Şimdi Ara

Trink Sat (arabam.com galeri gibi 2. el araç alıyor) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
64.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi baktım piyasası 90 olan araca vava 86 verdi trink 87 verdi mantıklı aslında satmaya niyetim olsa verirdim belki trinke
  • piyasa fiyatı 225 bin civarı olan araca 202 bin teklif verdiler
  • Aynı araç için arabam.com 180.000₺ değer binerken vavacars 187.000₺ değer biçti.

Mesaj bu kadar.
  • bluerdem kullanıcısına yanıt
    Birinde tramer ve değişen bilgileri detaylı alınıyor ona göre fiyat çıkıyor, diğerinde değişmediyse bu bilgilerin hiç biri sorulmadan fiyat çıkıyor. Arada fark olması normal. Asıl ekspertize girdiğinde çıkanlarla verilen fiyatı karşılaştırmak lazım bu tarz hizmetlerde.
  • UstalıkSon U kullanıcısına yanıt
    Muhakkak ama aracın tramerlik bi durumu da olmadığı için aradaki fark bana tatsız geldi. Zaten sonra piyasanın çıldırmasıyla babamın aracını satmaktan da vazgeçtik. Kullanmaya devam ediyor şu anda
  • Araçların fiyatına bide şu uygulamayı deneyip bakabilirsiniz. Fiyatlar güncel gibi
    kacagiderim.com
    KaçaGiderim
    https://kacagiderim.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamokaizen

Araçların fiyatına bide şu uygulamayı deneyip bakabilirsiniz. Fiyatlar güncel gibi
    kacagiderim.com
    KaçaGiderim
    https://kacagiderim.com
    Uygulamanız için bir önerim olacak. 2.el fiyat hesaplaması yaparken değişen boyalı kaç parça şeklinde değilde, Otoendeks sitesini bliyorsanız oradaki gibi araba görseli üzerinde parçaları seçebileceğimiz şekilde yaparsanız daha kullanışlı olur düşüncesindeyim. Emeğiniz için teşeklürler

• Too-Xaris T kullanıcısına yanıt
    Evet dediginiz gibi yapmak lazim. uzerinde calisacagim. Tesekkur ederim hocam geri bildiriminiz icin :)
  • Arkadaşlar o sitelerdeki fiyatlar hep numara.

Ekspere soktuğunuzda mutlaka bir yerden kırıyorlar.

Benim araca 67-74 bin aralık verdi (fiesta 1.4 tdci titanium x paket)

Aracı götürdüğümde, sadece tramere sağına soluna bakıp 50-55 dedi.

Ben de aracı uçurumdan atarım, yine de bu fiyata vermem deyip çıktım.
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Trinksat aralik vermez. Tramer ve boya-degisen bilgisi dogru girildiyse ve aracta eksik yoksa 1tl bile dusmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Trinksat aralik vermez. Tramer ve boya-degisen bilgisi dogru girildiyse ve aracta eksik yoksa 1tl bile dusmezler.
    O siteyi bilmiyorum, başka iki tecrübem oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

O siteyi bilmiyorum, başka iki tecrübem oldu.

Alıntıları Göster
    Hocam baslik trinksat :) yorumu da ona gore yaparsan yaniltici olmazsin
  • Hepsi hikaye. Dil dökmeye değmez.
  • 190 yazıp 185e bıraktığım ve haftalarca satamadığım aracı 184e almışlardı. duruma göre iyi teklif verebiliyorlar
  • Kuzenimin c3'ünü sırf yokuşta kaldıramadığı için satışa çıkardık.

Trink sat 85.400 tl
    vavacar 84.250 tl teklif verdi.

Aracın piyasası da bu şekilde.
  • Az önce baktım. Kişisel bilgileri falan da istiyor. Biraz piyasanın altında alıyor tabiki normaldir şekilde ama sitede epey eksikler var. Örneğin benim aracımda modelinden bağımsız olarak 5 adet opsiyon var ancak sitede 2 adet seçtiriyor ve haliyle değer düşük çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrinkSat

Aracı alan arabam.com İnternet ve Bilgi Hizmetleri A. Ş. Noterde hazırlanan Satış sözleşmesinde sizinle anlaşılan Satış bedeli yazılıyor, şirket ruhsat sahibine(vekalet VS de olsa ruhsat sahibine geçmek zorunda) o rakamı banka havelesiyle çıkmak zorunda kalıyor, şirketler 7bin TL ve üstünü elden alış veriş yapması mümkün değil, ödenmediği taktirde hakkınızı aramanız mümkün.
    Arabam.com İlab holdinge aittir, kariyer.net, sigortam.net, emlakjet, cimri.com VS grup şirketleridir, para havalesi konusunda bu şekilde düşünmeniz gayet normal, bende olsam sizin gibi düşünürdüm gerçekten ama bu konuda en ufak tereddütünüz olmasın.
    İletinin üzerinden çok zaman geçmiş ama bir hatayı düzelteyim. Noterde ve tapuda yapılan işlemlerde bankadan ödeme yükümlülüğü yoktur. Yani biz şirketiz tutar 7.000tlnin üstünde olduğundan dolayı noter satışından sonra ödemenizi bankadan yapacağız diye söyleyen olursa bu cevabı verebilirsiniz. Yoksa günün birinde tezgaha gelmeyin. Paranızı almadan noterde imza atmayın.

• Ekspertiz yaptıktan sonra satmaktan vazgeçersek bizden expertiz ücreti mi alıyorlar
  • 236.200tl verdikleri aracimi 241.000tl ye galeriye sattim. Hemen hemen her hafta guncelleme verip fiyati yukseliyordu
  • balci1987 kullanıcısına yanıt
    Hayir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.