Şimdi Ara

Trink Sat (arabam.com galeri gibi 2. el araç alıyor) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
64.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl ya önce para alınır sonra noterden imza atılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes aracının değerini sahibinden.com ortalamasına göre belirlediği için herkesin arabası çok değerli ve bu nedenle trink sat teklfi düşük gibi geliyor, aslında makul teklifler bence.
    Ama ben asıl ödeme kısmına takıldım. Devirden 1 saat sonra ödenmesi kısmına. Yeni sistemde devir yapılır yapılmaz otomatik para hesaba geçmiyor mu? Ben garanti isterim, sonradan hak aramak değil.
  • Siteden 102.500 teklifi vardi.Ilana koydugum aksami 135 binden sattim aracimi.
    Siradada 2 kisi vardi :)
    Galericilerde olucude en azindan dukkan kirasi filan veriyolar bunlar hepten olucu cikti.

• Hasarlı araçlara güzel fiyat veriyor. Benim araçta 4 parça boya 4 parça değişen var 57 bin tl verdi. Siteye koysam 60a zor satılır. Millet öcü gibi bakıyor. Hatasız olanlar 95 bin tl.

• 4-5bin tl pazarlik olacagini dusunursek fena teklif degil

Trink Sat (arabam.com galeri gibi 2. el araç alıyor)

Trink Sat (arabam.com galeri gibi 2. el araç alıyor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• masterap M kullanıcısına yanıt
    4 5 yapmıyorlar direk o 9400 ü indirmeye çalışıyorlar
  • Trink sat 1.5 ay önce 140 dediği araba şimdi 145 olmuş. Ben 145'e almıştım artık 165 yazıyorlar..
  • Bende baktım banada 73 küsür teklif verdi arabanın özelliklerini girince 76 çıkıyor. Sahibindene bakıyorum 85 civarı satılıyor. Gene çok kötü değil ama tabi piyasaya göre aşağıda bir rakam. Çünkü ağır hasarlilar bu fiyatta satılıyor.

• 1 2 hafta önce 89 dediği araca 109 diyor şu anda. araçların kasko bedelleri mi güncellendi ne oldu acaba
  • Lınc L kullanıcısına yanıt
    Aracta eksik yoksa indirmiyolar hocam, aracim sifir ayarinda zaten. Kusurati indirecek yeri bile yok :) Ben 4-5bini sahibinden ilanlari icin demistim

• Niye 2019 model arabamı almak istemediklerini anlamadım gerçekten. İlla 2018 ve eski model olmasını istiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: jademugla

1 2 hafta önce 89 dediği araca 109 diyor şu anda. araçların kasko bedelleri mi güncellendi ne oldu acaba
    Baya bi güncellenmiş. Hoş ben en son mayıs başında bakmıştım kasko değerlerine de. Ne kadar sıklıkta güncelleniyor bilmiyorum.
  • İlanda aracı olan varsa %5 koysun hemen. Geçen hafta otomatik chr 208 bindi bugün 220 oldu.

• Saçma sapan bir uygulama bence. 130-140 bin arası vızır vızır satılan aracıma 99.700 teklif nedir ya

• Ben verdim Güvenle verebilirsiniz fiyat işinize gelirse tavsiye ederim 2-3 saatte paranız hesabınızda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2016 jazz elegans donanım aracıma 161 bin verdi ki gerçekten çok iyi bir rakam. Öylesine fiyat almıştım şeytan dürtüyor sat diye ama satınca da ne alacağım o var.

• Canlı site, piyasaya hakim.

Her hafta güncelleniyor verdikleri teklif fiyatı 👍🏻 2 haftada 10bin lira arttı bana verdikleri teklif

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Manuel visio leon :)

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Manuel visio leon :)
    Hacı, güzel araç da 26 yıllık otomatik kullanıcısı olarak manuel bozar beni bu saatten sonra.

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Kia stonic, hyundai kona tarzi araclara bakabilirsin, jazzdan sonra yabanci gelmez pek ama bulabilirsen tabi. 5 yil garanti, 800tl yillik bakim kafalar rahat :) jazz sat beni sat beni diyor resmen

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.