Şimdi Ara

:: TSI 122-140-160-170 hp Kullanıcıları :: (316. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.632
Cevap
23
Favori
561.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muradovskiy BENIM ARACIM YAZMAMIŞ OLABİLİRM AMA DSG BUNU BELİRTEYIM ILK ETAPTA,
    AYRICADA BİRŞEY SORMAK ISTIYORUM ARAKADAŞLAR MARŞI BASARKEN 1-2 SANIYE GEÇİYORMU ARACIN ÇALIŞMASI İÇİN ACABA BUJİLERDEN Mİ DIYE MERAK EDIYORUM DA ??BUJİLERİN DEĞİŞMESİMİ GEREK YOKSA TSİ OLDUĞU İÇİNMİ BÖYLE ÇALIŞIYOR??AYRICADA ŞEHİR İÇİNDE 0,45 KRŞ CİVARI YAKIYOR DOĞRUMUDUR ACABA??BENIM BİLDİĞİM KADARIYLA MOTOR ŞASE NOSUNA GÖRE ÇIKACAK OLAN PRİNCE MARKA TÜP TAKILABİLİYOR.BİLGİ.
    MERAKLARIMI GİDERİRSENİZ SEVİNİRİM
    SAYGILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: roksiy

SEVGİLİ
    AYRICADA BİRŞEY SORMAK ISTIYORUM ARAKADAŞLAR MARŞI BASARKEN 1-2 SANIYE GEÇİYORMU ARACIN ÇALIŞMASI İÇİN ACABA BUJİLERDEN Mİ DIYE MERAK EDIYORUM DA ??BUJİLERİN DEĞİŞMESİMİ GEREK YOKSA TSİ OLDUĞU İÇİNMİ BÖYLE ÇALIŞIYOR??AYRICADA ŞEHİR İÇİNDE 0,45 KRŞ CİVARI YAKIYOR DOĞRUMUDUR ACABA??BENIM BİLDİĞİM KADARIYLA MOTOR ŞASE NOSUNA GÖRE ÇIKACAK OLAN PRİNCE MARKA TÜP TAKILABİLİYOR.BİLGİ.
    SAYGILAR

benim aracımda çok erken çalışmıyor. motor çok sıcaksa erken oluyor onun dışında biraz gec gibi. akü bujiler vs sıfır..yani bence normal sizdeki durum

• selam arkadaşlar,
    2007 golf tsi gt araç sahibiyim.
    şöyle bir sıkıntım var.
    ani hızlanmak istediğimde gaz pedalına birden bastıgımda cıııııırrt diye garip bir ses çıkmaya başladı. araç turbo açıyor. devir yükseliyor. ama ilk başta bu saçma sapan ses çıkmaya başladı.
    bu durumu yaşayan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

birde istanbul anadolu yakasında, bu tarz tsi sınıfı veya gt leri iyi bilen gerçek ustanız varsa tavsiye etmenizi rica edicem.

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalda -- 19 Kasım 2011; 12:01:09 >
  • Sevgili sanalda..
    O duyduğun ses daha evvel yoktu da yeni mi oluştu?.
    Ani gaza bastığında ve devirde düşük ise testere ile bir şeyi kesiyormuşsun gibi bir ses geliyor kompresörden.. Onun dışında benim GT de bir ses gelmiyor.
    Aracın 4 yaşını geçtiği için motorda bulunan kayışları değişmiş olması lazım. Belki onlar sıyırıyor olabilir. Mekanik bir arıza ise bilgisayara bağlatmanda fayda var.
    Anadolu yakasında bende özel bir servis ve usta arıyorum ama bulamıyorum. Şu ana kadar yetkili servis dışında bir yere götüremedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: roksiy

SEVGİLİ
    SAYGILAR

benım araçta geç alıyor normal demekki ayrıca bujilerim de yeni. yakıt konusuna gelınce bursada şehir içi 0.30 0.36 arası yakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assgti -- 19 Kasım 2011; 14:01:06 >

