Şimdi Ara

Tristana Rehber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceki rehberden birazcık daha iyi olcagını umarak yeni rehbere başlıyorum umarım öncekine oranla bunu daha çok beğenirsiniz.

1.Skilleri
    2.+ları ve -leri
    3.Skill Sırası
    4.Build
    5.Runes
    6.Birkaç Basit Kombo

1.Skilleri
    Rapid Fire: Bize sırasıyla %30/45/60/75/90 atk speed sağlıyo 7 saniyeliğine

Rocket Jump: Seçtiğin noktaya zıplayıp o noktaya 70/115/160/205/250 magic damage vuruyor, aynı zamanda zıpladıgı yere 2.5 saniyeliğine %60 slowluyor eğer champion u öldürür yada asist yaparsa cooldown'ı sıfırlanıyor.

Explosive Shot: pasif:Eğer rakibin bir minion,pet yada championunu öldürürseniz öldürdüğünüz rakip patlıyor ve çevresine 5/75/100/125/150 damage vuruyor

aktif: Bu skill'i rakibe kullandıgınızda 5 saniye boyunca 110/140/170/200/230 canı gidiyor.Bunun yanında %50 hp regs kaldırıyor.

Buster Shot: En sevdiğim skill ine geldik rakibe 300/400/500 damage vuruyor bunun yanında rakibi attığınız yöne doğru fırlatıyor her seviyesi arttıkça bu fırlatmanın menzili uzuyor

Draw a Bead(pasif):Her seviye atladıgında tristiananın düz saldırırısının menzili artıyor.

2. +ları

Early, mid, late her game de rahatça kill alabiliyoruz.
    Rakip elinizden kaçması pek olası olmuyor eğer yakalarsanız çok kolay kill alıyoruz.
    Kolay kaçabilme Rocket Jump ile kaçabiliyoruz.
    Yüksek saldırı menzili
    Kolay minion kesebilmesi Explosive Shot ile patlayarak kolayca minion kesebiliyoruz.
    İtem kasınca hızlı bir şekilde alt üst turret yıkıyoruz Rapid Fire ile.

-leri

Team fightlarında çok bir şey yapamıyoruz eğer takımınızda adam kesebilicek biri yoksa adamların üstüne ne kadar uçarsanız uçun kesiliyosunuz malesef.
    Rocket Jump ın cooldown u fazla bu yüzden düzgün kullanamassanız kesilirsiniz.

3. Skill Sırası

LV

1 Explosive Shot

2 Rocket Jump

3 Explosive Shot

4 Rapid Fire

5 Explosive Shot

6 Buster Shot

7 Explosive Shot

8 Explosive Shot

9 Rapid Fire

10 Rapid Fire

11 Buster Shot

12 Rapid Fire

13 Rapid Fire

14 Rocket Jump

15 Rocket Jump

16 Buster Shot

17 Rocket Jump

18 Rocket Jump

4. Build

Doran's Blade
    Berserker's Greaves
    Phantom Dancer
    Infinity Edge
    The Bloodthirster
    Last Whisper

5. Runes

9xGreater Mark of Desolation
    9xGreater Glyph of Malice
    9xGreater Seal of Malice
    3xGreater Quint of Desolation

6.Birkaç Basit Kombo

Saklandıgımız yerden rocket jump ile sıçrayıp exhaust ile adamı yavaşlatıyoruz ignite ve explosive shot vuruyoruz birkaç basic atk ile rakibimiz ölmüş oluyor.

Saklandıgımız yerden rocket jump ile sıçrayıp Buster shot ile rakibi geriye fırlatıyoruz ignite ve explosive shot ile vuruyoruz birkaç basic atk ile rakibimiz gene ölmüş oluyor.

Rocket jump ile sıçrayıp turret yanındakı rakibimizi buster shot ile turretin yanına yolluyoruz basic atk ile ölüyor garantiye almak için explosive shot da vurabilirsiniz.

İgnite ile exposive shot vurduğumuzda rakibin hp regs. %100 kaldırıyor hp si dolmuyor böylece daha rahat kesebiliyoruz.

Lütfen gene beğenmediyseniz ragelemek yerine eksiklerini yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyksgece -- 21 Temmuz 2011; 18:49:50 >

• explosive shot iyi acıklamamıssın attın rakibin hp regenının %50 sini kaldırı ignity da %50 kaldırınca %100 oluo oyuzden 2 i kullanılırsa harikalar yaratıo eklersen sevinirim
  • Unutmuşum özür dilerim teşekkürler hatırlattığın için :D Rehber öncekine göre daha iyi dimi ? daha çok uğraştım bu sefer :D
  • aldırma akrdeşim eline sağlık güzel olmuş bide abilty tristiana yaz tam olsun walla
  • Teşekkürler en yakın zamanda onuda yazıyorum :D
  • Kolay kaçabilme diyorsun da, sanırım oyunun en yavaş herolarından Tristana. 20 saniye cd var Rocket Jump'da da Eline sağlık bu arada
  • Teşekkürler kolay kaçabilmeden kastım baron,dragon un yanından tepeye kaçabilmesi anlamında demiştim doğru yerlerde kolay kaçabiliyor :D
  • Kardeş item build'ı rastgele mi yazdı ı yoksa sıraylamı? Çünkü damage iteminden önce pahantom mantıksız geldi
  • Sırayla phantomu hızlı almamın nedeni W nin değidği gibi çok yavaş bu açığı kapatıyor ve exp. shot u kaçırmamızı zorlaştırıyor (minionlar için patlama) ama istersen atk speed den önce edge de kasabilirsin o sana kalmış bir şey ben atk speed i biraz daha önemli görüyorum
  • Güzel hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik adc rehberi + durum yok. Ben blood yerine botrk tavsiye ederim

• Bende okuyorum nedir bu hort sevdasi boyle ya

• Adam çilingir olmuştur bu konuyu açalı napıyosunuz siz 3 yıllık hort mu olur

• 3 yıllık sağlam hort

• Lan ben de okuyorum konuyu deminden beri :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.