byler bn alet normal dururken bn antivürüs actım (superantispyware)trjn downloader buldu sildi bilg. bisiler indirmeye basladı adslin nano meterına bakıyrm hep inio bisiler 30000000 bit flan yrdım lazım!
avast anti virusu kur. açılışta mavi ekranda tarat. hiç bişey kalmaz.
Başlat-Çalıştır-Regedit gir HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Windows/Currentversion/run Buna gir bundaki herşeyi sil virüsler silinmiş olur
Benim pc de de virüs vardı.Ben de silmeye çalıştım da.Benim sorum.Sizin yukarda yazdığınız şeyle ilgili.Burdaki herşeyi silin virüsler gider yazmışınız ya.Benim de sanırım silemediğim virüsler var.Ama oraya baktığımda msn ve google talk ile ilgili dosyalar var.Gerçi sanırım msn de dsorun var.Kaspersky msn mi açtığımda uyarı çıkarıyor.Sil,atla izin ver,güvenli bölgeye ekle diye.Acaba silsem ne olur?Bunu merak ediyorum.
Benim anlattıklarımı yapın %90 siliniyor. Bendede sorun vardı virüs silinmiyodu ben de bu yolla sildim antivirüs kullanmana gerek bile yok
Tamam arkadaşlarda msn.exe fakan yazıyor.Msn ile ilgli dosyalar sanırım.Silmekte sorun olmaz mı?Onu soruyorum.
bilgisayarı açarken F8'le güvenli kip'e geçerken açıp antivir,nod32, kaspersky gibi bir antivirüsle taratırsanız daha iyi bir sonuç alabilirsiniz.