|
Bildirim
Zamdan başka bi icraatleri yok.. 2002 den beri vatandaşın cebinde ki parada gözleri var yedikleri yetmiyomuş gibi..
|
Kafayı yiyeceğim ya, arabayla, telefonla trt'nin ne alakası var kardeşim? TV alıyor olsak o bile saçma ama en azından bağlantısı var. Bu ne kardeşim ya. Adını değiştirin bari vallahi kanıma dokunuyor. Biz araba alırken diriliş bilmem neyi fonlamak zorunda mıyız.
|
Bu akşamda benzin ve mazota kol gibi zam geliyor.
Yatıyoruz zam kalkıyoruz zam. YETER ARTIK !!! Yetmez ama Evetçiler eserinizle gurur duyabilirsiniz! |
İngiltere'de BBC var. İlk olarak sözde değil, özde bağımsız. Yönetim kurulunda; meclisteki partilerin hepsinden katılan temsilciler ile yönetiliyor. İkinci olarak onlarda da katkı payı var fakat 100 yıldır aynı. Adamlarda reklam denen bir şey yok. Çektikleri belgesellerin kalitesini bilmeyen yoktur. Onlarda devlet. Ya onlar devlet değil ya da devlet olmasını bilmiyorlar. Bizimkiler gidip de halkı öpmeyi öğretsin. Her gün zam, faiş vergiler ve düşük ücretlerle ülkenin kurtulacağını sanacak kadar cahiller tarafından yönetiliyoruz.
|
Bakıyorlar ki ne yaparlarsa yapılsın oyları yüzde 40 üzerinde, acımadan her şeye zam yapıyorlar. Ama ibb ulaşıma zam yapincaaaaa, oohooo...
|
Konu ile alakalı alakasız. Yurtdışından 9k ya ürün aldım 17k vergi çıktı, geri göndereyim dedim 12k para istediler. Böyle bir ülkede yaşıyoruz. Millet Avrupada yüzde 0 vergi ile alıyor bunları. Ülkenin gelişeceğini zannediyorlar böyle. Oyun geliştirirken test için aldığım ürünü 1 aydır kullanamıyorum. Yazıklar olsun.
|
Haram zıkkım olsun, o paralardan trollere aktarılanlar onların çocuğundan çıkaın. Aç gezsinler.
|
Nasıl mutlu musunuz ? Ampüle basmaya, fakirleşmeye ve mültecilerle yaşamaya devam mı ?
|
Zıkkım yiyin
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Qwerty -- 26 Mayıs 2022; 10:52:38 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 26 Mayıs 2022; 10:59:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusbeen -- 26 Mayıs 2022; 11:21:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|