Şimdi Ara

Trink Sat (arabam.com galeri gibi 2. el araç alıyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
64.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugün araştırdım bunu, reklamlarda görüyordum araştırınca anladım. Kendi arabamız hyundai accent 1.5 80 beygir milenyum kasa satacağız zaten arabamızı istediğimiz fiyat 24-25 bin lira arabam.comdan teklif aldım 21 bin lira bence iyi yinede çok düşük bir miktar değil bence acil satmak isteyenler 3-5 milyar aşağı fiyat verirlerse direkt satabilirler bence.
  • Bu sitenin amacı zaten ihtiyacı olan insanların arabasını nakit para ile ("Trink") almak. Yaptıkları iş büyük ölçekli galericilik.
    Adamlar elbette bu araçları satıp kar etmek için alıyor (belki ufak bakım, tamir rötuş falan yapıp satıyorlardır) Doğal olarak piyasa fiyatından ucuza alacaklar, zaten yaptıkları ticaretin mantığı bu.

Acil para ihtiyacınız varsa, küçük bir yerde oturuyorsanız, veya az bulunan satması zor bir aracınız varsa bence iyi bir sistem, en azından kurumsal bir muhatabınız var.

"Çok düşük fiyat veriyorlar, benim arabam daha çok eder" diyorsanız kendiniz ilan açar, arayan saçma sapan insanlarla kendiniz uğraşır, müşterilere arabayı kendiniz gösterir ve ödeme-devir işlerini kendiniz takip edersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara bakıyorum da, arkadaşlar adamların piyasa değerini vermesini beklemiyordunuz değil mi? Hani hayır kurumu olsa belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madenci62

Bu site ve uygulaması mükemmel bence . Arabamın normal ederinden daha fazla fiyat veren tek yer hatta.Bu işlerde sansinda yaver gidecek gerçi ama benim aracım çok kolay bir şekilde satıldı.izmir Bornova'da otorapor arabayı expertize koydular ve öyle ölücülerin dediği gibi şurasında boya var şu değişmiş şu kadar indir muhabbetlerini çekmiyorsun bile.izmir -bornava şubesinde Gökhan bey var her konuda yardım ediyor.Bu tür uygulamalar herkeste olduğu gibi bendede soru işaretleri vardı ama arabamın değerinde iyi tutar teklif etmeleri bendeki bütün önyargılı kırdı.kesinle tavsiye edilir.milletin ağız kokusunu çekmeden nakitrink satış😀
    Gökhan Bey de sen oluyorsun galiba :)
  • 2017 civic rs aracima ( 40 bin km) arabamcom 117 bin ,vavacar 123.900 tl teklif etti .Vavacar fena değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 1.2 tsi manuel boyasız 23.000 km poloya 66.500 dedi. Bence fena fiyat degil, zaten piyasaya cıkaraan en cok 72-73 eder. Takasa vereyım desen 60dan fazla hiçbir bayi vermez.Adamların direk piyasa fiyatı vermemesi bana gayet normal geldi.Sonucta adamlar da bu işin ticaretini yapıyor

Acelesi oln varsa buyursun piyasaya satsın aracını, acil satmak zorunda olanlar için bence cok mantıklı

• Piyasası 115-117 olan 1.2 skypack manuel 22000 kmdeki satlık aracıma 111 verdiler fena fiat değil istediğim fiat olmazsa vericem

• quote:

Orijinalden alıntı: madenci62

Bu site ve uygulaması mükemmel bence . Arabamın normal ederinden daha fazla fiyat veren tek yer hatta.Bu işlerde sansinda yaver gidecek gerçi ama benim aracım çok kolay bir şekilde satıldı.izmir Bornova'da otorapor arabayı expertize koydular ve öyle ölücülerin dediği gibi şurasında boya var şu değişmiş şu kadar indir muhabbetlerini çekmiyorsun bile.izmir -bornava şubesinde Gökhan bey var her konuda yardım ediyor.Bu tür uygulamalar herkeste olduğu gibi bendede soru işaretleri vardı ama arabamın değerinde iyi tutar teklif etmeleri bendeki bütün önyargılı kırdı.kesinle tavsiye edilir.milletin ağız kokusunu çekmeden nakitrink satış😀
    Gökancım hayırlj olsun kardeşşş dükkanın.nasıl işler iyi gidiyomu?

