Şimdi Ara

Troll ler okuyun lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eğer trollicekseniz lutfen normal game atın dereceli niye giriyosunuz anlam veremiyorum ya kafayı yicem gerçekten doktora falan girmeyi dusunuyorum gumus 1 idim uzun zamandır dedim gold olayım bari elise skin gelsin (normalde dereceli oynamıyorum bu troller yuzunden) 3 haftadır nerdeyse düzenli dereceli oynuyorum bilin bakalım ligim ney bugun gumus 4 oldum teşekkürler tr teşekkürler riot tamam benimde canım sıkılıyo arada trolluyorum ama direk oyun bası yapmıyorum baktım oyun gidiyo bende trolluyorum bugun 5 oyun oynadım 3 afk 2 troll 5 te 5 ya siz eğlenceksiniz diye bizim suçumuz ne bide bu yonden bakın bu oyuna saatlerimizi harcıyoruz para veriyoruz zevk alalım oynayalım diye sonra siz gelip herşeyi berbat ediyosunuz

• dün oyunuma master yi geldi invade yedik maviyi alamadı diye rakibi feedledi ve bıkmadı feedlemekten 1/29/1 bitirdi oyunu insan bir süreden sonra sıkılır feedlemekten adam ölmekten sıkılmadı resmen
  • "tamam benimde canım sıkılıyo arada trolluyorum"
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMasterOfShadows

dün oyunuma master yi geldi invade yedik maviyi alamadı diye rakibi feedledi ve bıkmadı feedlemekten 1/29/1 bitirdi oyunu insan bir süreden sonra sıkılır feedlemekten adam ölmekten sıkılmadı resmen

O master yi ler bir.kerede bizim degilde karsi takimda olsa kurban kesecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "tamam benimde canım sıkılıyo arada trolluyorum ama direk oyun bası yapmıyorum baktım oyun gidiyo bende trolluyorum " belki o maç döncek, dönmesi için uğraşanların suçu ne.

Ayrıca normalde niye trolleyip, feedliyor biz onu eğlenmek için oynamıyoz mu, ona zamanımızı harcamıyoz mu? Çok yanış düşünüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elect

"tamam benimde canım sıkılıyo arada trolluyorum"

evet aga su oyunda trollemeyen var mı ama benim troll anlayısım 40 - 20 dir skor kule almamışızdır alma ihtimilamiz %10 yoktur trolluyorum ve kimse neden trolluyon demiyo trollicek varsa boyle trollesinler
  • normal oyuna girer 5 kişi arkadaşlarla trolleriz. kimsenin oyununu rezil etmeye gerek yok ama afk annem çağırdı kırmızı gitti troll ilk ve orta dereceli okulların işi burda da çoklar okuyanınız varsa iyi veya kötü hepiniz miğdemi bulandırıyorsunuz bebeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf_l

"tamam benimde canım sıkılıyo arada trolluyorum ama direk oyun bası yapmıyorum baktım oyun gidiyo bende trolluyorum " belki o maç döncek, dönmesi için uğraşanların suçu ne.

Ayrıca normalde niye trolleyip, feedliyor biz onu eğlenmek için oynamıyoz mu, ona zamanımızı harcamıyoz mu? Çok yanış düşünüyorsun.

bunlara oynıcakları bi alan vermezsen heryere yayılırlar usta bence biraz once yazdım donmicek oyun açıktır nettir 2 yıldır oynuyorum bu oyunu donecek oyunla donmicek oyunu ayırt edebileceğimi düşünüyorum ve ben rankedda trollemem normalde de trollemem yukarıya yazdığım nedenlerden dolayı ama mesela siz hiç 5 mid oynamadınız mı yada 5 adc benim trolluk dediğim bu topluca olan şeyler siz trolluk derken feedlemekten bahsediyosunuz trolluk ile feedlemek arasında fark var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.