• slm Muradovskiy,

ben aracı 2. el olarak yeni aldım. sahibi daha önce böyle bir ses olmadıgını söyledi. yeni bir ses. sadece gaza fazla bastınmı çıkıyor.ama kesin bişilerde arıza var. muhtemelen turbo veya kompresör le alakalı.
    kısa sürüyor sürekli çıkan bir ses değil. hızlanırken 1-2 saniyelik bir ses.

sanırım aynı sorun sendede var..
    hadi hayırlısı umarım agır bişi değildir.
  • BU TSİ ÇOK KÖTÜ Bİ MOTOR SÜREKLİ ARIZA ÇIKARIYOR BENDEN SÖYLEMESİ KULLANMIŞ BİRİ OLARK SERVİSİNDEN DE ÇOK ŞİKAYETÇİYİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleron

BU TSİ ÇOK KÖTÜ Bİ MOTOR SÜREKLİ ARIZA ÇIKARIYOR BENDEN SÖYLEMESİ KULLANMIŞ BİRİ OLARK SERVİSİNDEN DE ÇOK ŞİKAYETÇİYİM

Dostum sana katılmıyorum,

dikkat edersen diğer otomobil üreticileride aynı tarz motor üretimine girişti. ortalık turbolu kompresörlü 1.4 1.6 kaynamaya başladı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalda

Benim aldığım ilk günden beri aynı ses var bende.. Olmasıda doğal kompresörden ötürü.. Sadece bende değil tanıdığım herkeste var o ses...

Benim aldığım ilk günden beri sadece 45000 km de bir debriyaj sertleşmesi problemi oldu.. Onun dışında ciddi bir problem yaşamadım.. Aldığınız 2. el arabaların nasıl kullanıldığını bilmiyorsanız yani tanıdık birinden almadıktan sonra başınıza bir problem geldiğinde suçu motora atmayın bence.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 19 Kasım 2011; 18:47:09 >
  • sürekli arıza çıkarıyor şanzuman problemi vs yakıtta hiç de az değil kullandım bi önceki arabamdı modiifye yaptırm aya kalktım motor çok kötü kaldırmıor hava filtresi taksan bile arıza ışığı yakıyor düşünün yani ama orta yailı için uygun bi araç genç işi değil hem tip hem performns açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muradovskiy

quote:

Orijinalden alıntı: sanalda

Benim aldığım ilk günden beri aynı ses var bende.. Olmasıda doğal kompresörden ötürü.. Sadece bende değil tanıdığım herkeste var o ses...

Benim aldığım ilk günden beri sadece 45000 km de bir debriyaj sertleşmesi problemi oldu.. Onun dışında ciddi bir problem yaşamadım.. Aldığınız 2. el arabaların nasıl kullanıldığını bilmiyorsanız yani tanıdık birinden almadıktan sonra başınıza bir problem geldiğinde suçu motora atmayın bence.....

bostancı vw tech e gittim ses için, test sürüşüne çıktık ses çıkmadı.
    ptesi gene gidicem bakalım neymiş anlarız.
    ama benim dedigim ses kesinlikle bi arıza, aracın doğal hali olamaz. benden önceki sahibide bu sese yabancı, ilk defa duyuyorum dedi.
    bu arada anadolu yakası için vw tech ilkan usta yı önerenler var, sonuçları paylaşırım.

• peki birşey daha sorucam artık kusuruma bakmazsınız kaç devirden sonra turbo devreye giriyor bari ona göre kullanayımda çok hız yapmayalım??

şimdiden teşekkürler ilginize..
  • @sanalda: gelen ses nasıl bir ses biraz tarif edebilir misiniz?

@roksiy : 3500 den sonra turbo devreye girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exca89

@sanalda: gelen ses nasıl bir ses biraz tarif edebilir misiniz?

