmıştım bundan 3-4 sene önce, 1.000 TL üzerinde fiyat vardı.
    aldığınız fiyat da bana uygun gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozbek

soruyu soralı epey olmuş ama kimse cevap yazmadığından belki hala ihtiyacınız vardır diye ben kendi tecrübemi yazayım dedim
    benim de zincir trigerli corsa'm var ve evet duyduğunuz sesin kaynağı da bu zincir.
    genellikle zincirlerin ömrü zaten 100.000 km olarak kabul ediliyor.
    birkaç yerden fiyat alırsanız karşılaştırma ve yerler hakkında araştırma yaparak değiştirebilirsiniz
    benim yaptığım fiyat araştırmasında çok farklı fiyatlarla karşılaşmıştım bundan 3-4 sene önce, 1.000 TL üzerinde fiyat vardı.
    aldığınız fiyat da bana uygun gibi geldi.

trigeri değiştirdim. bosch da yaptırmadım. triger seti yağ bir kaç parça dahil 475 tuttu. arkadaşımın eski çalıştığı bir yere yaptırdım. şimdi direksyon kutusu için sismak marka tavsiye aldım onu araştırıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o sorunu halletmenize sevindim
    direksiyon kutusu kronik sorunların en büyüğü bence corsa c için
    değiştirmek yerine tamir ettiriyorum ben artık, daha az maliyetli oluyor
    yaklaşık aynı sürede sıkıntı başlıyor zaten
    kolay gelsin dilerim size
  • quote:

o sorunu halletmenize sevindim
    direksiyon kutusu kronik sorunların en büyüğü bence corsa c için
    değiştirmek yerine tamir ettiriyorum ben artık, daha az maliyetli oluyor
    yaklaşık aynı sürede sıkıntı başlıyor zaten
    kolay gelsin dilerim size

zinciri değiştiğim yerdeki adamda combo c var 4 sene önce sismak taktım hala bir sıkıntı çıkmadı dedi. araştırıyorum. sismak taktım hala devam ediyor diyen yok. bilirsin bizimkiler sorununu çözünce ortalıktan kayboluyor
  • hocam ne yaptınız direksiyon kutusunu? değiştirdiniz mi?
  • quote:

hocam ne yaptınız direksiyon kutusunu? değiştirdiniz mi?

2 ay sonra değiştiricem. masraf yaptım aradan zaman geçsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    triger seti değişimi clio 3 dci
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

hocam ne yaptınız direksiyon kutusunu? değiştirdiniz mi?

2 ay sonra değiştiricem. masraf yaptım aradan zaman geçsin

iki ay daha araştırmaya devam yani
    kolay gelsin size
    ben herhalde o zamana kadar satmış olurum arabamı
    ama yaptıklarınızı yazarsanız sevinirim, takip etmeye devam ederim bilgileri
  • ozgurozbek O kullanıcısına yanıt
    moralimi bozuyor ama napayım al sat uğraş. 92 binde aldığım bir araç. temiz ve diri.bu ses dışında kullanması zevkli. satmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 25 Kasım 2014; 16:37:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.