< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USR. -- 6 Ağustos 2021; 13:43:40 > |
Trust Çanta+Powerbank+Selfi Çubuğu+micro usb kablo 89tl
-
-
Hikvision araç kamerası kampanyası isteriz. -
Büyük bir indirim göremedim -
Zaten direkt renklerden kaybediyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Derebey44
Büyük bir indirim göremedimtek çanta satılsa 89₺ ye piyasada 120₺ cıvarı o zman evet
ama set içerisinde powerbank felan var bence avantajlı
-
Powerbankın genel fiyatı 40 Tl civarı indrimde 19 29 bandında alınabiliyor, çantalar şu dönemde baya ucuz zaten, yanında verilen selfie çubuğu ve kablonun fiyatı da 10 TL yi geçmez, kesinlikle bir indirim söz konusu değil
-
Çantanın fiyatı 119
Powerbank Trendyolda indirimde 49,9 aynı mağazada
Selfie Çubuğu 25,9 aynı mağazada
micro usb kablo 8,9 aynı mağazada
https://www.hepsiburada.com/dexim-daksc0011-b-2-4-a-mikro-usb-kablo-siyah-pm-HB00000H1Z2I
Toplam 203,7 tl yapıyor en uygun fiyatlarda, set olarak iyi fiyat çantanın rengi bence bayanlara göre uygun değerlendirilebilir.
-
Hocam site guvenilir mi cantayi laptop degil gundelik kullanacağım poliester yagmur gecirmez vs midir
Powerbank is gorur mu xiaomi ayarinda midir
Usb girisi iphone icin de olur mu
Selfi çubuğu bluetoothlu mu
Eger set fiyati 200tl yi buluyorsa uygun gibi ben canta icin alacagim bilhassa gundelik kullanim cunku puma vs 150tl amazonda 85e düşüyor anca -
Haber verdiğiniz için teşekkür ederim, ben aldım yeşil renginden… Ürün ile ilgili yorumlar iyi gibi. Gelince ben de yorum yaparım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Redd06Çantanın fiyatı 119
Powerbank Trendyolda indirimde 49,9 aynı mağazada
Selfie Çubuğu 25,9 aynı mağazada
micro usb kablo 8,9 aynı mağazada
https://www.hepsiburada.com/dexim-daksc0011-b-2-4-a-mikro-usb-kablo-siyah-pm-HB00000H1Z2I
Toplam 203,7 tl yapıyor en uygun fiyatlarda, set olarak iyi fiyat çantanın rengi bence bayanlara göre uygun değerlendirilebilir.
Selfie çubuğu aynı marka değil ama Mediamarkt 1 liradan satmıştı.
-
Geçen biri ifşalamıştı bu riverteknoloji konu sahiplerini Siz değil miydiniz bozacı ve şıracı -
Bu arkadaş konu açıyorsa bilin ki ürünün markası trusttur -
tam alacaktım ki 10 liralık kargo herşeyin içine etti
-
renkler kötü olmasaydı alınırdı.
-
89tl odeme mi kargo var mi hocam ben canta icin alacaktim gundelik kullanmaya sanirim spor çantalar gibi degil kalin kece kumas devam ediyor mu alsam mi? -
Bilmiyorum ki , kargo gelince yazarım
-
slm arkadaşlar link verdiğim şirket daha öncede söylemiştim tanıdığım çalışıyor genelde trust ve dexim ürünlerinde bütçeli ürünler piyasaya göre uygun ürünler gördükçe paylaşıyorum. Site güvenilir daha önce araç kamerası hikvision yaklaşık 10 sf konusu vardı.Marketplace den hb,trentyol ve ınstagramdada varlar
linkteki pembe çantalı seti kızıma aldım fiyatına göre kullanışlı zaten tek çanta internette bile en uygun 120₺ altına yok
-
-
kargo olmasa alıyordum
-
hepsiburadada aynı fıyattan satıyorlar arkadaşlar
Trust 22857 Lima Pembe Notebook Sırt Çantası + Pembe Fiyatı (hepsiburada.com)
https://www.hepsiburada.com/trust-22856-lima-yesil-notebook-sirt-cantasi-yesil-powerbank-selfie-cubugu-1-m-micro-usb-kablo-p-HBCV00000FMQ1I?magaza=RiverTek
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çantanın fiyatı 119 Powerbank Trendyolda indirimde 49,9 aynı mağazada Selfie Çubuğu 25,9 aynı mağazada micro usb kablo 8,9 aynı mağazada https://www.hepsiburada.com/dexim-daksc0011-b-2-4-a-mikro-usb-kablo-siyah-pm-HB00000H1Z2I Toplam 203,7 tl yapıyor en uygun fiyatlarda, set olarak iyi fiyat çantanın rengi bence bayanlara göre uygun değerlendirilebilir. |
Geçen biri ifşalamıştı bu riverteknoloji konu sahiplerini Siz değil miydiniz bozacı ve şıracı
|
Bu arkadaş konu açıyorsa bilin ki ürünün markası trusttur
|
Benzer içerikler
- ofis koltuğu önerisi
- msi shout out
- a101 canon yazıcı
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- epson l3260 yorumlar
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- siber pazartesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X