• Bu trink sat muhabbeti arabama trink 75 bin teklif etti.iki gün sonra vavacars da denedim 81 bin teklif etti(en azından arabam.com kadar ölücü değillermiş).koy üstüne en az 10bin arabamın gerçek değeri çıkar ortaya.

• Hepinize selamlar saygılar, gerçek Gökhan benim O yorumu aracını aldığımız beyefendi yazmış, sağolsun Henüz okuyabildim yazılanları.
    TrinkSat ile sormak istedikleriniz varsa sorabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TrinkSat

Hepinize selamlar saygılar, gerçek Gökhan benim O yorumu aracını aldığımız beyefendi yazmış, sağolsun Henüz okuyabildim yazılanları.
    TrinkSat ile sormak istedikleriniz varsa sorabilirsin.
    Videonun birinde noter işlemind2n 1 saat sonra hesapta denmiş nasıl güvenecez

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    O kısma ben de takıldım. Hem 'trink' diyorlar hem de 1 saat sonra...

• Aracı alan arabam.com İnternet ve Bilgi Hizmetleri A. Ş. Noterde hazırlanan Satış sözleşmesinde sizinle anlaşılan Satış bedeli yazılıyor, şirket ruhsat sahibine(vekalet VS de olsa ruhsat sahibine geçmek zorunda) o rakamı banka havelesiyle çıkmak zorunda kalıyor, şirketler 7bin TL ve üstünü elden alış veriş yapması mümkün değil, ödenmediği taktirde hakkınızı aramanız mümkün.
    Arabam.com İlab holdinge aittir, kariyer.net, sigortam.net, emlakjet, cimri.com VS grup şirketleridir, para havalesi konusunda bu şekilde düşünmeniz gayet normal, bende olsam sizin gibi düşünürdüm gerçekten ama bu konuda en ufak tereddütünüz olmasın.

• Bunlara araba satan var mı merak ediyorum

Araç zaten tutulan ve temiz bir araç ise piyasanın 5 - 10 altına herkes alır ...
  • 15.00'da gideceğim yakınımda olduğu için denemek istedim. Tüm süreci döndüğümde detaylı anlatırım. (vavacars)
  • 200 bin km üstü araçlara teklif vermiyorlar.
  • TrinkSat T kullanıcısına yanıt
    Aslında bu hizmeti incelemedim ve dahası aracımı satmayı da düşünmüyorum fakat oldukça iyi bir hizmet,bana göre cunku bırak araç satmayı 300TL'lik kahve makinası satarken dahi 2 pazarlık üstüne de 'sünnet' denilen olayla karşılaşıyorum; acayip fitil oluyorum. Alıcı kendini dünyanın imparatoru sanıyor. Bu cekilmez bir durum. Sırf öyle kişilerle muhatap olmamak için ben bu hizmeti kullanırım. Bu arada benim araç 2006 Honda S2000 fakat 2. sahibiyim ve 113bin km'de. Piyasası biraz şişik, 200bin TL'den aşağı temiz yok. Diyelim ki bu aracı satacağım sizin hizmete de bakarım. Yok merak etmeyin, bu araçlar hep kazalı modfiyeli, aksesesuarlı bilinir demi benimki fabrikasyon gibi, sonradan bir tek hardtop takıldı ki onu da zaten herkes taktırıyor :9

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Aslında bu hizmeti incelemedim ve dahası aracımı satmayı da düşünmüyorum fakat oldukça iyi bir hizmet,bana göre cunku bırak araç satmayı 300TL'lik kahve makinası satarken dahi 2 pazarlık üstüne de 'sünnet' denilen olayla karşılaşıyorum; acayip fitil oluyorum. Alıcı kendini dünyanın imparatoru sanıyor. Bu cekilmez bir durum. Sırf öyle kişilerle muhatap olmamak için ben bu hizmeti kullanırım. Bu arada benim araç 2006 Honda S2000 fakat 2. sahibiyim ve 113bin km'de. Piyasası biraz şişik, 200bin TL'den aşağı temiz yok. Diyelim ki bu aracı satacağım sizin hizmete de bakarım. Yok merak etmeyin, bu araçlar hep kazalı modfiyeli, aksesesuarlı bilinir demi benimki fabrikasyon gibi, sonradan bir tek hardtop takıldı ki onu da zaten herkes taktırıyor :9
    Güzel araç, resmi varmı?

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    10 bin az teklif etmiş az mı :) senden 124 e alıp 140 a koyacak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.