Şimdi Ara

Trink Sat (arabam.com galeri gibi 2. el araç alıyor) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
64.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay önce aldığım araca aldığım fiyatın 10 bin TL üstünü teklif etti.Bir bakın derim

Edit:Bir arkadaş Vavacars ın daha fazla teklif verdiğini söylemiş.Vavacars,Arabam.com un 10 bin altı teklif etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 5 Aralık 2019; 13:0:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detaylı incelediler, 95 bin teklif verdiler. 1 saat kadar sürdü, incelenip sisteme girilmesi, teklifin gelmesi, ancak oldukça ilgililerdi. Bir sıkıntı yaşamadım. Piyasasının çok altında değildi. 1.4 TSI DSG 88.300 7 parça boya, 4 parça 1000 tramer, 3 parça tramersiz (kendim yaptırdım, kamyondan kopan parçanın verdiği iz ve göçüklerdi). Aracı satmadım, tanıdık almak istedi benzer fiyata bir tanıdıkla anlaştık.
  • road35 R kullanıcısına yanıt
    Az değil tabi ama acil durumda fena para değil

• Benim 2007 focus'a 45.800 verdiler. ben o kadar beklemiyordum bile piyasada 50 ye satarım herhalde
  • Araca deger veriyor cam tavan varmi yokmu opsiyonları sormuyor

Mesela bmw grubunda ayni durumdaki aracta cam tavan olan olmayan arasinda 10 bin fark var

Bu sitede bunu dikkate almiyor olmamis biraz daha kendilerini gelistirmeleri lazim

• 2012 jettama 85000 tl fiyat verdi, açıkcası daha düşük teklif edder diye düşünüyordum
  • saçmalık, sahibinden de patlak araçları koydukları fiyatı veriyor arabama.

Bmw 116i 2012 80 binde boya değişen tramer yok , beyaz renk sunrooflu

araç özelliklerini seçerken sunroof seçeneği koysalar muhtemelen +10 bin fiyat artacak . Sanırım sunroofsuz fiyat bu

Trink Sat (arabam.com galeri gibi 2. el araç alıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veni60 -- 5 Aralık 2019; 22:55:46 >
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    normal fiyat vermis bence

• quote:

Orijinalden alıntı: realitych

normal fiyat vermis bence
    Nereye normal fiyat
    opsiyon olarak sunroof seçtirmiyor,. Sunroofsuz için normal fiyat

• Fikir almak için bakayım dedim, cep telefonu ve iletişim izni istiyor, zaten izinsiz sms ve arama yapanlardan bıkmışken sıkıntı.
  • bu tarz olarak başka araç alan site hangileri var ?
  • buraya araç satan veya eksperle teklif alan varsa;
    sitede araç değerleme var oradan ne kadar düşüyorlar?

bir şekilde uygun fiyatla ekspere çekip orada fiyat öldürme vs yapıyorlar mı?
  • şimdi videoya baktım da, geçen hafta 127'ye bıraktığım aracı alan çıkmadı. bu adamlar 126 veriyor. hadi çizik falan 1500tl düşsün 124,5. düşük mü düşük, ama bence para ihtiyacı ve beklemek istemeyenler için makul. vavacars denmiş ama modele göre farklılık gösterdiği aşikar, onlar direkt öldürdü 118.

diyelim ki acil işi olan adam piyasası 160'lık arabayı koydu 155 diyor, pazarlıkla 153'e alacaksın, 7000 kar yapar.

sen de kaçırmamak için 128 yerine 124'e ver, oradan 7000 kar buradan 4000 zarar yine sana toplamda 3000 kar yazar.

bence iyi sistem. hele ki benim gibi milletin ağız kokusunu pazarlık adı altında çirkeflik yapanları düşününce ben çok iyi karşıladım.

gökhan bey değilim trink satçı hiç değili isteyene ilan paylaşırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 5 Mart 2020; 11:2:45 >

• veni60 kullanıcısına yanıt
    Sunroofsuz için bile normal fiyat değil bence. 80 binde hatasız F20 yi kim veriyor yahu 98 e
  • az önce benim arabaya 93.000 verdiler. piyasası 105-115 arasında değişiyor.

trinksat piyasa değerinden 10-15 bin tl aşağısını teklif ediyor. hayatta kullanmam.
  • Pazartesi günü arabamı Trinksat'a verdim, para hesabıma geçti problem yok.

Aracın piyasası 123 civarıydı. Ama sıfır alacağımdan, aracın hesabını kapatacağım için acelem vardı. İlandan gelen tekliflerde 117-118 veriyorlardı. Beklesem 123'e satardım belki ama bekleyemedim.

Bilgisayar başından verdikleri ilk teklif 121.100'dü.
    Sağ marşpiyelde ezik ve lokal boya vardı. Buradan fiyat düşeceklerini tahmin ediyordum. 120 beni kurtarıyordu.

Ama kaputta ek olarak sök-tak çıktı. Raporu da bana ısrarlarıma rağmen göstermediler, oyaladılar. Ben alırken 2 kere eksper yaptırdım (biri anlaşmalı oldukları OTO-RAPOR Firmasındandı.)

Fiyat teklifi 120.000 geldi. Mekanik eksperde de bir problem çıkmadı.

Fiyat beni kurtardığı için sök-tak olayına çok takılmadım. Dediğim gibi acelem vardı.

Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama bana "sök-tak" olayı fiyat düşürmek için gibi geldi. Çünkü aracım kusursuzdu.

Noter'den satışı yaptık, 1 saat sonra hesaba para yattı.
    Güven anlamında bir sıkıntı yaşamadım, fiyatı beğenen arkadaşlara sistemi tavsiye ederim.
    Yarım gün sürdü tüm işlemler.

*Kaputta film vardı, onu söktürmem gerektiğini söylediler, 250 TL'ye patladı. (Kendiniz sökmeyin, başka birisi denemiş, boyasını kaldırmış, fiyat teklifini güncellemişler doğal olarak)
    **Aracın dışının temiz olması gerektiğini söylediler, mikronda sıkıntı çıkmaması için. Yıkattım birde.

• aracınızın değeri 164.250 liradır
    bize satarsanız 155.900 lira veririz

ne anladık ?
    biz 10 bin kar etmeyeceğimiz yere niye 150 bin liramızı bağlayalım ? diyor bildiğin galericiler.

quote:

Ortalama Piyasa Degeri
    164.250 TL

Satış Süresi:
    15-30 Gün
    Satış Zorluğu:
    Kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 5 Mart 2020; 12:29:42 >
  • trink sat, rutin satıcının kullanacağı bir platform değil. aciliyeti olan insanların başvuracağı bir yöntem. piyasa fiyatından 1-2 bin tl aşağıya koyarak ilan sitelerinden daha karlı sonuç alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Sunroofsuz için bile normal fiyat değil bence. 80 binde hatasız F20 yi kim veriyor yahu 98 e
    120 ye sattım ocak başında:)
  • Az bulunan satması zor araca teklif vermiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.