Şimdi Ara

Trink Sat (arabam.com galeri gibi 2. el araç alıyor) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
64.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trinksatı bilmiyorum da bu gibi şirketlerin bazıları 2018'e kadar model araç seçtiriyor. Bir tek vavacarsta 2020'ye izin verdiğini gördüm.
    ama Vavacars da bilgisayarda verilen fiyatı çok düşürüyormuş fiziken gidildiğinde. Hiçbir eksiklik aksaklık sorun vs olmasa dahi.
  • Bugün itibari ile, 2015 insignia 1.6t 94500 km deki aracımı Arabam.com Konya şubesine satmış bulunmaktayım. Formu doldurduğumda verilen teklif 194600, kaportadaki ve maşpiyellerdeki göçüklerin değerlendirilmesinden sonra verilen son teklif 193.000 TL, sarı siteyle uğraşmazdım şimdiye kadar böyle olacağını bilsem. Arabam.com temsilcisi Sabahattin bey sağolsun gayet ilgiliydi, satıştan sonra otogara kadar da bıraktı, yemek ısmarlamayı teklif etti, daha napsın adam. Sonuç olarak çok memnun kaldım, bu arada dipnot; aracımda kaporta kusurları dışında kaza boya tramer yoktu. Herkese iyi günler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 230.000 lira istediğim aracıma trinksat 226.750 lira verdi.
    Araç dizel otomatik icon megane sedan 2016 model 51.000 km de darbesiz boyasız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cımbız lazım bazı sözcükler doğru :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SARIKIRMIZI 01 S kullanıcısına yanıt
    Çok vermiş. Gerçekte 120 lira zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes 2. el araba stokluyor

• tonodias kullanıcısına yanıt
    Keşke öyle olsa.
    Benim de almak istediğim araba 460.000 lira.
    Paralel evren de gerçekte 250.000 lira.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: josephshahin

Bugün itibari ile, 2015 insignia 1.6t 94500 km deki aracımı Arabam.com Konya şubesine satmış bulunmaktayım. Formu doldurduğumda verilen teklif 194600, kaportadaki ve maşpiyellerdeki göçüklerin değerlendirilmesinden sonra verilen son teklif 193.000 TL, sarı siteyle uğraşmazdım şimdiye kadar böyle olacağını bilsem. Arabam.com temsilcisi Sabahattin bey sağolsun gayet ilgiliydi, satıştan sonra otogara kadar da bıraktı, yemek ısmarlamayı teklif etti, daha napsın adam. Sonuç olarak çok memnun kaldım, bu arada dipnot; aracımda kaporta kusurları dışında kaza boya tramer yoktu. Herkese iyi günler dilerim.

İki gün bak çok değil galericede 225 e ilanda görünce şaşırmak üzülmek yok tmm 

• mrb bu trink sat veya vavacars gibi firmalar ekspertize sokunca ücretini kim ödüyor? bizim bir ödememiz var mı yani? ayrıca fiyat düşürürlerse vazgeçme hakkımız oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: madenci62

Bu site ve uygulaması mükemmel bence . Arabamın normal ederinden daha fazla fiyat veren tek yer hatta.Bu işlerde sansinda yaver gidecek gerçi ama benim aracım çok kolay bir şekilde satıldı.izmir Bornova'da otorapor arabayı expertize koydular ve öyle ölücülerin dediği gibi şurasında boya var şu değişmiş şu kadar indir muhabbetlerini çekmiyorsun bile.izmir -bornava şubesinde Gökhan bey var her konuda yardım ediyor.Bu tür uygulamalar herkeste olduğu gibi bendede soru işaretleri vardı ama arabamın değerinde iyi tutar teklif etmeleri bendeki bütün önyargılı kırdı.kesinle tavsiye edilir.milletin ağız kokusunu çekmeden nakitrink satış😀

Gökhan kardeşim forumda Efsanelerolmezunutmayin nick'li bir arkadaş var. Tanımam etmem ama efsane iyi, efsane kaliteli, efsane yardımsever bir arkadaş .

• ozgurcagri kullanıcısına yanıt

Ücretsiz hocam, fiyatı beğenmezseniz teşekkür eder çıkarsınız zorla iş yaptırmıyorlar merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyons. -- 14 Ekim 2020; 14:57:45 >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt

Benim acil satmam gerekiyordu ve beklediğim fiyattan daha iyi teklif verdiler hocam, kusurlarını düzeltip 250 bine de koysalar üzülmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: josephshahin

Benim acil satmam gerekiyordu ve beklediğim fiyattan daha iyi teklif verdiler hocam, kusurlarını düzeltip 250 bine de koysalar üzülmem.

Bende sıfır araç siparişi verdim gelince trink sata satmayı düşünüyorum. En son araç sattığımda hasta olacaktım. Yalnız göçük için fiyatı fazla kırmışlar gibi.

• Bir saat arayla aracım için teklif istedim birinde 110 bin diğerinde 98 bin teklif verdiler bilgiler aynı olmasına rağmen :) Bugün için randevu aldım bakalım güzel bir fiyat verirlerse satmayı düşünüyorum.

• hepsi o kada ölücü ki anlatamam. gözü kapalı 150 bin edecek egea 2020 arabama 105 bin diyorlar, komik diye cevap verdim. Acil para lazımsa belki kullanılır

• Stelios_ kullanıcısına yanıt

Fiyatta yanlışlık olmasın ? Taksi çıkmaları bile 150 bin en boş Egea'nın. 2020 modelin ölüsü 220 den aşağıya yok. Nasıl 105 bin verdiler.

• LPG'li araba veren var mı?

Pzt günü ölü fiyattan Hitler motor tüplü Golf'umuzu vereceğiz bizde.

Alan çıkmadı, al-satçılara vereceğimize 10-20 bini bunlar yesin diye düşündük.

• LPG'li araç alıyorlar ama yazılım vs. varsa almazlar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.