@roksiy : 3500 den sonra turbo devreye girer.

araç soğukken biraz gaza yüklendinmi 1 saniyelik cırrrt diye bir ses geliyodu.
    bostancı vw tech e gittim.
    gergi kayışındanmış değişti. sorun çözüldü.
    ist. anadolu yakasındakilere tavsiye ederim.
  • exca89:PEKİ BİRŞEY DAHA SORAYIM ÇOKMU OLUYORUM ACABA BİLEMİYORUM ARTIK..
    BEN HAYATIMDA İLK DEFA OTOMATİK ARABA DSG ŞANZIMAN KULLANIYORUM..
    YOKUŞ AŞAĞIYA INERKEN MANUEL VİTESLERDEKİ GİBİ BOŞA ATMAMIZIN YAKIT AÇISINDAN BİR FAYDASI OLURMU?YOKSA VİTESDEYKEN BOŞA ORANLA GERÇEKTEN DE DAHAMI AZ YAKIYOR BU OTOMATİK ARAÇLARDA??BOŞTA KULLANMAMAKMI GEREK OTOMATIKLERİ??
    YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM..TEŞEKKÜRLER..

*BİRŞEY DAHA SORAYIM BARİ SORMUŞKEN;;;
    BENIM JETTA DA (2008 MODEL 1,4 TSİ 140 HP 6 İLERİ DSG ŞANZIMAN) KALORİFERLE İLGİLİ Bİ SIKINTI VAR GİBİME GELİYO,DIŞARIDAN HAVA ALIYO GİBİ SANKI AŞAĞIDAN AYAKLARA SICAKLIK GELİYO,GELMEMESİ İÇİN DÜĞMELER OLUMLU YÖNDE İSTENİLEN SEVİYEDE AMA HERŞEYİ YAPIYORUM FAKAT NAFİLE..
    NEDİR NE DEĞİLDİR YARDIMCI OLURSAN SEVINIRIM
    TEŞEKKÜRLERİMİ İLETTİM ŞİMDİDEN İZMİR'DEN HER NEREDEYSEN..
  • estağfurullah bildiğim birşeyse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabi ki.. dsg de boşa atmak pek tavsiye edilen birşey diil ilerde mekatronik arızasıyla karşılaşmamak için boşa atmamanız daha iyi olacaktır..

diğer sorunuzdan anladığım da şu,klima açık diilken hava üflemesinden bahsediyorsunuz,klimanız kapalı olsa bile kapadığınızda ki sıcaklıklta hafif şekilde içeri hava veriyor kaç derecedeyse.. tam hatırlamıyorum ama klima açıkken fanı tamamen kapatabiliyosak üfleme kesilecektir diye tahmin ediyorum ama denemek lazım. umarım yardımcı olabilmişimdir yanlış anladıysam tekrar tarif ederseniz yine yardımcı olmaya çalışırım. ben teşekkür ederim..
  • VAlla Konu Araca Tüp Taktırmaya GElince Ömer Usta Derim BAşkasıda Demem...
  • arkadaşlar wv grubunun tüm DSG şanzımanları servislerde kontrolden sonra değiştirme kararıyla ilgili bilgisi olan var mı? Geri çağırıp değiştireceklermiş...
    doğruysa büyük olay....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metyusss

VAlla Konu Araca Tüp Taktırmaya GElince Ömer Usta Derim BAşkasıda Demem...

ilk mesajda da yapılmaz ki be kardeşim....
    biraz sakin ol şampiyon....
  • Selam.
    Arkadaşlar bende 1.4 Tsi 140bg 2007 comfortline aldım. İlk izlenimlerimi paylaşayım. Daha Önce B5.5 Passat 1.6 kullanıyordum. Jetta'da bazı konularda hayal kırıklıklarım oldu. Öncelikle lastik ve rüzgar sesi çok fazla alıyor, yol tutuş Passata göre biraz zayıf. Daha 72.000'de turbo valfinden hata vermiş. bir de forumları okuyunca bir hayli korktum doğrusu. Tsi motorlardan bir hayli şikayet var. İnşallah bizim başımıza bir şey gelmez. Malum birsürü para veriyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.